Actualitate

O barcă cu motor şi vele va intra în dotarea CERONAV. Cât va costa (document)

Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV) cumpără o barcă cu vele şi motor pentru cursurile de instruire practică.
 
În acest sens, va fi organizată o licitaţie pentru atribuirea contractului de furnizare „Barcă cu vele şi motor pentru cursurile de instruire practică“, în valoare estimată de 515.073 de lei. Ofertele sau cererile de participare vor fi depuse până pe data de 4.02.2019, ora 15:00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi.
 
Echipamentul va fi livrat la sediul achizitorului din strada aleea Universităţii nr. 48A, Constanţa. Ofertanţii vor prezenta lista principalelor livrări similare de produse efectuate în ultimii 3 ani, din care să rezulte că au fost furnizate, la nivelul unui contract sau al mai multe contracte, echipamente similare a căror valoare cumulată este de cel puţin 515.073 de lei fără TVA. De asemenea, se va prezenta dovada implementării sistemului de management al calităţii conform standardului ISO 9001:2008 sau similar, prin certificate emise de organisme de certificare acreditate, valabile la data-limită de depunere a ofertei.
 
Barca cu vele şi motor este necesară Serviciului siguranţa maritimă şi formare N/B CERONAV Constanţa pentru desfăşurarea aplicaţiilor practice la cursurile „Conducător de ambarcaţiuni de agrement“, facilitarea pregătirii profesionale în condiţii reale de lucru, precum şi creşterea performanţelor cursanţilor prin dobândirea de noi competenţe.
 
Barca cu vele şi motor este un echipament de instruire care trebuie să asigure desfăşurarea următoarelor aplicaţii practice:
- în domeniul aplicaţiilor practice efectuate în baza de instruire CERONAV, pe lacul Siutghiol/Mamaia şi la mare, cu personalul participant la cursurile de pregătire pentru obţinerea certificatelor internaţionale de conducător de ambarcaţiune de agrement, clasele A, B, C şi D, organizate de CERONAV; conducerea şi manevra ambarcaţiunilor de agrement cu motor;
- în domeniul aplicaţiilor practice efectuate in baza de instruire CERONAV, pe lacul Siutghiol/Mamaia şi la mare, cu personalul participant la cursul de pregătire pentru manevra ambarcaţiunilor cu vele necesar posesorilor de certificate internaţionale de conducător de ambarcaţiune de agrement, clasele A, B, C şi D (care intenţionează să navigheze cu ambarcaţiune cu vele) organizat de CERONAV; manevra ambarcaţiunilor cu vele.
 

Responsabili de atribuirea licitaţiei

 
Persoanele ce deţin funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de atribuirea contractului, sunt: director general - Ovidiu Sorin Cupşa; director general adjunct - Emil Luca, director de studii - Ion Filimon; director comercial - Dan Pisică; director economic - Claudia Gheorghe; şef Birou Achiziţii Publice - Diana Andreea Zainea, şef Serviciu juridic şi asistenţă managerială - Nicolae Iulian Trandafir; şef Birou Construcţii şi Investiţii - Daniela Tagare.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O licitaţie organizată de CERONAV, constestată de Transguard Security SRL. Ce a decis Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor

18 May 2020 405

Un simulator complex, pentru instruirea profesională în condiții reale de lucru, a intrat în dotarea CERONAV (document)

24 Apr 2020 2283

Va achita peste un milion de lei. CERONAV cumpără două bărci de salvare (document)

22 Apr 2020 394

Poligon şi bază de instruire practică CERONAV, la Galaţi. Tehnorex International şi-a adjudecat contractul de execuţie a lucrărilor (document)

28 Feb 2020 2150

Licitație publică organizată de Ceronav

22 Jan 2020 375

În Constanța Licitație pentru un corp de învățământ, cu bazin de antrenament, pentru perfecționarea personalului din cadrul CERONAV (document)

24 Dec 2019 1215

ZIUA de Constanţa #sărbătoreşteDobrogea141, sub semnul lui Dionisie Exiguul Col. Daniel Popa, inspector-şef ISU „Dobrogea“, Toma Enache, regizor, şi Ovidiu Cupşa, directorul CERONAV, mesaje de Ziua Dobrogei (video)

20 Nov 2019 2222

Liberalul George Măndilă renunță la mandatul de consilier județean. A înaintat demisia la partid

10 Nov 2019 1287

CERONAV se extinde cu un corp de învăţământ şi bazin de înot. Ce spune directorul Ovidiu Cupşa despre noua investiţie (galerie foto)

08 Nov 2019 2919

Smart Control SRL a semnat cu CERONAV. Ce va furniza agentul economic (document)

18 Oct 2019 604

Tehnorex International SRL va proiecta şi executa poligonul de instruire în domeniul marinăresc al CERONAV (document)

16 Oct 2019 960

Post disponibil la CERONAV. Care sunt condițiile de participare la concurs

26 Sep 2019 1507

CERONAV angajează. Condiţii de participare la concurs

25 Sep 2019 7365

Decese Constanţa 24 septembrie 2019

24 Sep 2019 1368

O societate din Bucureşti va furniza servicii de mentenanţă a simulatoarelor de navigaţie pentru CERONAV (document)

14 Sep 2019 994