Municipiul Constanța achiziționează serviciul de toaletare și secționare arbori (DOCUMENT)


 
  • Potrivit licitatiapublica.ro, valoarea estimată este de 270.113,63 lei.
 
Municipiul Constanța achiziționează prin cumpărare directă serviciul de toaletare și secționare arbori.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, valoarea estimată este de 270.113,63 lei.
 
Data afișării anunțului a fost 18 ianuarie a.c., iar data limită de depunere a ofertelor este 20 ianuarie a.c., ora 23.59.
 
Durata contractului de achiziție va fi de două luni.
 
Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut.
 
Conform sursei citate, orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferta cu respectarea specificatiilor din prezentul anunț și din caietul de sarcini atașat pe adresa de E-mail: nicoleta.popa@primaria-constanta.ro.
 
Ofertanții pot solicita clarificări înainte de data limită stabilită pentru depunerea ofertelor, doar pe adresa de e-mail:nicoleta.popa@primaria-constanta.ro.
 

Răspunsurile la solicitările de clarificări se postează pe site-ul Primăriei municipiului Constanța (Secțiunea Informații de Interes Public, la „Achiziții Publice“, „Anunțuri achiziții publice și finanțări nerambursabile 2023)“, atașate anunțului publicitar privind prezenta achiziție.
 
Potențialii ofertanți au obligația de a consulta anunțul de publicitate, publicat pe site-ul Primăriei municipiului Constanța, în vederea verificării răspunsurilor la solicitările de clarificări (dacă va fi cazul).

 
Conform caietului de sarcini, delimitarea locației pe care se prestează serviciul de toaletare și secționare arbori cuprinde:
 
- vestul Municipiului Constanța delimitat de B.dul I.C.Brătianu (zona din dreapta cuprinsă între Centru Comercial Kaufland - pod butelii), strada Dezrobirii (pod Butelii – City Mall ), B.dul Alex. Lăpușneanu (între Casa de Cultură și City Mall), B.dul 1 Decembrie (între Kaufland și Casa de Cultură);

- Centrul Municipiului Constanța încadrat de bulevardele : I.C. Brătianu – străpungere, B.dul Ferdinand, B.dul 1 Decembrie, B.dul Alexandru Lăpușneanu, strada Soveja (City Mall - Delfinariu) și B.dul Mamaia până la Pod Pescărie, inclusiv Parcul Tăbăcărie;

- Stațiunea Mamaia. 
 
Lucrările de toaletare și secționare arbori din municipiul Constanța se vor executa cu preponderență în următoarele situații:
 
- arborii care sunt într-o stare fiziologică puternic degradată (scorburi);
- vârsta biologică înaintată;
- grad ridicat de uscare sau uscat integral;
- arborii înclinați care nu prezintă semne de reechilibrare constituind pericol de prăbușire cauzatoare de pagube materiale sau umane pe fondul condițiilor meteo, arbori plantați necorespunzător față de diverse construcții, nerespectând distanța optimă în raport cu acestea;
- arbori care afectează rețelele tehnico-edilitare sau îngreunează vizibilitatea în trafic a indicatoarelor rutiere, semafoarelor și fațadele clădirilor;
- arborii cu trunchiul rupt total sau parțial;
- arborii dezrădăcinați care prezintă risc iminent de prăbușire;
- arborii ale căror ramuri/rădăcini afectează fațada/fundația construcțiilor și pun în pericol traficul pietonal sau siguranța clădirilor.
 
În Secțiunea Document, puteți consulta anunțul de participare, astfel cum apare pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Contract cu încredințare directă pentru tăieri şi toaletări de copaci în municipiul Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cu acordul Primăriei Constanța, Alessia Pro Trans Spedition SRL va construi hale pentru depozitare pe strada Interioară 3

24 Apr 2024 365

IPJ Constanța Bărbat de 36 de ani din Mangalia, dat dispărut

24 Apr 2024 348

Proiectul, pe masa consilierilor locali Chioșcul alimentar situat la parterul Școlii Generale nr. 15 „Grigore Antipa" din Constanța poate fi închiriat (DOCUMENT)

24 Apr 2024 303

Terenul în suprafață de 880 mp de pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța, dat în folosință gratuită Parohiei „Schimbarea la față″, Biserica Greacă (DOCUMENT)

24 Apr 2024 396

Știri Constanța Activități preventive ale polițiștilor în grădinițe, școli și licee

23 Apr 2024 404

Astăzi reîncepe acțiunea de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în piețele din Constanța

23 Apr 2024 349

Ședință CLM Constanța Situația unor terenuri din municipiul Constanța, în atenția consilierilor locali. Unde sunt situate(DOCUMENT)

23 Apr 2024 391

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța - „Lucrurile pot fi făcute cu condiția că trebuie să fii pe teren“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 551

Caietul de sarcini și Fișa de date, în atenția consilierilor locali Chioșcul alimentar, situat în corpul C3 al Liceului Tehnologic „Tomis" din Constanța, poate fi închiriat (DOCUMENT)

23 Apr 2024 301

Cumpărări directe ABADL a bătut palma cu Kity Krentz SRL, din Constanța! Vizată, zona de îmbăiere aferentă litoralului Mării Negre

23 Apr 2024 480

Decizii AGA Asociatul minoritar, municipiul Constanța a încasat în ultimii ani dividende de aproape 2 milioane de lei de la Telegondola-Mamaia SRL

22 Apr 2024 360

Ședință CLM Excedent de peste 130 de milioane lei. Cum arată execuția bugetară a municipiului Constanța la 31martie 2024 (DOCUMENT)

22 Apr 2024 397

Primăria Constanța anunță decizia privind etapa de încadrare pentru proiectul de finalizare a reabilitării rețelelor termice

22 Apr 2024 343

Ședință CLM Constanța Spațiul verde de lângă Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța va fi reamenajat (DOCUMENT)

22 Apr 2024 428

One Star Security SRL, din Constanţa, a intrat în insolvență! (MINUTĂ)

22 Apr 2024 508