Nicolae Ciucă, mesaj de Ziua Femeii- „Deloc întâmplător, cuvântul pace este de gen feminin“

Nicolae Ciucă, foto: Facebook.com
Premierul Nicolae Ciucă transmite în mesajul transmis de Ziua Internaţională a Femeii că o societate inclusivă şi modernă, cum ne dorim şi în România, pune în valoare competenţa şi abilităţile tuturor cetăţenilor săi şi oferă femeilor poziţionare corectă în viaţa socială şi profesională. 

Iată mesajul transmis de Nicolae-Ionel Ciucă cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, 8 martie 2023

Ele aduc viață, speranță și echilibru. Sunt deschizătoare de drumuri în multe domenii, sunt creative și îmbrățișează inovația și progresul. Se află în prima linie a celor mai dificile misiuni. Astăzi și în fiecare zi le suntem recunoscători pentru ceea ce fac, întotdeauna cu responsabilitate.

Setează noi standarde de profesionalism în cele mai importante domenii de activitate. În sănătate, educație, în mediul antreprenorial, în sectorul asociativ, în cel public, în sport, cultură, cercetare, diplomație și securitate națională doamnele și domnișoarele performează. Iar pe lângă profesionalism, se remarcă prin empatie, echilibru, capacitate de mediere. Deloc întâmplător, cuvântul pace, cu multiplele sale sensuri, este de gen feminin.

O societate inclusivă și modernă, cum ne dorim și în România, pune în valoare competența și abilitățile tuturor cetățenilor săi și oferă femeilor poziționare corectă în viața socială și profesională. Este o responsabilitate și onoare, deopotrivă, să le susținem, promovăm și implicăm în deciziile sociale, economice și politice în aceeași mare măsură în care ele participă la dezvoltarea societății.

Le doresc tuturor mamelor, soțiilor, fiicelor, colegelor noastre sănătate, zile frumoase și liniștite, bucurii alături de familie și mult succes în tot ce fac zi de zi!

La mulți ani, dragile noastre!

Nicolae-Ionel Ciucă,


Prim-ministru al României


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primul ministru Nicolae Ciucă „Am decis să continuăm dialogul cu sindicatele din învăţământ și să găsim soluţii pentru problemele îndreptăţite ale cadrelor didactice“ (VIDEO)

26 May 2023 440

Ce mesaj a transmis premierul Nicolae Ciucă de Ziua Eroilor

25 May 2023 394

Premierul Nicolae Ciucă „Vineri este ziua în care, conform calendarului, îmi voi depune mandatul“

24 May 2023 455

Premierul, Nicolae Ciucă „Am convocat mâine o întâlnire cu sindicatele, la Guvern“

20 May 2023 663

Premierul Nicolae Ciucă Totul în materie de securitate s-a rescris şi trebuie revizuit în regiunea Mării Negre din cauza războiului din Ucraina (VIDEO)

18 May 2023 415

Studiu mediaTRUST Miniștrii PSD au dominat media în luna aprilie

17 May 2023 588

Președintele PNL Nicolae Ciucă, despre rotativa guvernamentală „Partidul Naţional Liberal nu a cerut absolut nimic, în afară de rămânerea în protocol.

16 May 2023 759

Premierul Nicolae Ciucă „Cu prilejul Zilei naţionale de cinstire a martirilor din temniţele comuniste, onorăm memoria şi suferinţele acelor români care au înfruntat regimul comunist“

14 May 2023 501

Premierul Nicolae Ciucă „Prim-ministrul Coreei de Sud a agreat colaborarea în ceea ce priveşte deschiderea noilor reactoare 3 şi 4 de la Centrala nucleară de la Cernavodă“

10 May 2023 772

Premierul Nicolae Ciucă Suma propusă prin proiectul de ordonanţă privind reducerea cheltuielilor bugetare este de 5 miliarde de lei

09 May 2023 626

Premierul Nicolae Ciucă, despre rocada guvernamentală. „Cu certitudine vor fi modificări, inclusiv la actualii membri ai Cabinetului “

08 May 2023 527

Premierul Nicolae Ciucă „Serviciul de Protecţie şi Pază împlineşte astăzi 33 de ani de la înfiinţare“

07 May 2023 570

Rocada guvernamentală va avea loc la finalul lunii mai

07 May 2023 705

Anunț important al premierului Nicolae Ciucă despre programul de susţinere a refugiaţilor ucraineni (VIDEO)

04 May 2023 759

Prim-ministrul Nicolae Ionel-Ciucă, întrevedere cu președintele Asociației de prietenie România - Japonia, Ichiro Aisawa

02 May 2023 699