Modificări într-una din firmele deținute de „Regele eolienelor”, Emanuel Muntmark

  • Asociații firmei Solpower Energy SRL au luat mai multe decizii cu privire la societate, inclusiv cooptarea unui asociat nou
 
Asociații firmei Solpower Energy SRL au luat mai multe decizii cu privire la societate, modificări ce au fost publicate recent în Monitorul Oficial al României.

Astfel, asociații Mrejeru Cătălin, Buliga Dinu-Vasile, Buliga Florin-Trifan, Dobraniş Ionuţ-Ciprian şi Monsson Alma SRL, o societate cu răspundere limitată constituită şi funcţionând în conformitate cu legile din România, având sediul în satul Gălbiori, comuna Crucea, judeţul Constanţa, legal reprezentată prin administrator Muntmark Emanuel, cetăţean suedez, s-au întrunit în Adunarea Generală a Asociaţilor, renunţând în unanimitate la formalităţile necesare prevăzute de Legea nr. 31/1990 a societăţilor, republicată, şi de Actul Constitutiv al Societăţii cu privire la convocare, cu participarea societăţii L’Architecture D’Aujourd’Hui SRL, o societate cu răspundere limitată, constituită şi funcţionând în conformitate cu legile din România, având sediul în municipiul Arad, str. Corneliu Coposu, jud. Arad, legal reprezentată prin administrator Falcă Ela.
 
Societatea este de acord şi se aprobă prin prezenta cooptarea în cadrul Solpower Energy SRL a noului asociat, L’Architecture D’Aujourd’Hui SRL, având datele de mai sus, prin aport în numerar, şi majorarea capitalului social al Solpower Energy SRL cu suma de 400 lei, însemnând 40 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, reprezentând 10% din capitalul social al societăţii şi din participarea la profit şi pierdere.
 
Societatea este de acord şi se aprobă prin prezenta cesionarea tuturor părţilor sociale deţinute de asociatul existent Dobraniş Ionuţ-Ciprian în cadrul Solpower Energy SRL către asociatul existent Monsson Alma - S.R.L., după cum urmează:
În temeiul art. 202 alin. (1) din Legea nr. 31/1990, republicată, asociatul existent Dobraniş Ionuţ-Ciprian cesionează către asociatul Monsson Alma - S.R.L. toate cele 40 de părţi sociale deţinute în cadrul Societăţii Solpower Energy - S.R.L., la valoarea nominală a acestora de 10 RON fiecare, însumând 400 RON, conform contractului de cesiune de părţi sociale.
 
Societatea este de acord şi se aprobă prin prezenta majorarea capitalului social al Societăţii Solpower Energy - S.R.L. de către asociatul existent Monsson Alma - S.R.L. cu suma de 1.580 lei, însemnând 158 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, reprezentând 75% din capitalul social al Societăţii şi din participarea la profit şi pierdere.
 
Societatea este de acord şi se aprobă prin prezenta majorarea capitalului social al Societăţii Solpower Energy - S.R.L. de către asociatul existent Mrejeru Catalin cu suma de 20 lei, însemnând 2 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, reprezentând 5% din capitalul social al Societăţii şi din participarea la profit şi pierdere.
 
În urma acestei cesiuni de părţi sociale, retragerea unui asociat existent, precum şi majorarea capitalului social de la valoarea de 2.000 lei la valoarea de 4.000 lei, împărţit în 400 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, noua structură a deţinerii părţilor sociale în cadrul Societăţii Solpower Energy - S.R.L. va fi următoarea:
– Monsson Alma - S.R.L. va deţine un număr de 300 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 3.000 lei, reprezentând 75% din capitalul social al Societăţii şi din participarea la profit şi pierdere;

– L’Architecture D’Aujourd’Hui SRL deţine un număr de 40 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 400 lei, reprezentând 10% din capitalul social al Societăţii şi din participarea la profit şi pierdere;
– Mrejeru Cătălin va deţine un număr de 20 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 200 lei, reprezentând 5% din capitalul social al Societăţii şi din participarea la profit şi pierdere;
– Buliga Dinu-Vasile va deţine un număr de 20 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 200 lei, reprezentând 5% din capitalul social al Societăţii şi din participarea la profit şi pierdere;

– Buliga Florin-Trifan va deţine un număr de 20 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 200 lei, reprezentând 5% din capitalul social al Societăţii şi din participarea la profit şi pierdere.
 
Se aprobă modificarea corelativă a Actului constitutiv al Societăţii cu forma actualizată a acestuia, astfel încât să reflecte modificările din prezenta hotărâre.
 
Se împuterniceşte Mita Mihaela, cetăţean român, cu domiciliul în mun. Constanţa, în calitate de jurist al Societăţii, având puterea şi capacitatea deplină de a reprezenta Societatea, în limitele date de prezenta hotărâre, în faţa oricăror instituţii şi a oricăror persoane fizice sau juridice, publice sau private, inclusiv, dar fără a se limita la Registrul Comerţului din Caraş-Severin, pentru a efectua toate formalităţile necesare în vederea ducerii la îndeplinire a deciziilor din prezenta hotărâre a Adunării Generale şi pentru a semna şi modifica toate documentele necesare care pot fi cerute şi pentru a obţine înregistrarea hotărârilor menţionate mai sus.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Emanuel Muntmark și Cătălin Mrejeru au deschis o nouă firmă la Constanța

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Emanuel Muntmark și Cătălin Mrejeru s-au retras din firma Vulturu Power Park SRL. Iată cum arată noua structură a capitalului social

15 Apr 2024 409

APM Constanța Familia Muntmark, undă verde de la Mediu pentru Parc Siliștea 3

28 Mar 2024 723

Firme Constanța Capitalul social al Gălbiori Wind Farm SRL a fost majorat. Monsson SRL devine asociat majoritar

07 Mar 2024 574

Andrei Muntmark va edifica un parc fotovoltaic la Corbu

02 Jan 2024 1021

Un prim pas pentru reabilitarea Casei cu Lei! Muntmark a obținut un document de la Primăria Constanța

30 Nov 2023 1270

Agenția de Mediu, anunț pentru Monsson SRL vizând investiția din Nicolae Bălcescu

29 Nov 2023 1031

Monsson Operation SRL împarte, mai nou, controlul în Wind Power Energy SRL cu trei persoane fizice

16 Nov 2023 1137

Schimbări importante în Energo Windprod SRL, firmă controlată de Emanuel Muntmark, supranumit „regele eolienelor“

16 Oct 2023 1223

Emanuel Muntmark, supranumit „regele eolienelor“, și-a cesionat o parte din acțiunile Foton Power Energy SRL

03 Oct 2023 1534

Afaceri Constanța Decizie publicată în Monitorul Oficial. Fuziune realizată prin absorbţia Monsson de către Monsson Alma

19 Sep 2023 1041

Firme Constanța Mandate prelungite pentru administragtorii Crucea Power Park

10 Sep 2023 1208

Firme Constanța New Trend Energy SRL, cu mandatul administratorilor prelungit până în 2025

24 Aug 2023 949

Firme Constanța Monsson Operation SRL cooptează noi asociați în Wind Power Energy SRL

08 Aug 2023 1373

Modificări în Monsson Alma SRL, firmă controlată de Emanuel Muntmark

06 Jul 2023 2291

Modificări în conducerea Crucea Power Park SRL. Ce a decis Emanuel Muntmark?

29 Jun 2023 1180