Municipalitatea atribuie amplasamente în bazarul Perla din staţiunea Mamaia

Primăria Constanţa organizează licitaţie publică deschisă în vederea atribuirii de amplasamente în bazarul Perla din staţiunea Mamaia, în sezonul estival 2018.

 

Licitaţia publică deschisă are loc în data de 24.04.2018, ora 10.00, la sediul din bulevardul Tomis nr. 51, fiind organizată în vederea atribuirii de amplasamente în bazarul Perla din staţiunea Mamaia, pentru desfăşurare de activităţi comerciale cu caracter temporar în zone publice - comercializare hand made (articole lucrate manual) şi cadouri estivale cu articole promoţionale pentru municipiul Constanţa, staţiunea Mamaia şi Sat Vacanţă, în sezonul estival 2018. 
 
Garanţia de participare (rambursabilă) este de 100 de lei/amplasament. Taxa de participare este de 100 de lei/amplasament (nerambursabilă). Preţul minim de pornire a licitaţiei publice deschise, precum şi modalitatea de organizare şi desfăşurare a licitaţiei sunt detaliate în caietul de sarcini şi în instrucţiunile privind organizarea şi desfăşurarea procedurii de închiriere, care se obţin odată cu achitarea taxei de participare/amplasament.
 
Oferta se va depune pentru fiecare amplasament în parte. Documentele licitaţiei se pot procura începând cu data de 2.04.2018, între orele 11.00 şi 16.00, de la Centrul de Informare pentru Cetăţeni situat în City Park Mall (bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 116 C, etajul II). Data-limită pentru depunerea ofertelor este 13.04.2018, ora 16.00. Ofertele se vor depune la Centrul de Informare pentru Cetăţeni şi tot de aici se pot obţine informaţii suplimentare (sau la numărul de telefon 0241/488192).
 
În caz de neadjudecare a unor amplasamente sau de renunţare la cele adjudecate, licitaţia publică deschisă se va relua la o dată stabilită ulterior. Anunţul se va afişa pe site-ul instituţiei, pe pagina de Facebook, în mass-media locală, la Centrul de Informare pentru Cetăţeni, cât şi la sediul instituţiei din bulevardul Tomis nr. 51.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.