Modificări în societatea controlată de nepoţii fostului preşedinte Traian Băsescu. Ce decizii au fost luate

În şedinţa extraordinară a acţionarilor societăţii Global Business & Investments SA din data de 18.12.2018, la care au fost prezenţi ambii acţionari ai societăţii, s-au luat mai multe decizii. Astfel, s-a decis schimbarea sediului social al societăţii în municipiul Constanţa. De asemenea, a fost schimbată forma juridică a firmei - din societate pe acţiuni în societate cu răspundere limitată. Capitalul social al societăţii, de 90.000 de lei, va fi împărţit în 900 de părţi sociale, în valoare de 100 de lei fiecare. Aportul la capitalul social şi cota de participare la profit şi pierdere vor fi: Dragoş Băsescu va deţine 783 de părţii sociale, respectiv 87% din capitalul social al societăţii, iar Raluca Băsescu va deţine 117 părţi sociale, respectiv 13% din capitalul social al societăţii. O altă decizie se referă la revocarea comisiei de cenzori, societatea urmând să funcţioneze fără cenzori.
 
Astfel, au fost revocaţi din funcţia de cenzor: Danielescu Andrei Jorovlea, Gabriela Dumitru, Mircea Băsescu şi Raluca Băsescu. În şedinţă s-a mai decis revocarea din funcţia de administrator a lui Băsescu Dragoş. În funcţia de administrator a fost numită Doiniţa Lenuţa Băsescu. Administratorul va avea puteri depline. Mandatul administratorului se acordă pe durată nelimitată.
 
Nu în ultimul rând, s-a decis închiderea punctului de lucru din municipiul Bucureşti, strada Gen. Candiano Popescu. Cristina Larisa Purcărea a fost împuternicită să efectueze toate demersurile privind efectuarea înregistrărilor corespunzătoare în Registrul Comerţului, să semneze cererile necesare, să depună şi să ridice de la Registrul Comerţului orice cerere, document necesar şi orice act care va fi eliberat în legătură cu cele hotărâte.
 
Deciziile şedinţei extraordinare a acţionarilor societăţii Global Business & Investments SA din data de 18.12.2018 au fost publicate în Monitorul Oficial.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.