UPDATE Niciun candidat nu a promovat proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiei de director al ABADL

Administraţia Naţională Apele Române a publicat rezultatele probei scrise din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiei de director al ABADL.

​Astfel, din cei trei candidaţi rămaşi în cursă după selecţia de dosare, au participat la examenul scris doar doi, Gheorghe Babu şi Hristu Uzun. Niciunul dintre cei doi nu a promovat examenul scris, Gheorghe Babu fiind notat cu 45.1 puncte din 100, iar Hristu Uzun a obţinut doar 25.2. Ambii au fost declaraţi respinşi la rpoba scrisă. Au contestat rezultatul amândoi candidaţii dar le-a fost respinsă contestaţia.

Reamintim că la selecţia de dosare Dănuţ Ungureanu a fost declarat respins pentru că nu îndeplineşte condiţiile specifice de participare la concurs, mai exact nu are 10 ani vechime în specialitatea studiilor şi minimum 5 ani vechime în domeniul gospodărirea apelor.

De asemenea, George Papari a fost respins pentru că nu îndeplineşte condiţiile specifice de participare la concurs, mai exact nu are calificare în "construcţii hidrotehnice, hidroenergetică, energetică, îmbunătăţiri funciare, ingineria mediului". În plus nu are 10 ani vechime în specialitatea studiilor şi minimum 5 ani vechime în domeniul gospodărirea apelor.

La selecţia de dosare au fost declaraţi admişi Gheorghe Babu, Stelică Hagi şi Hristu Uzun, dar ulterior niciunul nu a promovat examenul. 

Pentru a putea participa la concurs, candidaţii trebuie să aibă studii superioare de lungă durată, dar şi: calificări:  construcţii  hidrotehnice,  hidroenergetică,  energetică, îmbunătăţiri funciare, ingineria mediului; experienţă: vechime în specialitatea studiilor de zece ani, din care minimum cinci ani în domeniul gospodării apelor; operare PC: Pachetul Microsoft Office (Word, Excel, Access, Power Point), Internet Explorer, Outlook; trebuie să fie capabili să elaboreze şi susţină un plan de management al Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (strategie pentru îmbunătăţirea activităţii de gospodărire a apelor).

Având în vedere că niciun candidat nu a mai rămas în cursă, cel mai probabil se va organiza un nou concurs. 

Am încercat să luăm un punct de vedere de la Apele Române referitor la acest concurs dar nu a răspuns nimeni la telefon, programul fiind până la ora 16.30. 

UPDATE. 31 mai 2017 

Contactaţi telefonic, reprezentanţii Biroului de Resurse Umane din cadrul Administraţiei Apele Române ne-au declarat că cel de-al treilea candidat, Hagi Stelică, nu s-a prezentat la proba scrisă. Referitor la organizarea unui nou concurs, aceştia au declarat că se vor urma prevederile legale. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Greenpeace România cheamă în judecată ABADL și Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Marină "Grigore Antipa"

15 Apr 2024 519

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Lilianei Michineci, membru în comitetul director la ABADL (DOCUMENTE)

14 Apr 2024 411

Terenul pentru care a fost amendat Făgădău, când era primar, nu se întoarce în proprietatea Statului Român! Judecătorii din București explică de ce (MOTIVARE)

11 Apr 2024 737

ABADL Constanța caută firmă de pază!

10 Apr 2024 509

Declarații de Avere Averea și interesele lui Laviniu Marian Grigorescu, șef birou la ABADL (DOCUMENTE)

06 Apr 2024 508

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Luminiței Gheorghe din cadrul ABADL (DOCUMENTE)

06 Apr 2024 458

ANAR, victorie uriașă la Tribunalul Constanța! Apele Române recâștigă un teren din Faleză Nord, intabulat de Primăria Constanța! Judecătorii radiază dreptul de proprietate al municipalității (MINUTA)

03 Apr 2024 3143

Declarații de Avere Constanța Mihai Dusu, șef formație la ABADL deține un apartament (DOCUMENT)

02 Apr 2024 633

Declarații de Avere Averea și interesele Georgetei Duduta, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (DOCUMENTE)

02 Apr 2024 505

Cumpărări directe Constanța ABADL, asigurări obligatorii pentru aproape 50 de autoturisme din patrimoniul propriu (DOCUMENT)

01 Apr 2024 374

Ce avere are Gigel Gabriel Lupu, șef formație la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral? (DOCUMENTE)

31 Mar 2024 514

Anca Lungu, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

31 Mar 2024 559

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Ionel Gherase, șef formație la ABADL (DOCUMENTE)

31 Mar 2024 471

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Gabriel Dorbica, șef compartiment la ABADL (DOCUMENTE)

30 Mar 2024 571

Ce avere are Petrică Iancu, inspector de specialitate la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral -SGA Tulcea (DOCUMENTE)

30 Mar 2024 576