Modificări la Mosqmad SRL Copiii Sorinei Hortolomei-Moscu au tras pe dreapta una dintre firmele de la „mami“. Și-au împărțit frățește și activele societății radiate

„Moștenită“ abia în urmă cu patru ani de la mama lor, Sorina-Gina Hortolomei-Moscu, firma Mosqmad SRL a fost trasă pe dreapta de cei doi frați, Georgiana Andreea Șerban și Ioan Mădălin Hortolomei-Moscu. Bunurile societății au fost împărțite frățește: un apartament în vila turistică din Mamaia pentru frate și celălalt pentru soră. Firma nu avea datorii către stat sau către furnizori.
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea nr. 1/2019 a celor doi asociați ai firmei Mosqmad SRL, respectiv frații Georgiana Andreea Șerban și Ioan Mădălin Hortolomei-Moscu. Scurt pe doi, aceștia au decis dizolvarea și radierea voluntară a societății, conform art. 235 alin.1 din Legea 31/1990, modificată și republicată.
 
În aceeași decizie adoptată de cei doi acționari, se arată că firma proaspăt radiată deține două apartamente într-o vilă turistică din Mamaia, unul urmând să revină fratelui și celălalt surorii sale. Nu în ultimul rând, asociații au mai arătat în Monitorul Oficial că societatea Mosqmad „nu are datorii către stat sau către furnizori“.
 

Date despre firma radiată

 
Aici este de amintit faptul că cei doi frați au preluat firma Mosqmad în 2015 (fostă New Amsterdam), când societatea deținută de mama lor, Sorin Gina Hortolomei-Moscu, respectiv Asociația Millenium Global Development le-a cedat acțiunile și s-a retras complet.
 
Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, societatea proaspăt radiată a fost înființată în 2010 și avea ca administrator firma Galactica House SRL, reprezentată, de altfel, de aceeași Georgiana Andreea Șerban. Acționarii erau cei doi frați, băiatul deținând 30%, iar fata – 70%. Activitatea principală era reprezentată de „dezvoltare (promovare) imobiliară“, iar printre cele peste 300 de activități secundare se aflau și „bâlciuri și parcuri de distracții“, „activități de jocuri de noroc și pariuri“, „școli de conducere“, „activități de telecomunicații prin satelit“, restaurante, reprezentare media, arhitectură, editare ziare, servicii de mutare, taxiuri, transporturi maritime de mărfuri și pasageri, tratarea deșeurilor periculoase, nenumărate activități de comerț, dar și activități ce țin de creșterea animalelor și cultivarea plantelor. Oricum, lista întreagă a activităților secundare conține 318 puncte.
 
În ce privește situația financiară a firmei, în 2016 aceasta a avut o pierdere brută de  42.440 de lei, 0 salariați și o cifră de afaceri netă de 20.126 de lei. În 2017, astrele financiare au surâs asupra societății, astfel că firma a avut un profit brut de 20.028 de lei, 0 salariați și o cifră de afaceri netă de 83.394 de lei. În 2018, astrele business-ului au strălucit încă și mai mult pe cerul Mosqmad, iar profitul brut s-a ridicat la 1.137.108 lei, numărul angajaților a fost tot 0, iar cifra de afaceri netă a fost 2.396 de lei.
 

Firmele copiilor

 
În ce privește activitatea pe piața de business a tânărului Hortolomei-Moscu, nu mai departe de luna aprilie a acestui an, mezinul și Sorin-Alexandru Drăghici au pus bazele firmei ISM Estate Management SRL, ce se ocupă de activități de curățenie. Totodată, este de spus că firma Mosqmad nu este singura în care fratele și sora fac echipă. Numele celor doi se regăsesc alăturate și în societatea Galactica House SRL, în care Ioan Mădălin a fost cooptat în 2017. Nu în ultimul rând, numele tânărului afacerist se mai leagă și de firma Vinyl Impakt SRL din Năvodari, care se ocupă de „comerț cu ridicata nespecializat“.
 
