„Nu stiu dacă va mai fi pe acest pământ om mai minunat ca tine“ Mesajul plin de durere al surorii femeii decedate în accidentul de muncă de la Petromidia

foto: Pexels
Tragic accident de muncă la Rafinăria Petromidia. După ce un bărbat și-a pierdut viața și starea femeii implicate s-a agravat. Din nefericire, și femeia a decedat. 

Sora acesteia a postat pe pagina de socializare un mesaj încărcat de durere. 

Te iubesc sufletu meu bun! Nu știu dacă va mai fi pe acest pămânat om mai minunat ca tine. ,se arată în conținutul mesajului surorii femeii decedate. 


Iată mesajul plin de durere transmis de sora femeii care și-a pierdut viața în tragicul accident de muncă de la Rafinăria Petromidia. 

Surioara mea frumoasa! De cand suntem mici am simtit ca avem o legatura speciala si ma bucuram ca suntem atat de apropiate! Să cresc alături de tine a fost cel mai frumos dar pe care îl puteam primi!

Vestea pe care am primito a fost sfârșitul fericirii noastre. Ne-ai terminat ,am rămas fără puteri .Zi de zi am sperat și ne-am rugat să îți dea sănătate sa te poti întoarce acasa langa copilasi tai.

Am strigat la Dumnezeu l-am rugat pe tata sa nu te ia de langa noi sa faca o minune si sa te aduca acasa sanatoasa.Înca suntem in stare de soc înca astept sa ma trezesc si sa fie cel mai urat cosmar al meu! Te iubesc sufletu meu bun! Nu stiu daca va mai fi pe acest pamanat om mai minunat ca tine. Azi dupa ora 13 va fi adusa la capela de la Kaufland .

Potrivit unui comunicat al rompetrol Rafinare, compania își exprimă regretul profund pentru pierderea celor doi colegi răniți în incidentul de sâmbată, 13 mai 2023, în incinta rafinăriei Petromidia, în instalația de Polipropilenă (PP), secția de granulare.

„Suntem alături de familiile îndoliate, cu toată compasiunea, și vom continua să le acordăm sprijinul necesar. Dumnezeu să-i odihnească în pace!
Rompetrol Rafinare este în contact permanent cu autoritățile competente care investighează incidentul, oferind tot suportul în vederea identificării cauzelor producerii acestuia.

În contextul anchetelor demarate și pentru evitarea creării unui impact negativ suplimentar asupra familiilor celor doi colegi și asupra tuturor angajaților Grupului, dar și pentru respectarea normelor legale, compania solicită tuturor părților implicate să dea dovadă de răbdare și întelegere, astfel încât să fie asigurată o corectă derulare a investigațiilor și finalizarea acestora, într-un timp cât mai scurt.

Rompetrol Rafinare a fost, este și va fi, în continuare, preocupată de adoptarea și supravegherea implementării tuturor normelor de securitate în muncă și a măsurilor de siguranță, astfel încât derularea activităților din cadrul rafinăriilor Petromidia și Vega să se desfășoare în condiții de siguranță“ - au mai precizat reprezentanții Rompetrol Rafinare.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

​Rompetrol Rafinare a început revizia generală a rafinăriei Petromidia de la Năvodari

08 Mar 2024 589

Directorul Casei de Cultură Constanța, decedat într-un accident rutier! Mergea la o înmormântare

20 Jan 2024 13698

Firme Constanța Fondul de Investiții în Energie Kazah-Român SA actualizează contractul de împrumut pentru centrala în cogenerare de la Petromidia

02 Jan 2024 887

RETROSPECTIVĂ 2023! Incendii violente în județul Constanța! Elevi evacuați de la o școală din Constanța și Planul Roșu de Intervenție activat la Rafinăria Petromidia (GALERIE FOTO+VIDEO)

31 Dec 2023 1297

Schimbare în conducerea Rompetrol Rafinare! Cine a fost numit la conducerea companiei

25 Sep 2023 1344

Midia Marine Terminal a finalizat cu succes lucrările la terminalul offshore

01 Sep 2023 926

Explozia din Crevedia, în atenția specialiștilor de la INSEMEX Petroșani! Ce tragedii au investigat la Constanța

28 Aug 2023 1318

Doi ani de la explozia de la Rafinăria Petromidia! Cum s-a produs tragedia care a curmat vieți

02 Jul 2023 1328

Anchetă după explozia urmată de incendiu de la Petromidia! Specialiștii INSEMEX Petroșani cercetează cauza deflagrației

27 Jun 2023 1142

Consiliul Local Constanța, chemat să aprobe încetarea asocierii pe 25 de ani parafată în mandatul primarului Gheorghe Mihăeși (DOCUMENT)

27 Jun 2023 4486

UPDATE. Intervenție de urgență pe strada Traian din Constanța!

26 Jun 2023 1660

Rompetrol Rafinare, informații de ultim moment despre incendiul de la Rafinăria Midia Năvodari!

22 Jun 2023 1540

Ce spune ISU Dobrogea despre incendiul de la Petromidia (VIDEO)

22 Jun 2023 1352

Marian Becheanu, de la ITM Constanța, despre incidentul de la Petromidia „E foarte probabil să facem o expertiză tehnică care să răspundă la întrebarea care a fost cauza evenimentului” (VIDEO)

22 Jun 2023 1565

Eroii zilei! Ei sunt pompierii care au intervenit la stingerea incendiului de la rafinăria Petromidia Năvodari (GALERIE FOTO)

21 Jun 2023 4408