O barcă cu motor şi vele va intra în dotarea CERONAV. Cât va costa (document)

Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV) cumpără o barcă cu vele şi motor pentru cursurile de instruire practică.
 
În acest sens, va fi organizată o licitaţie pentru atribuirea contractului de furnizare „Barcă cu vele şi motor pentru cursurile de instruire practică“, în valoare estimată de 515.073 de lei. Ofertele sau cererile de participare vor fi depuse până pe data de 4.02.2019, ora 15:00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi.
 
Echipamentul va fi livrat la sediul achizitorului din strada aleea Universităţii nr. 48A, Constanţa. Ofertanţii vor prezenta lista principalelor livrări similare de produse efectuate în ultimii 3 ani, din care să rezulte că au fost furnizate, la nivelul unui contract sau al mai multe contracte, echipamente similare a căror valoare cumulată este de cel puţin 515.073 de lei fără TVA. De asemenea, se va prezenta dovada implementării sistemului de management al calităţii conform standardului ISO 9001:2008 sau similar, prin certificate emise de organisme de certificare acreditate, valabile la data-limită de depunere a ofertei.
 
Barca cu vele şi motor este necesară Serviciului siguranţa maritimă şi formare N/B CERONAV Constanţa pentru desfăşurarea aplicaţiilor practice la cursurile „Conducător de ambarcaţiuni de agrement“, facilitarea pregătirii profesionale în condiţii reale de lucru, precum şi creşterea performanţelor cursanţilor prin dobândirea de noi competenţe.
 
Barca cu vele şi motor este un echipament de instruire care trebuie să asigure desfăşurarea următoarelor aplicaţii practice:
- în domeniul aplicaţiilor practice efectuate în baza de instruire CERONAV, pe lacul Siutghiol/Mamaia şi la mare, cu personalul participant la cursurile de pregătire pentru obţinerea certificatelor internaţionale de conducător de ambarcaţiune de agrement, clasele A, B, C şi D, organizate de CERONAV; conducerea şi manevra ambarcaţiunilor de agrement cu motor;
- în domeniul aplicaţiilor practice efectuate in baza de instruire CERONAV, pe lacul Siutghiol/Mamaia şi la mare, cu personalul participant la cursul de pregătire pentru manevra ambarcaţiunilor cu vele necesar posesorilor de certificate internaţionale de conducător de ambarcaţiune de agrement, clasele A, B, C şi D (care intenţionează să navigheze cu ambarcaţiune cu vele) organizat de CERONAV; manevra ambarcaţiunilor cu vele.
 

Responsabili de atribuirea licitaţiei

 
Persoanele ce deţin funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de atribuirea contractului, sunt: director general - Ovidiu Sorin Cupşa; director general adjunct - Emil Luca, director de studii - Ion Filimon; director comercial - Dan Pisică; director economic - Claudia Gheorghe; şef Birou Achiziţii Publice - Diana Andreea Zainea, şef Serviciu juridic şi asistenţă managerială - Nicolae Iulian Trandafir; şef Birou Construcţii şi Investiţii - Daniela Tagare.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Licitații Constanța CERONAV achiziționează servicii de pază, protecție, supraveghere permanentă și transport valori pentru sediile sale (DOCUMENT)

13 Apr 2024 460

Staff-ul CERONAV, în Austria, prezent la un eveniment ce vizează Schengen

13 Apr 2024 449

Teren de pe Aleea Universității din Constanța, vândut la licitație

11 Apr 2024 941

Licitații Constanța CERONAV achiziționează sistem semnalizare incendiu pentru sediul de la Galați (DOCUMENT)

10 Apr 2024 358

Mai multe vânzări de terenuri, în atenția Consiliului Local Municipal Constanța. Pentru unele suprafețe se poate exercita dreptul de preepțiune

22 Mar 2024 847

CERONAV achiziționează de la Smart Control SRL servicii de mentenanță pentru simulatoare! (DOCUMENT)

15 Mar 2024 457

Scandal la CERONAV Dan Pisică, director comercial, face acuzații grave! Ce spune directorul general Teodor Popa

12 Mar 2024 4936

Aproape 95.000 de euro K1 Tot SRL, din București, va face curățenie în sediile CERONAV din Constanța și Galați! (DOCUMENT)

09 Mar 2024 736

CERONAV cumpără ambarcațiuni de salvare! Valoarea estimată a contractului, aproape 300.000 de lei

06 Mar 2024 544

Cumpărări directe Constanța! Centrul de Scafandri a bătut palma cu CERONAV! (DOCUMENT)

06 Mar 2024 504

Achiziție nouă la Ceronav Constanța. Instituția cumpără servicii de mentenanță pentru stimulatoare (DOCUMENT)

01 Feb 2024 837

UPDATE. Ședință CL Constanța CERONAV poate cumpăra prin licitație terenul de la Baza Nautică (DOCUMENT)

28 Dec 2023 768

Proiectul de hotărâre privind vânzarea unui teren de aproximativ 700 mp din Constanța, în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

28 Dec 2023 835

Servicii de curățenie pentru Ceronav Constanța și Subunitatea Ceronav Galați. Cine a câștigat contractele (DOCUMENT)

20 Dec 2023 1003

CERONAV – un nou director, aceeași viziune

18 Dec 2023 600