Numerologul Milena Anul negru pentru Nicuşor Constantinescu

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), Nicuşor Daniel Constantinescu, face, în această perioadă, ceea ce ştie el cel mai bine: ignoră opiniile unora şi merge pe calea aleasă de el. Are o cifră a destinului 7 din 3 şi 4.

Rezervat şi prudent, Nicuşor Daniel Constantinescu preferă tovărăşia câtorva prieteni foarte apropiaţi în momentele grele prin care îi este dat să treacă.
Articolele publicate în ZIUA de Constanţa subliniază, odată cu scurgerea timpului, clipele dificile, dezvăluite prin intermediul numerologiei, din viaţa preşedintelui CJC.
Necazurile au început a se rostogoli peste el odată cu debutul celui de al treilea moment crucial din viaţa sa, la vârsta de 45 ani. Acest punct esenţial, cu vibraţie 9 pentru el, a adus în viaţa lui declanşarea unor boli, necazuri, crize fizice, financiare… a fost debutul unui sfârşit de poveste. A început a rupe prietenii, a observa cum grijile se înmulţesc, a descoperi că tot ceea ce clădise cu atenţie are fisuri. Acest moment de cumpănă va dura până la 49 ani. Dacă în 2012, cu a sa vibraţie personală 8, Nicuşor Daniel Constantinescu a luptat, s-a ambiţionat, a demonstrat că poate câştiga, începând cu anul 2013, dramatismul s-a acutizat în viaţa sa. Vibraţia 9 pe care anul trecut a avut-o pentru Nicuşor Constantinescu a determinat o serie de acţiuni, decizii ce au vizat radierea, ştergerea, îndepărtarea unor persoane, posesiuni, prieteni, relaţii, afaceri, proiecte. S-au înstăpânit grijile, bolile, necazurile, care au venit la pachet odată cu vibraţia personală a anului 2013, dar şi cu dublarea necazurilor, dată de momentul crucial cu vibraţie 9.

Vin alte necazuri

Riscul accidentărilor a crescut, dar şi tendinţa de a se îndepărta, de a renunţa, de a pleca. Efortul depus în lupta grea cu grijile devenea inutil în 2013. 2014, anul personal cu vibraţie 1, îl mai ajută puţin pe Nicuşor Constantinescu: pare a se remonta, este mai curajos, mai sigur pe sine, pare să ştie care sunt etapele pe care va trebui să le parcurgă şi pare să fi înţeles că lupta este singura lui şansă.

Dacă în iunie, nimic din ceea ce a pregătit el nu a avut parcursul corespunzător şi nici starea sănătăţii nu părea a se ameliora, în iulie, se va îndărătnici în a-şi urma scopul, a-şi îndeplini ţelul, se va lupta până la capăt cu toţi, cu oricine, cu propriul organism, cu propriile sentimente, cu propriile dureri pe care pare a le învinge, o perioadă.

În august, alte greutăţi şi poveri se vor aşterne peste sufletul său. Poate boală, poate accidente, poate prieteni neloiali… sau poate toate acestea împreună vor contribui la starea deloc plăcută care va urma. Important este să reziste fizic şi psihic până la finele anului 2015. Odată depăşită această perioadă dificilă, totul poate intra într-o oarecare stare de bine, de normalitate. O lună deosebit de grea pentru Nicuşor Constantinescu va fi august. Anul viitor, lunile martie, mai, iulie, decembrie vor fi complicate, de asemenea. Important pentru el este să iasă câştigător din lupta cu boala, pentru că toate celelalte vor deveni mult mai uşor de suportat. Sigur, acest război nu este simplu, inamicul este periculos, perioada pe care o traversează este anevoioasă iar el are încă nevoie de prieteni devotaţi şi de oameni de încredere.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

geo

16 Jul, 2014 10:23

Are si el perioade asa cum a generat el altora....Dumnezeu nu bate cu bata!

Articole asemanatoare

Directori din Consiliul Județean Constanța și oameni de afaceri, condamnați definitiv! Cererea de revizuire, respinsă

19 Apr 2024 747

Administrația Chițac, în proces cu Mazăre și Nicușor pentru Fundația Fantasio! Surpriză la Tribunalul Constanța (MINUTA)

14 Apr 2024 654

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 904

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 813

Afaceristul George Secărea obține la Tribunalul Constanța convocarea AGA pentru compania Q Seg West SA! Va fi numit un nou administrator (MINUTA)

29 Feb 2024 838

Se vinde pensiunea „Grindul Lupilor“, din Sinoe, aparținând Ideea Contrast SRL! Asociați - Mazăre, Strutinsky, Constantinescu și Săvulescu

19 Feb 2024 1102

Mazăre și Nicușor, dați în judecată de administrația Chițac! Judecătoria Constanța și-a declinat competența

09 Feb 2024 1474

Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, victorie la Curtea Supremă! La mijloc sunt aproape 3 milioane de dolari (MINUTA)

07 Feb 2024 1668

Tribunalul Constanța, termen nou în dosarul privind cadastrarea județului Constanța!

27 Jan 2024 926

Retrospectiva insolvențelor la Constanța! Cele mai importante decizii ale anului 2023

21 Dec 2023 1431

Constanța. Răsturnare de situație în cazul insolvenței Calik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi Istanbul sucursala Năvodari

03 Dec 2023 1523

Gabriel Mustaţă, transferat la Curtea de Apel Constanța Niţeanu Voichiţa Mihaela este noul judecător al dosarului privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu. Noul termen, februarie 2024

26 Nov 2023 998

Înalta Curte a decis! Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu rămâne la Tribunalul Constanța!

23 Nov 2023 850

S-a cerut falimentul SC Xenoti SRL, firmă ce deține Hotelul Flora, din Mamaia! Iată decizia Tribunalului Constanța!

08 Nov 2023 1355

Curtea de Apel Constanța a suspendat intrarea în insolvență a companiei Calik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi Istanbul - Sucursala Năvodari

01 Nov 2023 1075