Numerologul Milena recunoaste Comisarii europeni sunt „alesi" si dupa calcule numerologice

cap_7.jpgDacian Cioloş respectă regulile

DACIAN CIOLOŞ

Data naşterii 27 iulie 1969

Manuel Barroso, Preşedintele Comisiei Europene a spus despre el: „Este cel mai competent candidat pe care l-am avut pentru agricultură". În urmă cu vreo doi ani am început o carte despre comisarii europeni din legislaţia trecută. Cănd am realizat că fiecare comisar european era bine aşezat acolo funcţie de calităţi clar exprimate în data naşterii m-am speriat puţin. Dacă atunci doar am bănuit asta, declaraţia lui Barroso m-a convins. Acolo se ştie bine acest lucru.

Dacian Cioloş nu are timp să se plictisească

Cu o cifră a destinului 5, comunicatorul din 4 constructorul şi 1 şeful dar şi cu o cifră a zilei de naştere 27, Dacian Cioloş nu are timp să se plictisească. Se împarte între dorinţa, imboldul de a face bine, de a-i iubi pe toţi, între romantismul, talentul şi bunătatea conferite de cifra 27 a zilei de naştere şi duritatea de diamant, răceala şi pragmatismul cifrei 4 care se regăseşte în destin. Excelent politician, deosebit de flexibil, va sti mereu cănd să vorbească şi cănd trebuie să asculte, cănd să existe şi de partea cui dar mai ales să fie, ce trebuie la momentul potrivit. Fermecător şi categoric va da frău sentimentelor ce îl străbat arar şi bine calculat. Cu certe calităţi de lider, curajos şi tiranic în măsura potrivită ca lucrurile să pară a curge de la sine, ştiind să asculte şi să reacţioneze după bunul plac lăsănd a se înţelege că te-a ascultat, Cioloş se poate sacrifica pentru un om, o idee, o speranţă. Deosebit de încăpăţănat nu va lăsa acest lucru să se observe decăt în momente speciale ca ultimă armă într-un război secret. Poate avea calităţi de medium, poate avea presimţiri, vise ciudate. Cei doi 9 din numerograma zilei de naştere adaugă noi motive de îngrijorare pentru cei care vreodată se pot găndi a-l înfrunta.

Are capacitatea de a prelua cu uşurinţă informaţii din mediul exterior, de a le prelucra şi de a le folosi într-un timp record. Este adevărat că are nevoie de un partener. Nu-i bai. Ştie să îl respecte atăt şi în măsura care este necesară. Nu-i va arăta niciunei femei că uneori este băntuit de timiditate. Întotdeauna, în dragoste sau afaceri va verifica de căte ori este nevoie pentru a se convinge că lucrurile sunt aşa cum trebuie, că oamenii merită.

Anul 2010 are o vibraţie 1 pentru Cioloş. Un an al începuturilor promiţătoare, al orgoliului, al curajului, al dorinţei de a demonstra că se poate.

Luna ianuarie cu o vibraţie 2 îi deschide porţile recunoaşterii publice

Se va arăta către el şi se va spune „iată omul!". Februarie vine cu taine, călătorii, întruniri ciudate, discrete, de lume aleasă atent. Perioada cuprinsă între 31 - 58 ani cu o vibraţie 9 teoretic ar trebui să fie dramatică. Rupturile dese, îi frăng sufletul. Doar că, cifra zilei de naştere, care în numerologie înseamnă 9, îl apără de efectele negative foarte urăte ale acestei vibraţii. Anul trecut a fost mai greu. Vor mai fi ani dificili în 2014. Pănă atunci, momentul crucial care se desfăşoară între 38 - 42 ani aduce misterul în viaţa lui, mai pregnant, mai puternic. I se vor întămpla lucruri aparent inexplicabile pe care le va putea înţelege mult mai tărziu. Oricum va simţi mai mult şi mai profund totul, va vedea cu ochii minţii, va simţi dincolo de el şi de puterile omeneşti. Va simţi nevoia să se închidă în sine să-şi autoanalizeze comportamentul, să pună în balanţă toate realizările de-o viaţă. De el depinde căt de mulţumit va fi.

Schimbări puternice, marcante îl aşteaptă în aprilie şi septembrie

Mai greu i-o fi pe undeva prin iunie şi august. Va combate din greu în luna iulie, cănd ambiţiile îl vor măcina. Pragmatic este permanent, doar că în martie şi decembrie poate lua decizii de un sănge rece care-l pot ului chiar şi pe el. Norocul îi va sta alături în februarie şi noiembrie. E bine de ştiut. Comportamentul lui Dacian Ciloş este al unui tip responsabil, implicat, permanent atent şi îngrijorat. Are tot ce-i trebuie aşa cum bine ştie Barroso, Preşedintele Comisiei Europene. Probabil că acesta ştie că Cioloş are nevoie de libertate, va acţiona doar cum ştie el că trebuie şi nu va asculta de ordinul nimănui.

www.numeremilena.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Accident rutier în parcarea Kaufland, municipiul Constanța. Ambulanța a intervenit

16 Mar 2024 1335

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 878

Știri Constanța azi Trafic îngreunat în zona ICIL, direcția Casa de Cultură spre gară (FOTO+VIDEO)

12 Mar 2024 1600

Știri Constanța Camere de supraveghere în zonele școlare. Poliția Locală monitorizează zonele. Atenție unde parcați! (FOTO+VIDEO)

07 Mar 2024 848

Sondaj de opinie Majoritatea respondenților ar fi de acord cu o trecere de pietoni între intersecția de la ICIL și strada București din Constanța

25 Feb 2024 887

Sondaj de opinie Ar fi utilă o trecere de pietoni între intersecția de la ICIL și strada București din Constanța?

18 Feb 2024 922

Colindătorii au luat la pas străzile din municipiul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Dec 2023 2552

Primăria Constanța Încep lucrările de reabilitare în zona Dacia și Trocadero

20 Dec 2023 1024

Pe străzile din Constanța şi-au făcut apariţia primii vestitori ai Crăciunului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Dec 2023 3739

Constanța Atenție șoferi! Circulație restricționată în intersecția de la ICIL pentru desfășurarea lucrărilor de asfaltare

16 Nov 2023 866

Știri Constanța Lucrările de modernizare și reabilitare a bulevardului 1 Decembrie 1918 continuă în zona ICIL! Restricții de trafic

15 Nov 2023 1711

Știri Constanța Se lucrează zilele acestea în zona ICIL

10 Nov 2023 743

Incendiu parcare LIDL Constanța Inspirând prin acțiune. Patricia, voluntara de 17 ani, impresionează în prima ei intervenție (FOTO+VIDEO)

01 Nov 2023 2341

Incendiu parcare LIDL Constanța Căruciorul unui bebeluș scos de pompieri dintr-o mașină în flăcări (FOTO+VIDEO)

29 Oct 2023 2684

Știri Constanța azi UPDATE. Incendiu auto în parcarea Lidl din zona ICIL! (FOTO+VIDEO)

29 Oct 2023 3124