O alianţă care luptă pentru combaterea alcoolismului şi toxicomaniilor organizează un eveniment la Hârşova (document)

Alianţa pentru Lupta Împotriva Alcoolismului şi Toxicomaniilor organizează o licitaţie pentru atribuirea unui contract aferent achiziţiei unui serviciu de catering - hrană târguri sociale (100 persoane) în cadrul campaniei de promovare a nondiscriminării, pentru data de 14 februarie. Astfel, ofertanţii ar trebui să trimită ofertele până la data de 11 februarie 2019.
 
Obiectivul general al proiectului urmăreşte dezvoltarea locală a comunităţii marginalizate din localitatea Hârşova şi reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie, prin implementarea de măsuri integrate, de combatere a sărăciei şi a excluziunii sociale pentru 600 de persoane vulnerabile, în termen de 36 de luni. Alianţa îşi propune să contribuie la crearea de forme de acţiune integrate, în diferite sectoare de activitate pentru categoriile vulnerabile.
 
Aşadar, la Hârşova se vor asigura următoarele produse, în cantităţi suficiente pentru numărul de participanţi la eveniment şi în funcţie de solicitarea autorităţii contractante: băutură caldă (cafea, ceai, inclusiv lapte pentru cafea şi zahăr) şi rece (apă minerală şi plată), saleuri, covrigei etc. Nu se acceptă produse vechi, alterate şi necalitative.
 
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza anunţul de participare.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alianța pentru Luptă împotriva Alcoolismului și Toxicomaniilor caută servicii medicale pentru grupul țintă din Hârșova

23 Oct 2020 1546