Actualitate

Modificări în structura societății Murfatlar Internațional Trading SRL

Adunarea Generală a Asociaților S.C. Murfatlar Internațional Trading - S.R.L., cu sediul in orașul Murfatlar, str. Murfatlar nr. 1, prin administrator judiciar RomINSOL I.P.U.R.L., cu sediul social in București a adoptat prin Hotarârea nr. 1 din data de 2.08.2017 următoarea hotărâre:
 
Cu unanimitate de voturi, Adunarea Generală a Asociaților hotărăște schimbarea sediului S.C. Murfatlar Internațional Trading - S.R.L. la adresa din municipiul Tulcea, str. Babadag nr. 172. Pentru acest motiv se vor radia vechiul sediul din orașul Murfatlar, str. Murfatlar nr. 1 din municipiul Tulcea.
 
Prezenta hotărâre va fi depusă spre a se face mențiune la O.R.C. de pe langă Tribunalul Constanța și se imputernicește Damian Daniel Costel, în calitate de administrator special al S.C. Murfatlar Internațional Trading - S.R.L., pentru efectuarea formalităților de înregistrare a prezentei hotărâri.
 
De asemenea, Adunarea Generală a Asociaților il desemnează pe Damian Daniel Costel, în calitate de administrator special, să întocmească și să semneze actul constitutiv actualizat al S.C. Murfatlar Internațional Trading - S.R.L.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un asociat s-a retras, altul a fost cooptat Efendi Kebab SRL are o altă structură a capitalului social

28 Nov 2018 415

Modificări în societatea Onix Star Distribution

25 Jul 2018 430