O femeie din Camerun, depistată de polițiștii de frontieră cu un document francez ce aparţinea unei alte persoane

Foto cu rol ilustrativ
  • Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat o femeie din Camerun care a încercat să treacă ilegal frontiera de stat, folosind un document de identitate francez care aparţinea altei persoane.
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat o femeie din Camerun care a încercat să treacă ilegal frontiera de stat, folosind un document de identitate francez care aparţinea altei persoane, transmite un comunicat din partea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea.
 
În data de 24 august 2023, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, călătorind ca pasager într-un autocar înmatriculat în România, o femeie care s-a legitimat cu o carte de identitate eliberată de autorităţile din Franţa.
 
Cu ocazia verificării documentului, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că între persoana prezentă la control şi fotografia din document există diferenţe de fizionomie, motiv pentru care aceasta a fost condusă la sediul instituţiei pentru cercetări.
 
În urma verificărilor s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţean din Camerun, în vârstă de 30 de ani, care a intrat legal în ţara noastră în baza documentelor personale.
 

„Lucrătorii noştri au demarat cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Noi percheziții domiciliare pentru destructurarea unei reţele româno-bulgare de contrabanda cu tutun. Ce au descoperit anchetatorii

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Autoturism dat în urmărire de autorităţile din Germania, descoperit în PTF Vărsând

25 Aug 2023 700