Numerologul Milena face o analiză a şanselor la referendumBăsescu, Ponta, Antonescu - trei Doamne şi toţi trei

milena..jpgRomânia anului 2012: discuţii aprinse în ţară şi dincolo de graniţele ei. Dezbateri, opinii. Unii sărbătoresc, alţii îmbracă cernitele straie ale doliului politic. Familii dezbinate, prietenii zdruncinate, planuri sfărâmate, legi adoptate, gesturi negate.

România e sfârtecată, sfâşiată de a fi sau a nu fi în legalitate. Vârtej, nesiguranţă. Unii trăiesc pentru astfel de evenimente, determinându-le, alţii se hrănesc doar cu aşa ceva. Majoritatea, ca mai mereu, este perplexă, buimacă, pradă parcă unui scenariu bine pus la punct şi atent coordonat. De cine şi de ce? Cui foloseşte? Deşi românii fac parte din decor, mă detaşez trecând în sală pe scaunul spectatorului şi-mi ascut simţurile. Pentru o tot mai bună percepţie apelez la Numerologie. Calculez ani, perioade, dezvălui caractere, compar personalităţi, încerc să aflu cum ar putea evolua totul. Unii ştiu, alţii îşi închipuie că pot deţine controlul, iar ceilalţi se folosesc de context pentru a ordona totul pe o tablă a vieţii, într-un joc a cărei miză mi-e teamă s-o intuiesc, mai bine nu mă gândesc, oricum mă depăşeşte. Mă limitez la calcule, ele îmi oferă o anumită siguranţă.

Socoteala din târg nu se potriveşte cu cea de acasă

Numerologic, anul 2012 pare a purta principala vină! Vibraţia universală, care ne influenţează pe toţi, este 5. Schimbare este cuvântul cheie. Urmat îndeaproape de superficialitate, împrăştiere, maleabilitate, nevoia de libertate. Necesitatea conştientizării inclusiv a libertăţii de a greşi, de a te pune pe lista de proşti. Este un an bun pentru cei cu o vibraţie a datei naşterii 5, indiferent că este vorba despre numărul destinului ori cel al zilei de naştere. Pluteşte în aer un mare plictis, pe fondul unei dorinţe de a obţine mereu altceva fără efort, doar prin manipulare. Anul 2012 este anul manipulării, căci vibraţia 5 este prin excelenţă a mutării valorilor, a modificării normelor, este vibraţia descătuşării şi a îndepărtării cenzurii, a gardurilor rupte, a invaziei dorinţelor brute, a îndepărtării de raţiune. Este un an al intrării în păcat. Schimbările se produc pretutindeni, în noi, în jurul nostru, în România, în Europa, în lume. Doar pentru unii este de bine, pentru cei cu vibraţia 5 a datei de naştere sau pentru ţările cu vibraţie 5. Vibraţia României este 8. Ea, ţara mea, are nevoie de ordine, disciplină, de respectarea normelor, de raţiune, de război bazat pe tactici, pe ceva palpabil, care poate fi observat, calculat. Acum este asemeni unui militar lăsat de capul lui. Ce-i ăla? Ce se alege de el? În ce se transformă? Mai poate fi numit militar? De exemplu, vibraţia SUA este 5, deci anul acesta sunt avantajate acţiunile acestora. Pe fondul dorinţei de libertate, a invaziei instinctelor şi a unei tot mai puternice îndepărtări de raţional (numerologic judecând), România este străbătută de convulsii. Stă să nască şi apoi nu ştie dacă progenitura îi aparţine. Nu-i seamănă, deşi pare a fi rodul propriului pântec.

