Noul președinte RESTO este, de astăzi, Lucian Tudose, proprietar Restaurante și Ballroom Don Corleone

RESTO
Noul președinte a fost ales în cadrul Adunării Generale RESTO de azi, 24 noiembrie, pentru mandatul 2022-2024.

 

Avem din nou un președinte titular, iar membrii Consiliului Director ales își continuă mandatul încredințat în martie acest an.
RESTO deține poziția de vicepreședinte în Federația Patronatelor din Industria Ospitalității din România (FPIOR), în care, recent, a reunit cinci patronate de pe litoral și Delta Dunării în jurul său. În plus, prin poziția de Secretar General al Federației, ce mi-a fost încredințată de colegii din țară, suntem un jucător extrem de activ și puternic la nivel național.
 
Pentru 2023, ne propunem și ne asumăm un rol de primă linie în lupta pentru susținerea industriei Horeca locale și în dezvoltarea și promovarea destinației Constanța - Mamaia - Litoral și Regiunea Dobrogea,

a transmis Corina Martin, președinte de onoare RESTO.

La rândul său, Lucian Tudose a declarat:

Îmi asum poziția de președinte RESTO prin votul de încredere acordat de colegii mei și, împreună cu întregul Consiliu Director al RESTO, pregătim lista de obiective de atins pentru acest mandat.
Pentru Industria HORECA locală vrem să obținem stabilitate și beneficii care să îi susțină pe operatori și care să ne atragă mai mulți turiști și vizitatori în destinația în care activăm.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Prezenți sunt cele mai importante entități din industria aeronautică LIVE TEXT. Conferința de presă organizată la deschiderea Întâlnirii Anuale a Asociației Aeroporturilor din România, la Venus (GALERIE FOTO)

23 Aug 2022 1692

CJC, demers important la Tribunalul Constanța. Miza, peste un milion de lei (DOCUMENT)

01 Apr 2022 2011

ZIUA LIVE. Industria ospitalității a trecut printr-o perioadă dificilă. Siguranță pentru turiști și consumatori dar și prețuri cu 10-15% mai mari, în acest sezon estival

12 May 2021 2661