Mort, la numai 29 de ani, într-un groaznic accident între Valu lui Traian și Constanța „Dumnezeu să te aibă în pază, drum lin către cer!“

  • Potrivit IPJ Constanța, bărbatul se afla singur în autoturismul care a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului, după care s-a răsturnat.

Rudele, prietenii și apropiații îl plâng pe tânărul de 29 de ani din Valu lui Traian care a murit duminică seară, într-un groaznic accident rutier produs pe șoseaua care leagă Valu lui Traian de Constanța.

Condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace, iar vouă să vă dea putere să treceți peste asta!

Dumnezeu să te aibă în pază, drum lin către cer!, sunt trei dintre mesajele de pe rețelele de socializare, care arată marea durere a celor apropiați.  


Potrivit IPJ Constanța,

Astăzi (n.r. duminică, 30 august), în jurul orei 19.40, un bărbat de 29 de ani a condus un autoturism pe DN 3, pe a doua bandă, dinspre localitatea Valu lui Traian către municipiul Constanța și, ajungând la km. 252+800 m, a pierdut controlul asupra direcției de mers către dreapta sensului de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului, după care s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto, care se afla singur în autoturism.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Citește și:

Imagini de la eveniment Accident rutier grav, la ieșire din Constanța spre Valu lui Traian. O mașină s-a încolăcit pe un copac. Șoferul decedat (galerie foto+video)

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.