O clădire abandonată și insalubră din zona pieței agroalimentare din cartierul KM 4-5 va fi demolată (galerie foto)


Lucrările la clădirea abandonată și insalubră din zona pieței agroalimentare din cartierul KM 4-5 ce urmează a fi demolată au început în această dimineață și vor fi finalizate în câteva zile, după cum ne informează Compartimentul comunicare şi relaţii mass media al Primăriei municipiului Constanţa  

Din dispoziția primarului municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău, imobilul ridicat abuziv pe domeniul privat al municipiului Constanța va fi pus la pământ, iar zona va fi curățată și igienizată.
Pentru această construcție, cu regim de înălțime P+1 E, nu a fost emisă nicio autorizație de construire iar proprietarul clădirii nu a fost identificat.
Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța a solicitat sprijinul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru desființarea acestei clădiri și aducerea terenului la starea inițială, întrucât aceasta a devenit un focar de infecție în zonă.
Procedura de demolare a parcurs toate etapele legale, astfel încât, astăzi a început desființarea imobilului, spre bucuria locuitorilor din zonă.
“Nici nu știți cât ne bucurăm că această construcție va dispărea. Este abandonată de zeci de ani. Este un lucru foarte bun că Primăria Constanța reușește să rezolve aceste probleme, aici era un focar de infecție, acest imobil era ca un ghimpe în mijlocul drumului și arăta foarte rău, este foarte bine că se dă jos.”
După finalizarea lucrărilor de demolare, terenul va fi curățat și igienizat. Primăria Municipiului Constanța va aplica aceleași măsuri și la alte clădiri construite ilegal și care strică aspectul estetic si urbanistic orașului.

Sursa foto: Compartimentul comunicare şi relaţii mass media al Primăriei municipiului Constanţa  

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța Atenție, constănțeni! Mâine vor suna sirenele de alarmare publică

28 Mar 2024 374

Înaintea ședinței CLM Ovidiu Cupșa, candidatul AUR la Primăria Constanța, îi înmânează lui Chițac un bilet către Eforie (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 533

Afaceri Constanța Cât costă serviciile pentru mentenanța rețelelor de iluminat cumpărate de Primăria Ghindărești (DOCUMENTE)

28 Mar 2024 305

ZIUA LIVE De ce vrea Stelian Ion să-și ia revanșa în 2024!

28 Mar 2024 442

Cod galben de intensificări ale vântului la Constanța!

28 Mar 2024 466

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 451

Atribuiri Constanța Primăria Năvodari achiziționează urnă mobilă. Ce firmă o va furniza (DOCUMENT)

28 Mar 2024 341

Felicia Ovanesian strânge semnături pentru candidatura la Primăria Constanța - „Constănțeni, am nevoie de ajutorul vostru!”

28 Mar 2024 596

Decebal Făgădău „Mi-aș fi dorit din tot sufletul să candidez la funcția de primar al Municipiului Constanța“ (VIDEO)

27 Mar 2024 1673

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 458

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 342

Imobiliare Bucureștenii Floriștean și Chirănescu vor să construiască un bloc pe Bulevardul 1 Mai Vechi din Constanța. PUZ-ul a fost lansat în consultare publică (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 512

Primăria Cumpăna, județul Constanța, dezvoltă un parc industrial în zona de vest

27 Mar 2024 498

LIVE VIDEO+TEXT Biroul Politic Național a validat candidații PSD pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO+DOCUMENTE)

27 Mar 2024 2702

Construirea noului CET antrenează licitații după licitații. Primăria Constanța caută supervizori !

27 Mar 2024 400