Muncitor român de 38 de ani, mort la locul de muncă, strivit de o grindă în Italia. Lucra la casa ministrului Justiției

Accident munca Italia Sursa foto rainews.it
  • Italia, muncitor român de 38 de ani, mort la locul de muncă, strivit de o grindă în timp ce lucra la casa ministrului Justiției.
 
Costantin Cobănel, în vârstă de 38 de ani, a fost strivit în timp ce lucra în garajul casei de vacanță a ministrului Justiției, Marta Cartabia. ”Am inima frântă și sunt șocată”, a declarat ministra, citată de RaiNews.

Costantin Cobanel, în vârstă de 38 de ani, a murit în această dimineață după ce a fost strivit de o grindă de fier. Muncitorul, originar din România, lucra pe un șantier din Ollomont, în garajul casei de vacanță a ministrului Marta Cartabia.

”Sunt șocată și îngrozită de ceea ce tocmai am aflat””, a declarat ministrul Justiției, care este cetățean de onoare al Ollomontului din vara anului trecut.

”Aș dori, în primul rând, să-mi exprim durerea și apropierea mea personală față de familia victimei. Împărtășesc suferința întregii comunități și am încredere că autoritățile vor reuși să reconstituie faptele cât mai curând posibil.”, a mai declarat ea
Carabinierii și tehnicienii Spresal ai USL investighează în prezent pentru a clarifica dinamica accidentului.
Românul decedat era rezident în Aosta, angajat al unei firme din Gignod. Moartea a survenit instantaneu. Lucrările, pe numele soțului ministrului, începuseră pe 27 aprilie și se referă la întreținerea extraordinară a garajului imobilului.


Sursa Gazetaromaneasca.com
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

1.228 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

29 Mar 2017 2016