Modificări în structura capitalului social al Harbour Towage SRL. A fost cooptat un nou asociat

Firmele Canal Sea Services SRL, reprezentată de Mariea Bălăşescu, şi Black Sea Pilots SRL, reprezentată de Gabriel Ciocan, asociaţi în Harbour Towage SRL, deţinând 100% din capitalul social, au aprobat mai multe decizii.
 
Astfel, a fost majorat capitalul social cu suma de 8.000 de lei, reprezentând aport în numerar, surplusul bănesc urmând a fi depus după cum urmează: Black Sea Services SRL, legal reprezentată de administrator Culetu Sorin Sotir cu suma de 4.000 de lei, în calitate de viitor asociat; Canal Sea Services SRL cu suma de 4.000 de lei, în calitate de viitor asociat.
 
Urmare a majorării capitalului social în modalitatea anterior descrisă, se cooptează în cadrul societăţii, în calitate de asociat, societatea Black Sea Services SRL, legal reprezentată de administrator Culetu Sorin Sotir. Astfel, capitalul social total este în valoare de 10.000 de Iei, fiind împărţit în 1.000 de părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială. Capitalul social este deţinut de asociaţi astfel: Canal Sea Services SRL – 500 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 5.000 de lei, cu o participare la profit şi pierderi de 50%; Black Sea Pilots SRL - 100 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 1.000 de lei, cu o participare la profit şi pierderi de 10%; Black Sea Services SRL - 400 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 4000 lei, cu o participare la profit şi pierderi de 40%.
 
Ciocan Gabriel a fost împuternicit, în calitate de administrator al societăţii Harbour Towage SRL, să facă toate demersurile şi să semneze toate documentele necesare înregistrării prezentei hotărâri la Registrul Comerţului.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.