Luna iulie 2012 cu a sa vibraţie universală 3 (care ne influenţează pe toţi) accentuează încordarea, agitaţia, încurajează secretele

Ideile vin pe bandă rulantă, inventivitatea este debordantă, multe demersuri doar începute sunt lăsate neterminate de dragul altora ce par tentante a căror soartă este tot abandonul. Abia luna august va aduce un dram de dorinţă de consolidare, de stabilitate (vibraţia 4) şi o tendinţă de a pune ordine, de a pune bazele unei construcţii care, în septembrie (cu o vibraţie universală 5) se va dovedi o proiecţie fantomă, o Fata Morgana, o plăsmuire trecătoare a propriei imaginaţii. În septembrie 2012 schimbarea pare a atinge un maxim şi instabilitatea la fel. Căci 5 este numărul nesiguranţei, este, prin excelenţă, al impreciziei, sparge reguli, îşi face de lucru, doar de faţadă.

În acest vârtej de acţiuni, emoţii, într-o lună cu vibraţie 3, a agitaţiei, a secretelor, a tainelor gulerelor scorţoase, se va desfăşura Referendumul din 29 iulie. Din punct de vedere numerologic, 29 iulie este o zi cu oscilaţii, în care totul e împins la extreme: iubire şi ură, bună înţelegere şi conflict deschis. Nu există cale de mijloc. Această zi va determina oamenii să pactizeze, să caute asocieri, să se afilieze. Cum îi ajută pe cei direct implicaţi? Dacă mă refer la înţelegerea şi convieţuirea celor doi lideri USL (cer iertare PC, dar nimeni nu pare a-şi aminti de el) şi fac trimitere la domnii Ponta şi Antonescu, nu la stâlpii Uniunii, aflu din numerologie că perioada nu este suficient de generoasă cu ei. Ponta este un diplomat agitat, aflat mereu la extreme, deosebit de pătimaş în exprimarea sentimentelor, zbătându-se necontenit între timiditate şi agresivitate, între tergiversare şi plonjări neaşteptate în necunoscut, între arta diplomaţiei (numărul zilei de naştere 2) şi sarcasmul lipsit de perdea (numărul destinului 3), chiar dacă pe fondul unei perfecte calităţi de menţinere a secretului cu preţul propriei vieţi.

Victor Viorel Ponta nu ştie să mintă

Când o face, nu ştie a se pregăti îndelung, putând fi lesne prins cu smântâna în colţul buzelor. Nu uită, nu iartă şi, dacă este agresiv, este pentru a se face remarcat, admirat, aplaudat. Şi reuşeşte sigur a se remarca, asta îi iese.

George Crin Laurenţiu Antonescu păstrează doza agresivă, o dublează, adăugându-i implicare şi responsabilitate, pe fondul unei imagini de Făt- Frumos file de poveste. El iubeşte oamenii, încercând să facă binele în felul lui. Cu un număr al Destinului 9 din 3 şi 6, Antonescu este un soi de bun samaritean care ar putea deveni un excelent dascăl dacă impulsivitatea i-ar putea fi temperată. Este un suflet de artist, care din dragoste îşi impune sfaturile sale, cu forţa de cele mai multe ori, a cuvintelor usturătoare.

Antonescu şi Ponta ar putea colabora cu o condiţie: să-şi liniştească apetitul pentru provocare. Cei doi fiind iuţi la mânie şi cu toane, iubind duelul la scenă deschisă (graţie numărului 3 din ziua de naştere şi al destinului lui Antonescu şi numărul destinului lui Ponta), lăsându-se pradă unui soi de exhibiţionism care le face bine sufleteşte. Celor doi le lipseşte luciditatea unui număr ca 4 sau 8 ori poate măcar 7. Traian Băsescu este un 4 din 2 şi 2, un pragmatic, muncitor şi, la nevoie, partener de nădejde, dacă împărtăşeşti aceleaşi valori.

Anul 2012 (anul personal) pentru Ponta este anul în care tot ceea ce pregăteşte ia o altă cale, are un alt parcurs decât cel preconizat, vibraţie 7. Este mai dificil de înţeles şi pentru Ponta, surprizele se vor ţine lanţ. Tot felul de surprize.

