Negocieri purtate de președintele CA Deltanav cumpără ferme în județul Tulcea

  • Adunarea generală a acționarilor este programată să se desfășoare la data de 22 septembrie 2020, ora 14.00, respectiv ora 15.00.
  • Pe ordinea de zi se află ratificarea Deciziei CA privind „aprobarea achiziției de ferme agricole situate pe raza județului Tulcea“.
  • Negocierile vor fi purtate de Ghanadi Mragheh Amir, președintele CA.
A fost convocată Adunarea generală ordinară a acționarilor societății Deltanav SA.
Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial al României, lucrările sunt programate să se desfășoare la data de 22 septembrie 2020, ora 14.00, respectiv ora 15.00, la sediul societății din Tulcea, strada ing. Dumitru Ivanov nr. 26.
Pe ordinea de zi a adunării convocate de Ghanadi Mragheh Amir, în calitate de președinte al consiliului de administrație al societății, se află la primul punct ratificarea Deciziei CA având ca obiect „aprobarea achiziției de ferme agricole situate pe raza județului Tulcea“.
De asemenea, se va ratifica aprobarea împuternicirii președintelui CA, Ghanadi Mragheh Amir, pentru ca, în numele și pe seama Societății, să poarte negocierile pentru achiziția de ferme agricole cu potențialii vânzători, să convină prețul cu aceștia fără vreo limită de sumă, să agreeze modalitatea de vânzare și să steabilească și alte detalii ale tranzacției.
Nu în ultimul rând, se va aproba efectuarea plăților de către societate, astfel cum se va stabili prin documentele tranzacției.
În cazul în care nu se va îndeplini cvorumul necesar desfășurării lucrărilor, Adunarea se consideră convocată pentru a doua  zi, 23 septembrie 2020, de la ora 14.00.
În ce privește ordinea de zi stabilită pentru 22 septembrie, ora 15.00, atunci se va discuta ratificarea deciziei CA având ca obiect aprobarea achiziției a tuturor părților sociale ale Minifarm Agricultură SRL, de la asociații acesteia.
Se va ratifica și aprobarea împuternicirii președintelui CA, Ghanadi Mragheh Amir să poarte negocierile cu vânzătorii, să convină prețul cu aceștia, fără vreo limită de sumă, să agreeze modalitatea de vânzare și să stabilească și alte detalii ale tranzacției.
De asemenea, se va ratifica și aprobarea efectuării plăților necesare în acest sens, de către Deltanav.
Dacă nu se va îndeplini cvorumul necesar, Adunarea se consideră convocată pentru a doua zi, 23 septembrie 2020, de la ora 15.00.

Citește și:

Nava Marina 1 intră în reparații. ABADL organizează licitație pentru serviciile necesare. Care este valoarea contractului
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Deltanav SA, convocată în ședință. Ce se va discuta

02 Dec 2023 1092

Constantin Bică, numit director general al Deltanav. Decizia, publicată în Monitorul Oficial

13 Sep 2022 1751

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Societăţii Deltanav SA Tulcea, convocată în ședință. Ce se află pe ordinea de zi

09 Sep 2022 1463

Asociații societății Deltanav Tulcea, întruniți în ședință. Modificări în structura firmei

03 Oct 2020 2903