Neumarkt® și Let’s Do It Romania pun umărul la schimbarea în bine. Au făcut curățenie sâmbătă în Cheile Dobrogei (FOTO+VIDEO)


Angajații fabricii HEINEKEN din Constanța, care produce berea Neumarkt®, și voluntari ai Let’s Do It Romania au luat la pas sâmbăta aceasta Cheile Dobrogei și au adunat toate deșeurile care le-au ieșit în cale. Rezultatul: 70 de saci  de deșeuri adunați, care au fost preluați imediat de o firmă de salubrizare.

La acțiune au participat 30 de angajați ai fabricii HEINEKEN și voluntari ai Let’s Do It Romania – oameni pe care te poți baza să aibă grijă de natură.

Inițiativa face parte din campania recent lansată de Neumarkt® - Bărbați pe care te poți baza, care încurajează comportamentele responsabile, inclusiv grija față de mediul înconjurător.
Colegii noștri din fabrică și voluntarii Let’s Do It Romania, care au făcut sâmbătă curățenie în natură în zona Cheile Dobrogei, ne-au demonstrat că ne putem baza pe ei pentru a avea grijă de mediul înconjurător. Curățenia de astăzi este doar începutul - în această lună vom continua cu astfel de inițiative în alte trei zone din țară – Mureș, Harghita și Olt. Ne dorim să oferim o mână de ajutor, să redăm comunității zone verzi fără deșeuri și să încurajăm fiecare consumator să se gândească la mediul înconjurător și la cum îl poate păstra cât mai curat. Împreună, susținem comportamentele responsabile și punem umărul pentru o schimbare în bine”, ne-a declarat Mihai Pascu, Directorul fabricii din Constanța a HEINEKEN Romania.
Voluntarii participanți la acțiunea cu curățare au petrecut astăzi 6 ore adunând deșeurile de pe o suprafață vastă din Cheile Dobrogei. Astfel, Neumarkt® își reafirmă angajamentul pentru protejarea naturii și pentru promovarea de comportamente responsabile social.
Viziunea noastră este să reducem cât mai mult catitatea de deșeuri aruncate la întâmplare în natură și orice acțiune de curățare este o bucurie pentru noi și un prilej de a simți că mai facem un pas pentru a ne atinge obiectivul. Le mulțumim voluntarilor care au participat la curățenia de astăzi pentru implicare și pentru faptul că sunt parte din schimbarea în bine”, ne-a declarat Cosmin Bârzan, Coordonator județean Let’s Do It Romania.
Următoarea acțiune de curățare a mediului organizată de Neumarkt® și Let’s Do It Romania va avea loc sâmbăta viitoare, 23 iulie, în județul Mureș.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Germania. Mai mulţi răniţi în urma unui atac cu cuţitul, într-un tren în Bavaria

06 Nov 2021 1519

Mii de germani au protestat faţă de venirea imigranţilor extracomunitari

06 Oct 2015 1368