La rândul ei, Georgiana Andreea Șerban figurează și în firma Alremi SRL, înființată în 2008 și aflată în funcțiune, în celebra Aqualand SA - cu obiect principal de activitate „alte activități recreative și distractive“ (a se citi aici și parcul Aqua Magic), dar și Clubo Galactic – ce se ocupă de „activități de consultanță pentru afaceri și management“. Lista nu se încheie aici, ci conține și două firme aflate în lichidare, respectiv Galamob (se ocupa cu fabricarea de mobilă) și Galatap (cu același obiect de activitate).
 

Totuși, printre firmele aflate încă în funcțiune de care se leagă numele Georgianei Andreea Șerban se mai regăsesc încă trei: Galactica House, amintită anterior, Mehmetoglu (se ocupă cu „închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“), precum și Millenium Global Development („intermedieri în comerțul cu combustibili, minereuri, metale și produse chimice pentru industrie“).

Sursa foto: Facebook 

 
Citește și:
 
Moștenitorii
După fiică, Sorina Gina Hortolomei-Moscu îi face cunoștință mezinului cu lumea afacerilor


Fiul Sorinei Gina Hortolomei-Moscu, asociat într-o firmă care se ocupă de curățenie
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța pierde la Curtea de Apel terenul de la Cazino Sud, din Mamaia, ce fusese vândut către Mehmetoglu SRL! Apele Române, victorioase (MINUTA)

12 Mar 2024 795

Curtea de Apel Constanța, așteptată să se pronunțe în procesul pentru terenul de la Cazino Sud

11 Mar 2024 654

Consiliul Local, victorie la Curtea de Apel! Zeci de mii de metri pătrați de terenuri din Dosarul Retrocedărilor rămân ai Constanței

05 Mar 2024 4706

Firme Constanța Florina Moscu, numită administrator special al Holland Development Group SA

18 Dec 2023 1214

Terenul de la Cazino Sud, din Mamaia, recâștigat de Apele Române, ajuns în atenția Curții de Apel. Când se judecă apelul

07 Dec 2023 966

Documentații urbanistice cu impact, pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local Constanța Printre investitori, Florina Moscu, familia Nicolae și Prefabricate Dobrogea SRL (DOCUMENTE)

28 Nov 2023 1123

Proces pe terenul de la Cazino Sud, recâștigat de Apele Române! Municipalitatea și Consiliul Local, nemulțumite de taxa de timbru (MINUTA)

13 Nov 2023 966

Oficial! Municipiul Constanța și CLC au dus la Curtea de Apel dosarul pentru terenul de la Cazino Sud, din Mamaia

20 Oct 2023 968

Terenul de la Cazino Sud, din Mamaia, vândut de Municipiul Constanța companiei Mehmetoglu, ajunge la Apele Române! Consiliul Local, nemulțumit

16 Oct 2023 1635

Familia Darie a băgat în insolvență Holland Development Group SA, beneficiară a unor terenuri din Dosarul Retrocedărilor! (MINUTĂ)

02 Oct 2023 2428

Motivarea unei victorii de răsunet! Tribunalul Constanța - terenul de la Cazino Sud, din Mamaia, nu putea fi vândut, căci este plajă! (DOCUMENT)

21 Sep 2023 4734

După ce a fost achitată într-un dosar alături de Radu Mazăre și-a schimbat numele Florina Moscu, vrea să ridice o clădire cu două etaje în Zona Peninsulară. Rezultatul consultării publice (DOCUMENT)

25 Aug 2023 1263

Alexandru Darie cere insolvența Holland Development Group SA! S-a fixat primul termen

10 Jun 2023 1918

Compania Mehmetoglu a dat în judecată Municipiul Constanța prin Primar

18 Feb 2022 2767

Ioan-Mădălin (fost Hortolomei) Moscu și Mihail Costin Botnarciuc, trimiși în judecată de DIICOT. Prima decizie

19 Jan 2022 2368