Actualitate

Municipalitatea cumpără lucrări de reparaţii şi întreţinere a sistemului de irigat spaţii verzi din parcuri constănţene

Primăria Municipiului Constanţa anunţă achiziţionarea lucrărilor de reparaţii şi întreţinere a sistemului de irigat spaţii verzi, ce au ca scop menţinerea în stare de vegetaţie a zonelor verzi amplasate în principalele parcuri publice.
 
Achiziţia este necesară pentru următoarele categorii de lucrări:
a) lucrările de reparaţii şi punere în funcţiune a sistemului de irigat se execută individual la staţiile de pompare SP1, SP2, SP3 şi SP Tăbăcărie) - frecvenţă o dată / an, la începutul sezonului de irigat - şi constau în:
- reţeaua de irigat: reparaţii/înlocuire conducte, racorduri, hidranţi, robineţi, aspersoare;
- staţii de pompare (revizia tehnică la echipamentele mecanice şi electrice): se vor efectua reparaţii la instalaţiile aferente staţiilor de pompare, clapeţii de închidere, la electromotoarele pompelor, la pompele tip grundfos;
 
b) întreţinerea în stare de funcţionare normală a componentelor de natură electrică şi mecanică: în perioada de exploatare, pentru funcţionarea la parametrii tehnici normali este necesară o supraveghere atentă zilnică a tuturor componentelor reţelei de irigat, precum şi intervenţia de specialitate în regim de avarie pentru remedierea oricăror situaţii critice din teren;
 
c) lucrări de conservare pe timpul sezonului rece: la închiderea sezonului de irigat, sistemul de irigat spaţii verzi clasic şi cel automatizat se vor goli de apă pe timpul sezonului rece de către operator de la punctul de alimentare.
 
Oferta financiară va fi prezentată sub formă de devize distincte pentru fiecare categorie de operaţiuni elaborate ţinând cont de normativele în domeniu, conform listelor de cantităţi anexate caietului de sarcini (inclusiv consumurile de materiale, manoperă, transport şi utilaje).
 
Se va prezenta un centralizator al cheltuielilor la valoare fără TVA. Taxa pe valoarea adăugată se va evidenţia distinct. Ofertantul va elabora propunerea tehnică cu respectarea cerinţelor solicitate în caietul de sarcini.
 
Executantul trebuie să prezinte certificatul constatator eliberat de ONRC, probând existenţa unei legături între obiectul achiziţiei şi obiectul de activitate al operatorului economic.
Atribuirea achiziţiei se va face pe baza criteriului „preţul cel mai scăzut“ cu respectarea prevederilor caietului de sarcini. Oferta va fi transmisă la adresa de e-mail secretariat.dgsp@primaria-constanta.ro sau la sediul Primăriei Municipiului Constanţa - Direcţia Gestionare Servicii Publice.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imagini de la faţa locului Cratere în sensul giratoriu din zona Lidl de pe şoseaua Mangaliei din Constanţa. Cine trebuie să le astupe (galerie foto)

19 Apr 2019 451

Zeci de arbuști ornamentali vor înfrumuseța municipiul Constanța. În ce zone sunt plantați (galerie foto)

03 Apr 2019 546

Doi foşti angajaţi ai unei primării din judeţ, condamnaţi definitiv

26 Mar 2019 535

Lista trecerilor de pietoni unde Primăria Constanţa va monta sisteme de iluminat pentru evitarea accidentelor (document+galerie foto)

20 Mar 2019 2147

Atenție, șoferi! Apar schimbări în traficul din municipiul Constanța. Cum se va circula pe strada I.L. Caragiale, la intersecția cu strada Th. Burada

13 Mar 2019 737

Post vacant la Primăria Poarta Albă, judeţul Constanţa. Cine poate participa

28 Feb 2019 886

Atenție, șoferi! Strada București din municipiul Constanța va fi închisă circulației mâine

25 Feb 2019 626

Posturi vacante la Primăria Eforie, judeţul Constanţa

25 Feb 2019 1008

Posturi vacante la Primăria Medgidia, județul Constanța. Cine poate participa

23 Feb 2019 1016

Municipiul Constanţa, sub atenționare cod galben de vreme rea. Mai multe sărăriţe, pregătite să intervină (galerie foto)

22 Feb 2019 1144

Un constănţean îşi va repara maşina pe banii Primăriei Constanţa

22 Feb 2019 685

Trei parcări au fost amenajate pe aleea Lăcrămioarei din Constanța. În ce zone vor mai fi amenajate locuri de parcare (galerie foto)

21 Feb 2019 739

Curtea de Conturi, în control la Primăria Constanţa! Municipalitatea vrea să recupereze de la Herarconi peste un milion de lei

18 Feb 2019 751

Caz şocant. Secretarul unei primării, găsit spânzurat într-o școală

13 Feb 2019 682

Prefectura Constanţa, proces câştigat în instanţă

13 Feb 2019 1456