Nicolae Ciucă, mesaj de Ziua Femeii- „Deloc întâmplător, cuvântul pace este de gen feminin“

Nicolae Ciucă, foto: Facebook.com
Premierul Nicolae Ciucă transmite în mesajul transmis de Ziua Internaţională a Femeii că o societate inclusivă şi modernă, cum ne dorim şi în România, pune în valoare competenţa şi abilităţile tuturor cetăţenilor săi şi oferă femeilor poziţionare corectă în viaţa socială şi profesională. 

Iată mesajul transmis de Nicolae-Ionel Ciucă cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, 8 martie 2023

Ele aduc viață, speranță și echilibru. Sunt deschizătoare de drumuri în multe domenii, sunt creative și îmbrățișează inovația și progresul. Se află în prima linie a celor mai dificile misiuni. Astăzi și în fiecare zi le suntem recunoscători pentru ceea ce fac, întotdeauna cu responsabilitate.

Setează noi standarde de profesionalism în cele mai importante domenii de activitate. În sănătate, educație, în mediul antreprenorial, în sectorul asociativ, în cel public, în sport, cultură, cercetare, diplomație și securitate națională doamnele și domnișoarele performează. Iar pe lângă profesionalism, se remarcă prin empatie, echilibru, capacitate de mediere. Deloc întâmplător, cuvântul pace, cu multiplele sale sensuri, este de gen feminin.

O societate inclusivă și modernă, cum ne dorim și în România, pune în valoare competența și abilitățile tuturor cetățenilor săi și oferă femeilor poziționare corectă în viața socială și profesională. Este o responsabilitate și onoare, deopotrivă, să le susținem, promovăm și implicăm în deciziile sociale, economice și politice în aceeași mare măsură în care ele participă la dezvoltarea societății.

Le doresc tuturor mamelor, soțiilor, fiicelor, colegelor noastre sănătate, zile frumoase și liniștite, bucurii alături de familie și mult succes în tot ce fac zi de zi!

La mulți ani, dragile noastre!

Nicolae-Ionel Ciucă,


Prim-ministru al României


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă „Trebuie să continuăm politicile care promovează egalitatea de șanse și combat violența împotriva femeilor”

08 Mar 2024 321

Nicolae Ciucă „În momentul în care Republica Moldova va deveni membru cu drepturi depline al UE, atunci vom fi cu adevărat uniţi în UE"

02 Mar 2024 514

LIVE VIDEO TEXT Liderii Coaliției anunță când vom merge la vot anul acesta

21 Feb 2024 887

UPDATE Preşedinţii Ciolacu şi Ciucă, vor anunţa la ora 19,00, decizia în privinţa organizării alegerilor din acest an!

21 Feb 2024 545

Românii din Spania pot avea, din acest an, dublă cetăţenie

19 Feb 2024 1144

Liderii Coaliției ar fi ajuns la un acord în privința comasării alegerilor! PNL și PSD ar avea candidați comuni la toate alegerile

19 Feb 2024 524

Nicolae Ciucă, despre organizarea alegerilor „Am întrerupt negocierile aseară, urmând a fi reluate vineri”

13 Feb 2024 652

Se va introduce serviciul militar obligatoriu în România? Anunțul președintelui Senatului, Nicolae Ciucă

13 Feb 2024 706

ARBDD Care sunt zonele alocate pescuitului pentru consumul familial din Delta Dunării

13 Feb 2024 644

Înțelegere privind comasarea alegerilor între liderii PSD și PNL

07 Feb 2024 657

Președintele PNL, Nicolae Ciucă Ideea comasării europarlamentarelor cu locale - una care poate să ne aducă o prezență mai mare la vot

03 Feb 2024 644

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă „Unirea de la 1859 este actul de creare a României şi, totodată, începutul modernizării naţionale“

24 Jan 2024 649

Nicolae Ciucă „Cel mai frumos cadou pe care putem să îl facem României de ziua Unirii Principatelor este încrederea noastră în viitorul ei“

24 Jan 2024 469

Ciucă, despre recoltarea de stuf din Delta Dunării- „Nu se execută plăţi, dacă nu sunt îndeplinite regulile“

22 Jan 2024 680

Ziua Culturii Ciucă- "Cultura a fost dintotdeauna un pilon fundamental al identității și al evoluției noastre ca națiune"

15 Jan 2024 520