Pentru Antonescu, anul personal 2012 este un an cu vibraţie 8, în care luptă pentru schimbare, în care îşi doreşte să câştige

Este anul Dreptăţii Divine, un an în care primeşte în funcţie de calitatea muncii prestate. Pentru preşedintele suspendat, Traian Băsescu, vibraţia 2 a anului personal 2012 înseamnă fluctuaţii, o oarecare nesiguranţă, o oarecare prudenţă, dar şi confirmarea unor parteneriate de calitate. Totul în acest an va fi împins către limite, suferinţă şi bucurie. Luna iulie este deosebit de grea pentru Traian Băsescu. Vibraţia lunii iulie pentru el este 9, care nu-l avantajează deloc. Înseamnă suferinţă, rupturi de relaţii, dar şi o înţelegere mai profundă a valorilor umanităţii, o înclinaţie către sentimentalism. Este mai empatic şi încercat de sentimente umane. În astfel de perioade cu vibraţie 9, Basescu este vulnerabil, descoperă despre sine că simte, suferă, că există viaţă şi dincolo de munca sisifică, de asumarea responsabilităţilor. Traian Băsescu îşi deschide cutia de valori în care este bine pusă la păstrat o inimă pe care şi-o smulge cu duritate din piept când este musai a duce un plan la îndeplinire. Pentru Băsescu, cel mai greu moment este acela legat de confruntarea cu propriul suflet, este momentul în care-şi aminteşte că poate simţi, suferi.

Pentru Antonescu, vibraţia lunii iulie este 6, o vibraţie care, teoretic, ar trebui să-i poarte noroc. Ponta, cu o vibraţie personală 5 a lunii iulie, asistă la tot felul de schimbări care se produc în sine şi cu propria persoană. Ziua de 29 iulie, vibraţie personală 7, pentru Victor Ponta. Însingurare.

Pentru Traian Băsescu, vibraţia zilei de 29 iulie este 2 - oameni la care nu se aşteaptă îi sar în ajutor, trecere rapidă de la o stare deosebit de dificilă la extaz şi invers.

Pentru Antonescu, vibraţia zilei în care se va petrece Referendumul este 8 - după faptă şi răsplată. Lupta e strânsă. Cu atât mai mult cu cât Ponta se află până la 60 ani într-o perioadă cu vibraţie 2, în care vrând- nevrând lucrează în parteneriat, ţinând cont de opiniile celorlalţi, iar piedica acestei perioade este o anumită incapacitate de a decide singur şi de a conduce, vibraţia provocării acestei perioade fiind 1. Chiar dacă începe a se simţi apropierea celui de-al doilea moment crucial din viaţa sa, cu vibraţia 3, a norocului, deocamdată, până la 42 ani este clar la bunul plac al altora.

Antonescu se află, până la 54 ani, într-o perioadă cu vibraţie 3, norocoasă, plină de bârfe şi agitaţie, dar în care piedica sa, provocarea sa, constă într-o incapacitate de relaxare. Este în plin moment crucial, cu vibraţie 6, teoretic e de bine, practic înseamnă o asumare conştientă a faptelor, nevoia susţinerii de către familie şi oarecari furtuni în căsnicie. Remarcabilă, în cazul lui Antonescu, rămâne puterea uluitoare a minţii. Este periculos de inteligent. Cifra 9 se repetă de 3 ori în numerograma zilei de naştere. Este uluitor când vine vorba despre preluarea informaţiilor, prelucrarea lor rapidă şi aplicarea acestora. În ceea ce-l priveşte pe Traian Băsescu, se află de la 59 ani într-o perioadă în care, încet- încet, se ermetizează, se închide, se ascunde sub o platoşă lucrată cu migală. Piedica sa constă într-o neputinţă de a îşi duce la îndeplinire planurile, de a fi stăpân absolut, este oarecum forţat să ţină cont şi de alţii. Cred că Traian Băsescu îşi doreşte să câştige mai mult pentru noi decât pentru el. Este important să ţinem cont de influenţa numelui complet asupra comportamentului, care la rândul său determină desfăşurarea unor evenimente în viaţa fiecăruia. Băsescu, indiferent de ceea ce pare a i se întâmpla, este apărat de noroc încă vreo câţiva ani. La Referendum nu va fi simplu. Dacă s-ar fi petrecut în august, ar fi câştigat sigur Traian Băsescu. Dacă ar fi fost pe 22 iulie ar fi fost bine pentru el. Pe 29 iulie lupta este strânsă şi totul depinde foarte mult de efortul depus de Crin Antonescu. Surprinzător, dar aşa va fi. Acum nu vreau să vă dau amănunte.

