Actualitate

Municipalitatea cumpără lucrări de reparaţii şi întreţinere a sistemului de irigat spaţii verzi din parcuri constănţene

Primăria Municipiului Constanţa anunţă achiziţionarea lucrărilor de reparaţii şi întreţinere a sistemului de irigat spaţii verzi, ce au ca scop menţinerea în stare de vegetaţie a zonelor verzi amplasate în principalele parcuri publice.
 
Achiziţia este necesară pentru următoarele categorii de lucrări:
a) lucrările de reparaţii şi punere în funcţiune a sistemului de irigat se execută individual la staţiile de pompare SP1, SP2, SP3 şi SP Tăbăcărie) - frecvenţă o dată / an, la începutul sezonului de irigat - şi constau în:
- reţeaua de irigat: reparaţii/înlocuire conducte, racorduri, hidranţi, robineţi, aspersoare;
- staţii de pompare (revizia tehnică la echipamentele mecanice şi electrice): se vor efectua reparaţii la instalaţiile aferente staţiilor de pompare, clapeţii de închidere, la electromotoarele pompelor, la pompele tip grundfos;
 
b) întreţinerea în stare de funcţionare normală a componentelor de natură electrică şi mecanică: în perioada de exploatare, pentru funcţionarea la parametrii tehnici normali este necesară o supraveghere atentă zilnică a tuturor componentelor reţelei de irigat, precum şi intervenţia de specialitate în regim de avarie pentru remedierea oricăror situaţii critice din teren;
 
c) lucrări de conservare pe timpul sezonului rece: la închiderea sezonului de irigat, sistemul de irigat spaţii verzi clasic şi cel automatizat se vor goli de apă pe timpul sezonului rece de către operator de la punctul de alimentare.
 
Oferta financiară va fi prezentată sub formă de devize distincte pentru fiecare categorie de operaţiuni elaborate ţinând cont de normativele în domeniu, conform listelor de cantităţi anexate caietului de sarcini (inclusiv consumurile de materiale, manoperă, transport şi utilaje).
 
Se va prezenta un centralizator al cheltuielilor la valoare fără TVA. Taxa pe valoarea adăugată se va evidenţia distinct. Ofertantul va elabora propunerea tehnică cu respectarea cerinţelor solicitate în caietul de sarcini.
 
Executantul trebuie să prezinte certificatul constatator eliberat de ONRC, probând existenţa unei legături între obiectul achiziţiei şi obiectul de activitate al operatorului economic.
Atribuirea achiziţiei se va face pe baza criteriului „preţul cel mai scăzut“ cu respectarea prevederilor caietului de sarcini. Oferta va fi transmisă la adresa de e-mail secretariat.dgsp@primaria-constanta.ro sau la sediul Primăriei Municipiului Constanţa - Direcţia Gestionare Servicii Publice.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Post vacant la Primăria Nicolae Bălcescu, județul Constanța. Cine poate participa

19 Jan 2019 439

Post vacant la Primăria Nicolae Bălcescu, județul Constanța. Nu se solicită vechime

18 Jan 2019 450

Primăria Mereni, județul Constanța recrutează. Ce posturi sunt vacante

13 Jan 2019 1100

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru Negru Vodă, județul Constanța

07 Jan 2019 353

Primul lot al noilor autobuze a intrat în circulație în municipiul Constanța. Ce dotări au noile mijloace de transport în comun (galerie foto)

07 Jan 2019 1748

Campania de demolare a garajelor în municipiul Constanţa va continua şi în 2019

01 Jan 2019 508

Post vacant la Primăria Eforie, judeţul Constanţa. Cine poate participa

28 Dec 2018 847

Deputatul Cătălin Nechifor Cum au fost repartizați banii din fondul de rezervă bugetară. Ce județe au încasat cele mai mari sume. Câți bani ar fi ajuns la Constanța

17 Dec 2018 470

Continuă desființarea garajelor din municipiul Constanța

10 Dec 2018 466

La solicitarea Prefectului Judeţului Constanţa Dispoziţie emisă de Primarul oraşului Eforie, anulată. Decizia nu este definitivă

08 Dec 2018 276

Chestionar cu 13 întrebări Primăria Constanţa testează gradul de satisfacţie în privinţa serviciilor prestate către populaţie

08 Dec 2018 737

Preșcolarii și elevii vor primi daruri de sărbători din partea Primăriei Constanța

04 Dec 2018 444

LIVE TEXT. Invitaţi de seamă la cea de-a doua ediţie a simpozionului „Ovidienii“, organizat de Primăria Ovidiu (galerie foto)

28 Nov 2018 587

O dispoziţie emisă de Primarul Oraşului Eforie, anulată la solicitarea Prefectului Judeţului Constanţa

28 Nov 2018 1088

Contabila unei primării, condamnată pentru conflict de interese. Ce s-a decis ieri în sala de judecată

24 Nov 2018 1035