Nimic nou sub soare La PDL Constanţa au fost alegeri. Cine şi ce post a prins (galerie foto)

Democrat liberalii constănţeni şi-au ales, la finalul săptămânii trecute, un nou Birou Permanent Judeţean (BPJ). Scrutinul de sâmbătă a avut loc la doar zece luni de la cele mai recente alegeri şi l-a reconfirmat în funcţia de lider al Organizaţiei Judeţene a partidului pe senatorul Gigi Chiru. Rezultatul a fost mai mult decât previzibil, de vreme ce, pentru fiecare funcţie din BPJ, a candidat un singur pedelist.
 
338 de democrat liberali şi-au ales, sâmbătă, la Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”, un nou Birou Permanent Judeţean. În funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PDL Constanţa a fost reales senatorul Gigi Chiru. Prim-vicepreşedinţi sunt foştii deputaţi Constantin Chirilă şi Zanfir Iorguş şi consilierul local municipal Iustin Fabian Roman. Secretar general al PDL Constanţa a fost ales consilierul judeţean George Măndilă, în vreme ce secretari generali adjuncţi sunt consilierul judeţean Florin Tudor Gabrilă şi Dumitru Gheorghiu. În ceea ce priveşte funcţiile de vicepreşedinte, acestea sunt ocupate, după scrutinul de sâmbătă, de consilierul judeţean Adrian Sponte, de Mariana Dumitrescu, Ionel Mărunţoiu, Costel Stancă, Rome Rezeanu, Emil-Mihăiţă Vişoianu, Linica Stan, Cerasela Arsinte şi consilierul local Stelian Gima. În acelaşi context au fost aleşi şi secretarii executivi, preşedinţii şi vicepreşedinţii de colegiu, precum şi trezorierul, preşedintele Comisiei Judeţene de Integritate, Statut şi Litigii şi cel al Comisiei Judeţene de Revizie şi Control.
 
22-25% la europarlamentare
 
„Rezultatul alegerilor este unul previzibil, pentru că a candidat pentru fiecare funcţie câte un coleg de-al nostru. Este o echipă omogenă, una pe care o consider sudată, motivată, are va pune bazele următoarelor rezultate la europarlamentare, prezidenţiale şi la localele din 2016”, a declarat senatorul Chiru la finalul alegerilor. Proaspăt reconfirmat în funcţia de preşedinte al PDL Constanţa, Gigi Chiru a precizat şi că organizaţia pe care o conduce îşi propune un scor între 22 şi 25% la alegerile europarlamentare, în vreme ce, la alegerile locale din 2016, intenţionează câştigarea Primăriei Constanţa şi a Consiliului Judeţean Constanţa şi recâştigarea primăriilor Mangalia, Năvodari şi Medgidia.
 
Opoziţie la administraţia Mazăre
 
Potrivit unui scurt raport de activitate prezentat de Gigi Chiru, Organizaţia Judeţeană a PDL Constanţa ar avea, în prezent, 7.150 de membri. „În municipiul Constanţa, din cele 208 secţii de votare, PDL este structurat şi organizat în 180 de secţii aferente, adică 87%. În restul judeţului, din 338 de secţii de votare, sunt organizat statutar 230 de secţii. Localităţile deficitare sunt cele rurale, cu populaţie redusă, unde acum PDL Constanţa munceşte pentru a creşte baza de membri şi simpatizanţi”, a menţionat Gigi Chiru.
Acesta din urmă a afirmat şi că democrat liberalii constănţeni se află într-un permanent război cu administraţia Mazăre, faţă de care s-ar fi poziţionat într-o opoziţie constantă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobile de 14 etaje, un spital și mai multe locuințe. Iată ce vor să construiască niște investitori pe malul Lacului Siutghiol, Constanța

07 Feb 2024 5127

Judecătoria Constanța i-a validat mandatul Liberalul Florin Gavrilă revine luna aceasta în Consiliul Local Municipal

03 Dec 2023 1043

A murit Anton Burcea, fost primar al comunei Adamclisi

23 Apr 2023 3376

Unul dintre cei mai vechi politicieni locali, Constantin Avătavului s-a stins, astăzi, din viață!

14 Feb 2023 2124

Modificări în firma fondată de un angajat al Consiliului Județean Constanța

29 Aug 2022 1784

Florin Vizan, numit la conducerea Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța SA

12 Aug 2022 5859

S-a stins din viață fostul parlamentar PNL, Mircea Iustian. Sâmbătă va fi depus la capela bisericii Sfântul Gheorghe din Constanța

22 Jul 2022 3067

Un fost consilier județean PDL, promovat în cadrul Serviciului Control al Consiliului Județean Constanța

19 Jul 2022 2327

Noul director de la Drumuri Naționale Constanța, PSD-istul Florin Vizan, decizie importantă într-una dintre firmele deținute (DOCUMENTE)

17 Jun 2022 4446

Avi Food INC SRL, firmă controlată de Adrian Gearâp, fost preşedinte al Administraţiei Fondului pentru Mediu, a intrat în insolvență

25 May 2022 1937

Doliu în politică. Deputatul PNL Corneliu Olar s-a stins din viață

15 Feb 2022 1732

Fostul consilier județean constănțean Sponte Adrian-Doru și-a deschis o firmă nouă

01 Feb 2022 2128

Ce se construiește Document pentru Iancu Stavrositu, soțul fostei deputate Maria Stavrositu. Ridică un bloc de 8 etaje în Mamaia

19 May 2021 4266

Povestea (neoficială) din dosarul Irinei Manole, din OJFIR Tulcea, arestată pentru luare de mită

06 Apr 2021 6413

Doliu în familia Stavrositu! „A plecat cu demnitate și discreție, așa cum a trăit toată viața”

29 Jan 2021 5033