UPDATE. „Nicio firmă nu a început să facă ceva concret“ Actorii Mihai Bendeac și Codin Maticiuc, la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța (VIDEO)UPDATE 


Cora Mitroi- Maxim medic infecționist la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța (SCBI) a precizat că cei doi actori au venit în urmă cu o lună și jumătate la spital, când nu se lucra. Dar, acum au postat filmulețul și eronat reiese că acum nu se lucrează. Acum se lucrează! 


 

Oamenii aceștia au venit în urmă cu o lună și jumătate la spital, când nu se lucra. Dar acum au postat filmuletul și eronat reiese că acum nu se lucrează.


Acum se lucrează, grație presiunii puse de dumneavoastră, presa. Dar din păcate, tocmai ce a iesit dr. Cambrea pe Radio Constanța și a confirmat ce deja anticipase...că structura de rezistență pe jumatate de clădire de desupra ATI-ului e afectată și că mai durează până se va deschide spitalul. , a precizat Cora Mitroi- Maxim medic infecționist la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța (SCBI)Vizită neașteptată la Constanța! 
Actorii Mihai Bendeac și Codin Maticiuc au venit  în Constanța pentru a vizita Spitalul de Boli Infecțioase, afectat de incendiul produs la ATI. 
Prin Fundația Metropolis, în cadrul proiectului „Spitale publice din bani privați” cei doi actori doresc să ajute la reabilitarea unității medicale, închisă temporar după incendiu din data de 1 octombrie a.c., unde, din nefericire,  șapte femei au murit. 

„Se fac doar mici lucrări de igienizare făcute doar de angajații spitalului. Nicio firmă nu a început să facă ceva concret”, a spus Codin Maticiuc în curtea Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, unde a stat de vorbă cu directorul interimar, dar și cu medici. 

Vizite la Spitalele din Constanța și Călarași 


 


După ultima vizită cu Mihai Bendeac la spitalul din Piatra Neamț, ne-am continuat misiunea și am plecat către spitalele din Călărași și Constanța. Am fost plăcut surprinși să vedem că la Spitalul Județean de Urgență din Călărași au fost făcute deja câteva renovări cu resursele spitalului, însă ne dorim să ajutăm mai departe în mobilarea și dotarea acestuia.Următorul popas l-am făcut la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța unde am văzut cum arată aripa care a fost afectată de incendiu și am înțeles cât este de important să poată funcționa în continuare așa cum trebuie.Împreună cu Mihai Bendeac și Fundația Metropolis, vom face lucruri frumoase pentru acestea două spitale și nu numai, pentru că vom continua să mergem prin țară și să ajutăm, a mai precizat Codin Maticiuc. Postarea de pe pagina de Facebook a lui Codin Maticiuc

 

Am fost împreună cu Mihai Bendeac la spitalul județean din Călărași și la Constanța la cel de boli infecțioase. Încercăm sa ajutăm în cat mai multe zone ale țării.Cum puteți sa ne ajutați voi pe noi? Cu măcar una din următoarele:1 vedeți acest video, share și subscribe la pagina de Youtube unde există categorie specială pentru #spitalepublicedinbaniprivati2 follow Fundatia Metropolis aici și pe Instagram3 dacă vă permiteți doar, sms cu textul "FACEM" la 8845 pentru 2 euro pe lună.Mulțumim!


Sursa video-captura: Youtube/ Codin MaticiucTi-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE. Mihai Ochiuleț, despre solicitarea de demisie a Mirabelei Călin (VIDEO)

12 May 2022 700

DSP va realiza un raport în urma inspecției de la Spitalul de Boli Infecțioase pentru redeschiderea parțială

12 May 2022 628

O companie fără angajați va realiza serviciul de actualizare audit energetic pentru imobilul Spitalului de Boli Infecțioase?! (DOCUMENT)

10 May 2022 1932

Ce societate va furniza medicamente HIV pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Ce valoare are contractual (DOCUMENT)

07 May 2022 1944

Se administrează proba cu înscrisuri, în procesul dr. Halichidis, din Constanța

30 Apr 2022 739

Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, citat în procesul fostului manager. Dosarul, deschis azi, la Tribunal

29 Apr 2022 712

Spitalul de Boli Infecțioase trebuie să refacă dosarul pentru obținerea autorizației pentru securitate la incendiu

13 Apr 2022 614

Centru de evaluare COVID 19 la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Când se deschide și ce program de funcționare va avea

12 Apr 2022 755

Senatorul Remus Negoi (USR) îi cere ministrului Rafila să explice cum se implică în redeschiderea Spitalului de Boli Infecțioase

11 Apr 2022 1951

Claudia Cambrea și-a depus astăzi dosarul pentru concursul de manager al SCBI. Este singurul candidat

08 Apr 2022 600

Oficial de la Primăria Constanța! Astăzi expiră detaşările cadrelor medicale de la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa

07 Apr 2022 1082

Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, citat în procesul deschis de medicul Halichidis!

02 Apr 2022 839

ZIUA LIVE. Detașările expiră pe 7 aprilie. Silviu Coșa, prefect - „Nici un cadru medical din Spitalul de Boli Infecțioase, nu trebuie să plece acasă”

30 Mar 2022 1210

ZIUA LIVE. Județul Constanța are un real potențial în energie și turism. Cum valorificăm aceste resurse?

28 Mar 2022 812

Vergil Chițac, despre SCBI „Cum l-am putut eu minți pe ministrul Rafila când am aflat despre pretinsa situație a clădirii în același timp cu domnia sa!?”

27 Mar 2022 1244