În ceea ce priveşte viitorul USL, în noiembrie, Crin Antonescu descoperă o cărare care-i place şi pe care porneşte mai sigur, mai curajos, dar şi mai singur, mai şef şi mai tiranic - vibraţia 1 a lunii personale.

Ponta rupe relaţii, este mai trist, mai supărat pe toţi, vibraţia lunii noiembrie pentru el este 9. Dacă cei doi vor reuşi să treacă de această lună cu bine... dar va fi greu. Cel mai raţional în această perioadă agitată rămâne Băsescu, a cărui minte nu va fi niciodată tulburată de amalgamul emoţiilor, care îşi programează eficient acţiunile, mişcările, care nu se abate şi nu iese din ritmul jocului chiar dacă doare, chiar dacă e istovitor. Traian Băsescu este dur cu sine şi cu cei din jurul său, respectându-le eforturile, opiniile, dar pedepsind aspru orice încălcare a normelor indiferent de context.

Cifra de tensiune a lui Antonescu este 6, adică scurt- circuitul intervine atunci când trebuie să răspundă pentru eşecurile sale, preferând să arunce vina pe alţii. În cazul lui Ponta, cifra de tensiune este 0, adică nimic nu-l poate împiedica fizic ori psihic să-şi ducă planurile la îndeplinire. Acelaşi lucru putem spune şi despre Traian Băsescu, a cărui cifră de tensiune este tot zero. În ceea ce priveşte modul în care ies din necazuri: Antonescu prin agresivitate, bătând cu pumnul în masă, preluând frâiele cu forţa, caracteristica ascunsă 1. Victor Ponta cu o caracteristică ascunsă 8, va ieşi din necazuri pornind un război, prin insistenţă şi eficienţă. Traian Băsescu are o caracteristică ascunsă cu vibraţie 4, când dă de greu este aşa cum este mereu: practic, organizat, disciplinat, inflexibil.

Vulnerabilitatea lui Antonescu o reprezintă însăşi un anumit soi de bunătate, se poate lăsa convins de oamenii la care ţine pentru a acţiona într-un anumit sens. Vulnerabilitatea lui Ponta este impulsivitatea, care-i poate anula calităţile diplomatice. Călcâiul lui Ahile nu-i lesne de găsit la Traian Băsescu, el este raţional permanent şi calculat. Nu are puncte nevralgice evidente.

Ce-şi doreşte Antonescu? LIBERTATE - cifra vocalelor 5. Îşi doreşte să poată face orice vrea fără a cere voie.

Ce-şi doreşte Ponta? Să se implice, să-i fie ascultate sfaturile - cifra vocalelor 6.

Ce-şi doreşte Băsescu? Să poată fi mai diplomat, mai prietenos, mai de ajutor.

Dacă lupta lui Traian Băsescu ar fi cu cei doi care sunt ca două cărţi deschise pentru el (nici unul nu are cifra 5 în destin sau ziua naşterii) totul ar deveni floare la ureche. El ştie că nu-i aşa. Unuia i se poate promite libertate de acţiune, independenţă, iar celuilalt ocazia de a demonstra că poate fi responsabil, serios, implicat.

Ce facem cu cei din spatele luptătorilor pe care nu îi cunoaştem, ale căror date nu le putem calcula...


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 436

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 609

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 685

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 478

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 549

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 537

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 724

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3374

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 13950

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 906

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 906

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1932

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1307

UPDATE George Scupra a demisionat din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din organizația județeană a PNL Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 2807

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 6819