Moviliţa va avea sistem de irigaţii modernizat

  • Asociatia Utilizatorilor De Apa Pentru Irigatii "Agigea", județul Constanța organizează licitație publică pentru prestarea serviciilor de elaborare a documentatiei tehnico economice si executia lucrarilor aferente unui boectiv de  de investitii, anunț de atribuire ce poate fi consultat în secțiunea „Documente“.
 
Asociatia Utilizatorilor De Apa Pentru Irigatii "Agigea", județul Constanța  organizează licitație publică pentru a încheia un contract  prestarea serviciilor de elaborare a documentatiei tehnico economice si executia lucrarilor aferente obiectivului de investitii „Reabilitare şi modernizare amenajare de irigaţii SPP2 – Moviliţa, pe suprafaţa O.U.A.I. Agigea - etapa a II-a”, judeţul Constanţa.
 
Anunțul a fost publicat la data de 12 octombrie 2020.
 

Descrierea contractului

 
Estimarea costurilor pentru prestarea serviciilor de elaborare a documentatiei tehnico economice si executia lucrarilor aferente obiectivului de investitii „Reabilitare şi modernizare amenajare de irigaţii SPP2 – MOVILIŢA, PE suprafaţa O.U.A.I. Agigea - ETAPA a II-a”, judeţul Constanţa.

Obiectivele specifice ale contractului constau în Proiectare si executie lucrari de reabilitare si modernizare a infrastructurii secundare de irigații, a clădirilor aferente stațiilor de pompare și/sau racordare la utilități, inclusiv de construcție/modernizare a bazinelor de colectare si înlocuirea conductelor principale, secundare si antenelor la obiectivul de investitii, realizate la cel mai înalt nivel calitativ, în conformitate cu legislatia în vigoare din România, pentru implementarea proiectului cu respectarea clauzelor contractului de finantare C0430I000031921400069.

Prin “proiectare” se înțelege prestarea următoarelor servicii: elaborare proiect tehnic (PAC – Proiect privind obtinerea Autorizatiei de Constructie, PAD – Proiect privind obtinerea
Autorizației de Demolare, POE – Proiect privind Organizarea Executiei, PTE – Proiect Tehnic de Executie), asistență tehnică din partea proiectantului.

Aspecte supuse consultarii
Aspecte tehnice si financiare. Se solicită estimare de pret total atât pentru serviciile de proiectare, pe fiecare componenta cât și pentru executie lucrări ( se va prezenta grafic de realizare).

Modalitate desfasurare

Orice persoana/organizatie interesata, transmite autoritatii contractante
opinii, sugestii saurecomandari cu privire la aspecte supuse consultarii, utilizand formele si mijloacele de comunicare: e-mail: ouai.agigea@gmail.com.

Orice persoana/organizatie interesata/operator economic, poate solicita autoritatii contractante documente necesare în vederea transmiterii unor sugestii, recomandari sau oferte la adresa de e-mail: ouai.agigea@gmail.com
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare: este 14.10.2020.  
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

Citește și:
 
 În Dobrogea se mai irigă doar 4500 de ha. După 30 de ani, doar 1% din suprafața irigată mai are sistemul de irigații funcțional

Seceta în Dobrogea. Sistemul de irigații acoperă doar o mică parte a terenului arabil din regiune. Ce pot face agricultorii
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Autotren încărcat cu portocale, răsturnat pe DN38 între Techirghiol și Movilița (GALERIE FOTO)

04 Apr 2024 1327

Licitații Constanța Școala din localitatea Movilița, comuna Topraisar va fi reabilitată cu bani din PNRR (DOCUMENT)

02 Apr 2024 677

Conducător auto beat, depistat pe DN38 în satul Movilița, județul Constanța

09 Mar 2024 696

OUAI Agigea, acord de mediu pentru „Reabilitare și modernizare amenajare de irigații SPP2 Movilița – etapa a IIa, pe suprafața OUAI Agigea“

25 Jan 2024 581

Șoferul care a intrat cu mașina în copacii din zona Doraly Mall Constanța, reținut de polițiști! Ce au stabilit oamenii legii (GALERIE FOTO+VIDEO)

18 Dec 2023 2137

Accident Constanța azi UPDATE. Un autocamion s-a răsturnat pe DN 38, între Movilița și Techirghiol! Circulație blocată

08 Nov 2023 1537

Imobiliare Constanța Date din proiect despre viitoarea hală pe care o va construi Matei Datcu de la Pescăria lui Matei (DOCUMENT)

13 Sep 2023 4647

Accident Constanța Autotren răsturnat pe DN38 între localitățile Movilița și Techirghiol

23 Aug 2023 1045

Județul Constanța Localitatea Movilița rămâne fără apă! Avaria conductei de pe strada Măcinilor

09 Aug 2023 633

UPDATE. Județul Ialomița Accident grav pe DN2, în zona Movilița. Două persoane, decedate în urma impactului (GALERIE FOTO)

08 Aug 2023 2976

Matei Datcu de la Pescăria lui Matei înființează o nouă hală de producție pește, în județul Constanța!

23 Jul 2023 7094

Atenție, șoferi! CNAIR dezvăluie unde sunt amplasate toate punctele de control rovinietă în Tulcea și Constanța

24 Jun 2023 2685

Lan de grâu cuprins de flăcări la ieșire din localitatea Techirghiol spre Movilița (VIDEO)

23 Jun 2023 1268

Județul Constanța Agresiune sexuală la Movilița! Victima, o fetiță de 13 ani

14 Jun 2023 1147

Caz șocant la Movilița! Un bărbat, de 52 de ani, din Iași, reținut pentru agresiune sexuală. Victima, o minoră

13 Jun 2023 1180