O firmă din Constanța dorește să înființeze un complex de îngrășare suine și ovine, la Ovidiu

  • Firma administrată de Katherine Zelca va edifica un complex de îngrășare suine și ovine, la Ovidiu
  • Societatea din Constanța a depus documentația la Agenția pentru Protecția Mediului
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul societății Ro Lamb Export SRL.
 
Proiectul vizează construirea unui complex de îngrășare suine și ovine, propus a fi amplasat în județul Constanța, oraș Ovidiu, sat Culmea, intravilan A259/3, titular fiind Ro Lamb Export SRL, cu sediul în municipiul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente sau la societatea menționată. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 

Ro Lamb Export SRL, în datele Registrului Comerțului


Firma a fost înființată în anul 2017, având sediul social în municipiul Constanța, pe strada Steagului. Capitalul social al firmei este de 500 lei, cu un număr de 50 părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei. Asociați în firmă sunt Katherine Zelca, cu un aport la beneficii și pierderi de 52%, Enache Enache, cu o cotă de 28%, Constantin Beiu, cu 10% și Mihai-Flavius Barbu, cu o cotă de 10%. Katherine Zelca are rol de administrator al societății. Activitatea principală a firmei, conform codului CAEN este de „ Creşterea ovinelor şi caprinelor”. Nu au fost raportată situația financiară pentru anul 2019, iar pe 2018, au fost declarați 0 angajați, la o cifră de afaceri de 0 lei, cu o pierdere de 1.023 lei.
 
Citește și

Modificări în capitalul social al societății Ro Lamb Export SRL
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.