UPDATE. „Nicio firmă nu a început să facă ceva concret“ Actorii Mihai Bendeac și Codin Maticiuc, la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța (VIDEO)



UPDATE 


Cora Mitroi- Maxim medic infecționist la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța (SCBI) a precizat că cei doi actori au venit în urmă cu o lună și jumătate la spital, când nu se lucra. Dar, acum au postat filmulețul și eronat reiese că acum nu se lucrează. Acum se lucrează! 


 

Oamenii aceștia au venit în urmă cu o lună și jumătate la spital, când nu se lucra. Dar acum au postat filmuletul și eronat reiese că acum nu se lucrează.


Acum se lucrează, grație presiunii puse de dumneavoastră, presa. Dar din păcate, tocmai ce a iesit dr. Cambrea pe Radio Constanța și a confirmat ce deja anticipase...că structura de rezistență pe jumatate de clădire de desupra ATI-ului e afectată și că mai durează până se va deschide spitalul. , a precizat Cora Mitroi- Maxim medic infecționist la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța (SCBI)



Vizită neașteptată la Constanța! 




Actorii Mihai Bendeac și Codin Maticiuc au venit  în Constanța pentru a vizita Spitalul de Boli Infecțioase, afectat de incendiul produs la ATI. 




Prin Fundația Metropolis, în cadrul proiectului „Spitale publice din bani privați” cei doi actori doresc să ajute la reabilitarea unității medicale, închisă temporar după incendiu din data de 1 octombrie a.c., unde, din nefericire,  șapte femei au murit.



 

„Se fac doar mici lucrări de igienizare făcute doar de angajații spitalului. Nicio firmă nu a început să facă ceva concret”, a spus Codin Maticiuc în curtea Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, unde a stat de vorbă cu directorul interimar, dar și cu medici. 





Vizite la Spitalele din Constanța și Călarași 


 


După ultima vizită cu Mihai Bendeac la spitalul din Piatra Neamț, ne-am continuat misiunea și am plecat către spitalele din Călărași și Constanța. Am fost plăcut surprinși să vedem că la Spitalul Județean de Urgență din Călărași au fost făcute deja câteva renovări cu resursele spitalului, însă ne dorim să ajutăm mai departe în mobilarea și dotarea acestuia.



Următorul popas l-am făcut la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța unde am văzut cum arată aripa care a fost afectată de incendiu și am înțeles cât este de important să poată funcționa în continuare așa cum trebuie.



Împreună cu Mihai Bendeac și Fundația Metropolis, vom face lucruri frumoase pentru acestea două spitale și nu numai, pentru că vom continua să mergem prin țară și să ajutăm, a mai precizat Codin Maticiuc. 



Postarea de pe pagina de Facebook a lui Codin Maticiuc

 

Am fost împreună cu Mihai Bendeac la spitalul județean din Călărași și la Constanța la cel de boli infecțioase. Încercăm sa ajutăm în cat mai multe zone ale țării.



Cum puteți sa ne ajutați voi pe noi? Cu măcar una din următoarele:



1 vedeți acest video, share și subscribe la pagina de Youtube unde există categorie specială pentru #spitalepublicedinbaniprivati



2 follow Fundatia Metropolis aici și pe Instagram



3 dacă vă permiteți doar, sms cu textul "FACEM" la 8845 pentru 2 euro pe lună.



Mulțumim!






Sursa video-captura: Youtube/ Codin Maticiuc



Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Undă verde de la Mediu Proiectul viitorului corp de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, în linie dreaptă

16 Mar 2024 685

Decizii CNSC Licitația pentru achiziția de materiale sanitare organizată de Spitalul de Boli Infecțioase, contestată

16 Mar 2024 482

Municipalitatea trebuie să achite dr. Halichidis, fostul manager SCBI Constanța, salariile restante! Răspunsul Judecătoriei la contestarea executării (MINUTA)

13 Mar 2024 845

Primarul Municipiului Constanța, în instanță cu dr. Halichidis, fostul manager al Spitalului de Boli Infecțioase! Se contestă executarea

29 Feb 2024 673

Ședință CLM Constanța Un proiect ce vizează Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, pe masa consilierilor locali (DOCUMENT)

29 Feb 2024 493

Primarul Constanței, Vergil Chițac, despre Spitalul Modular „Sunt extrem de mândru de toată munca depusă”

19 Feb 2024 999

Romcontexpert SRL, un nou contract cu Primăria Constanța. Se va ocupa de auditul financiar pentru Spitalul de Boli Infecțioase (DOCUMENTE)

19 Feb 2024 613

LIVE VIDEO+TEXT Spitalul Modular din curtea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, inaugurat. Mai multe oficialități, prezente la eveniment (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Feb 2024 1359

Angajări Constanța Posturi vacante la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa. Vezi dacă îndeplinești cerințele

17 Feb 2024 2213

Undă verde de la Mediu pentru Spitalul de Boli Infecțioase Constanța! Ce investiție este vizată?

14 Feb 2024 671

Ai permis de conducere categoria B? Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța angajează

11 Feb 2024 2245

Contractele directe de promovare și publicitate a unor proiecte derulate de Primăria Constanța ajung la Intermedia Services Top SRL! (DOCUMENTE)

10 Feb 2024 702

Licitații Constanța Spitalul de Boli Infecțioase cumpără servicii de spălătorie și de curățătorie uscată

06 Feb 2024 554

Primăria Constanţa cumpără servicii de consultanță. Este vizat Spitalul de Boli Infecțioase (DOCUMENT)

06 Feb 2024 589

Date din proiect Cum va arăta viitorul corp de 4 etaje de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța (DOCUMENT)

05 Feb 2024 874