Numerologul Milena Vestea rea - Barroso se teme de singurătate - Veste bună - Băsescu e compatibil cu Barroso

Jose Manuel Barroso

Data naşterii: 23 martie 1956

Diplomat desăvârşit, cu reale calităţi de lider, cu o cifră a destinului 2 din doi de 1, având capacitatea de a se adapta cu rapiditate oricărei situaţii, Jose Manuel Barroso, Preşedintele Comisiei Europene, aflat la cel de-al doilea mandat în această funcţie, se va întâlni cu Traian Băsescu. Traian Băsescu, cu cifra destinului 4 din 2 şi 2, un realizator de geniu, constructor, pragmatic, rece, dar şi cooperant, ordonat şi minuţios, poate găsi împreună cu Barroso căi de comunicare avantajoase.

Desigur, cel de care depinde natura atmosferei din timpul negocierilor este clar Barroso, care poate lua orice înfăţişare îşi doreşte şi cu uşurinţă se pricepe să creeze mediul necesar.

Ziua pare să fie aleasă bine. Din punct de vedere numerologic, la data întâlnirii celor doi (8 noiembrie 2010), vibraţia planetară este 4. Este o zi propice faptelor, este o zi în care se pot stabili priorităţile, în care se pot pune bazele unei colaborări serioase, pe fondul unei vibraţii 5 a lunii noiembrie, care aduce cu sine nevoia de schimbare. Ziua este una favorabilă celor doi preşedinţi (cel al României şi cel al Comisiei Europene), fiecare dintre ei având cifra 4 (a muncii, a severităţii, a stabilităţii) în numerogramă: Băsescu are cifra destinului 4, iar Barroso cifra obiectivelor 4.

Ca influenţă personală, ziua de 8 noiembrie 2010 îi aduce lui Barroso ceva mai multă agitaţie şi nervi, terminându-se însă cu bine. În ceea ce-l priveşte pe Băsescu, acesta va avea parte de o zi de început de drum în care se va simţi mai sigur pe el, mai stăpân pe situaţie.

Desigur, dacă această „Strategie a Dunării" ar putea fi semnată în ianuarie anul viitor ar fi mai bine pentru Băsescu.

Cum însă România este elementul principal, iar Băsescu este doar reprezentantul acestei ţări, să sperăm că totul va decurge bine. Adoptarea mai sus numitei strategii, din data de 8 noiembrie 2010, cu a sa vibraţie 5, subliniază şi ne atenţionează cu privire la schimbările neaşteptate care vor apărea. Aceeaşi vibraţie 5 ne transmite că totul va deveni tot mai greu de ţinut în frâu, de controlat. „Strategia UE pentru Regiunea Dunării, un model de dezvoltare regională la nivel european, iniţiativă lansată de România şi Austria în 2008. Strategia Dunării va fi o strategie internă a Uniunii Europene, la care sunt invitate să participe şi statele terţe riverane şi va respecta cele trei principii aplicate şi în cazul Strategiei UE pentru regiunea Mării Baltice. Cele patru domenii (piloni) propuse de Comisia Europeană şi pe care se va axa Strategia sunt: conectivitatea (transport durabil şi reţele de energie), protecţia mediului, a resurselor de apă şi managementul riscurilor, dezvoltarea socio-economică (cultură, educaţie, cercetare, turism, dezvoltare rurală, piaţa internă) şi îmbunătăţirea sistemului de guvernare (capacitate instituţională şi securitate internă)".

Jose Manuel Durão Barroso este jurist specializat pe relaţii internaţionale. El a fost ministru de externe al Portugaliei între 1991 şi 1995. În numerograma zilei de naştere a lui Barroso vom observa câteva semne importante legate de calităţile sale: este organizat, pregătindu-şi paşii cu mult înainte de a porni la drum (linia organizării 123), trece toate informaţiile prin filtrul raţiunii şi nu se lasă influenţat nici de frumuseţea ochilor sau de sunetul cristalin al vocii cuiva (linia inteligenţei 369) şi, odată pornit la drum, ştie că nu există cale de întoarcere. Mai mult, cuvântul eşec a fost scos din uz (linia hotărârii 159).

33

6

9

2

5

 

1

   

Este adevărat că-l poţi chinui obligându-l să se autoanalizeze şi să-şi recunoască unele confuzii - lipseşte cifra 7. Acest demers îi poate provoca suferinţă. Se teme de singurătate, nu-i place să rămână prea mult timp el cu el. Dar nici nu îl forţaţi să-şi ţină banii încuiaţi în puşculiţă. El este preşedinte al CE, jurist, fost ministru de externe, nu neapărat finanţist. Chiar şi el are dreptul la mici plăceri. Culmea este că, deşi tare bine s-ar simţi făcând cumpărături (de orice fel), cifra obiectivelor sale, adică drumul trasat de divinitate are vibraţia 8 - adică să ţină banii, nu să-i dea. Iar el, ce ar putea să facă? Să ţină banii la teşcherea sau să-şi permită câte o extravaganţă? Oricum, dacă de bani se va vorbi în ziua de 8 noiembrie, Barroso ar putea deveni generos şi atunci le merge bine şi lor şi nouă. Dacă nu discută despre finanţe, atunci, băieţi, cu altă ocazie găsiţi o zi potrivită cu intenţia voastră!


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce au decis magistrații în cauza Matichescu &Micu vs. AGA Airtours SRL

12 Apr 2024 532

Firme Constanța Acționarii Neptun-Olimp, convocați în AGA. Vor supune la vot închirierea terenului Complexului Maramureș din Olimp

05 Apr 2024 391

Convocator privind Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor SC CAMPIO ICM SA

03 Apr 2024 305

Firme Constanța Decizii ale Adunării Generale a Acţionarilor Mamaia SA!

28 Mar 2024 485

Știri Portul Constanța Verdict amânat pentru profitul din port! Fondul Proprietatea SA, în așteptare

28 Mar 2024 651

Firme din Constanța Revocări, numiri și prelungiri de mandate ale administratorilor societății Telegondola Mamaia SRL!

21 Mar 2024 613

Acționarii Comcereal SA Tulcea, convocați în adunare generală ordinară. Pe odinea zi, aprobarea indemnizaţiilor membrilor Consiliului de Administraţie

20 Mar 2024 549

Un teren de 10.000 mp și unul de 6.000 mp în atenția acționarilor Transfer de terenuri între CN APM Constanţa și Autoritatea Vamală Română

18 Mar 2024 791

Acţionarii Model Constanța SA decid vânzarea unui teren situat la intrarea în zona peninsulară a municipiului Constanţa

18 Mar 2024 609

Convocare AGA Litoral SA Se aprobă oferta de cumpărare a unui teren intravilan şi a unei construcții situate în Mamaia, zona Club Castel

16 Mar 2024 604

Alianța Dreapta Unită solicită Avocatului Poporului să sesizeze CCR în legătură cu OUG privind comasarea alegerilor europarlamentare și locale

11 Mar 2024 544

Prelungire de mandat pentru unul dintre administratorii din CA-ul Administrației Canalelor Navigabile Constanța

05 Mar 2024 505

Afaceristul George Secărea obține la Tribunalul Constanța convocarea AGA pentru compania Q Seg West SA! Va fi numit un nou administrator (MINUTA)

29 Feb 2024 818

În ședința de Consiliu Local se aprobă bugetul pentru 2024 Mandatele administratorilor de la Termocentrale Constanța au fost prelungite!

28 Feb 2024 665

Firme Constanța Adunare Generală a Asociaților și modificări în contextul decesului unui asociat la Lex Trans SRL

27 Feb 2024 629