Monica-Eugenia Limban, din Constanța, administrator la o firmă controlată de cetățeni indieni



Se schimbă administratorul societății Stellar Defense Solutions SRL.
 
Prin decizia publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2399 din 29 mai 2023, asociații Stellar Defense Solutions SRL, Vinay Kumar Arora și Vinod Arora, originari din India, au hotărât revocarea din funcția de administrator și descărcarea de gestiune a lui Marwah Nitin și numirea în postura respectivă a Monicăi-Eugenia Limban, domiciliată în Constanța.
 
Conform deciziei, ea va avea un mandat de administrator valabil timp de 5 cinci ani și puteri depline.
 

Despre Stellar Defense Solutions SRL

 
Potrivit termene.ro, firma are sediul social pe strada Delea Veche nr. 24, sectorul 2, București, obiectul de activitate este „intermedieri în comerțul cu produse diverse” și a fost înființată în anul 2019.
 
Asociații sunt Vinay Kumar Arora și Vinod Arora, deținând procente egale în valoare de 25.000 de lei, conform sursei amintite mai sus.
 
Vinay Kumar Arora mai este prezent în companiile: Peeraj Brands International SRL, Mayfair Holding SRL, Vins Overseas Consulting SRL, Future Imobiliare SRL și Springs Imobiliare SRL.
 
De partea cealaltă, Vinod Arora figurează în: : Peeraj Brands International SRL, Mayfair Holding SRL, Vins Overseas Consulting SRL, Paramount Investment SRL, Future Imobiliare SRL, CEE Estate Development Management SRL și Newra Developer SRL.
 

Potrivit RECOM, noul administrator al Stellar Defense Solutions SRL, Monica-Eugenia Limban are această funcție și pentru: Design & Print Boutique SRL, Future Imobiliare SRL, Mayfair Holding SRL, Paramount Investment SRL și Professional Trade SRL.
 
Potrivit termene.ro, firma a raportat în anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 11.638.207 lei, un profit net egal cu 2.565.476 de lei și trei angajați.

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Un ucrainean își deschide firmă la Năvodari! Cu ce se va ocupa?

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.