Mofidicări în firma în care este asociat fiul fostului consilier local Dănuţ Moisoiu

În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia Adunării Generale a Asociaților SC Construct Con Steel SRL din data de 19.10.2018.
 
Tiernanton Ltd, o societate cu sediul în Cipru, Larnaca, deținând 50% din capitalul social al Construct Con Steel SRL, reprezentată legal de către Tal Lahav, SC Poldrom Construcții SRL, o societate cu sediul în București, deținând 38% din capitalul social al Construct Con Steel SRL, legal reprezentată prin Mr. Tal Lahav, în calitate de împutemicit, și Grigore Bogdan Moisoiu Anastasiu, deținând 12% din capitalul social al Construct Con Steel SRL, au adoptat mai multe rezoluții.
 
David Perry și Iuri Moscovici au fost revocați din funcția de administratori ai societății. De asemenea, Tal Lahav a fost numit administrator al societății pentru o perioada nelimitată, până la revocare, cu puteri depline de administrare, reprezentare și gestionare a patrimoniului social. O altă rezoluţie adoptată se referă la autorizarea lui Tal Lahav să reprezinte societatea în vederea îndeplinirii tuturor formalităților, inclusiv cele care nu sunt menționate în mod expres în cele ce urmează și care sunt în legătură sau în orice fel legate de schimbarea administratorului, pentru a semna actul constitutiv.
 
Grigore Bogdan Moisoiu-Anastasiu este fiul fostului consilier Dănuţ Moisoiu. Grigore Bogdan Moisoiu-Anastasiu mai este asociat în următoarele firme: Ametist Euro SRL, Construct Con Steel SRL, Notre Dame Parfum SRL, Ros-Con SRL, precum şi în mai multe firme radiate: Tiro Prod SRL, Doc Net Medical SRL, Euro Business Management Consulting SRL, Hera Star SRL, Sanrival Med SRL, Societatea de Construcţii, Instalaţii şi Montaj (SCIM) SA.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.