Numerologul Milena Ce semnificaţii are data naşterii pentru Alteţa Sa Regală, Prinţul de Cambridge

Familia regală britanică este în sărbătoare. KATE MIDDLETON a născut un băiat. Numele său este deocamdată “alteţa sa regală, prinţul de Cambridge”. Dacă până acum numele micului prinţ nu a fost dezvăluit, bănuim din motive temeinice, data naşterii ne oferă informaţii preţioase despre micuţ. Născut  pe 22 iulie 2013, prinţul de Cambridge, are un număr al destinului 8 din 1şi 7. Număr al înflăcărării şi siguranţei, 8 îi oferă trăsături de caracter vrednice de un membru al casei regale: eficienţă şi raţiune, ambiţie şi abnegaţie seriozitate, curaj şi determinare. Fidelitatea şi dreptatea vor deveni deosebit de importante pentru el. Îşi va atinge scopul propus indiferent de situaţie, cu atât mai mult cu cât numărul destinului său este întregit de 1 şi 7. Va fi activ şi independent, agresiv şi autoritar, dar şi misterios, ciudat, ermetic, intuitiv, distant, inabordabil, cum îi stă bine unei mlădiţe cu sânge albastru.

Numărul zilei de naştere, 22, îi aduce în dar capacitatea unor realizări aproape geniale, fiind numărul celor a căror personalitate are darul de a bulversa, de a naşte controverse

Îl va ajuta însă cu siguranţă să concretizeze proiectele bine pregătite în singurătate, să găsească metode raţionale de aplicare a planurilor, să organizeze pragmatic, să se disciplineze dar şi să muncească oricât şi oricând este necesar. Este adevărat că inflexibilitatea specifică tuturor numerelor importante din data naşterii sale, cel al destinului şi al zilei de naştere, îi vor fi de mare ajutor. Nu va înţelege niciodată cui foloseşte o mângâiere tandră pe frunte ori plimbarea sub clar de lună dar cu siguranţă va fi conştient de importanţa detaliilor, a seriozităţii şi a patriotismului.
Dacă pentru  alteţa sa regală, prinţul de Cambridge ziua de 22 iulie a fost una foarte bună, pentru mama sa, Kate, a fost una istovitoare. Întregul an a fost foarte greu, vibraţie personală 7- dificil, a determinat-o să se izoleze. Comportamentul ei a fost mai ciudat, ea a devenit de neînţeles, riscul unei boli prelungite fiind permanent. Luna iulie, cu vibraţie 5, a adus pentru Kate schimbarea. Nu neapărat una în mai bine. Să nu uităm că numărul 5 poate atenţiona în privinţa  apariţiei unei boli ce se poate croniciza. Dacă are noroc îşi va schimba modul de a gândi, perspectivele, ori locuinţa. Ziua de 22 a avut pentru soţia prinţului William vibraţie 9, deloc încurajatoare.  Ea este născută într-o zi de 9 fiind astfel protejată de marile necazuri  (accidente periculoase ori moarte). Cele trei numere 7, 5 şi 9, cu o influenţă vibraţională deloc uşor de suportat au adus multă suferinţă proaspetei mămici. Vom reveni cu detalii odată cu anunţul făcut de casa regală referitor la numele nou - născutului şi atunci putem calcula multe alte lucruri interesante.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știați că...? Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, împlinește astăzi 38 de ani

09 Jan 2020 1728

Simona Halep a fost felicitată personal de ducesa de Cambridge după cucerirea titlului de la Wimbledon

13 Jul 2019 2220

Ducesa Kate Middleton a născut cel de-al treilea copil

23 Apr 2018 3660

Regina Elisabeta a Angliei a făcut anunțul. Cine va fi următorul rege al Angliei

10 Aug 2017 33994

Ducii de Cambridge își doresc și un al treilea copil

08 Aug 2015 2211

Evz.ro Un nou scandal zguduie Casa Regală britanică

03 May 2015 2739

Soția prințului William al Marii Britanii Ducesa de Cambridge a născut o fetiță

02 May 2015 2254

Ştiaţi că...? Se împlinesc patru ani de la căsătoria Prinţului William cu Kate Middleton

29 Apr 2015 2300

Probleme la clinica unde trebuie să nască Ducesa Kate Middleton

26 Apr 2015 2122

Kate Middleton, cu câteva săptămâni înainte de a doua naştere

03 Mar 2015 2114

Știați că.... Astăzi este mare sărbătoare în Regatul Unit?

09 Jan 2015 3791