O firmă din Constanţa, înfiinţată în 2013, merge la Târgul Internaţional de Turism World Travel Market din Londra

Primăria municipiului Constanţa anunţă, pe site-ul instituţiei, câştigătoarea selecţiei de oferte pentru participarea la Târgul Internaţional de Turism World Travel Market din Londra 2014 şi la Târgul de Turism al României de la Romexpo Bucureşti 2014. Sesiunea de selecţie a ofertelor a avut loc pe data de 21 octombrie, iar oferta câştigătoare a fost desemnată cea a SC Fashion Luxury Events SRL. Potrivit anunţului, este vorba despre finanţare nerambursabilă.

Fashion Luxury Events, societate cu sediul în Constanţa, a fost înfiinţată pe 27 iunie 2013. Asociaţi persoane fizice în firmă sunt, potrivit informaţiilor disponibile la Registrul Comerţului, Florina Aimee Mirea şi Ion Mirea, cel din urmă fiind şi administratorul societăţii. Fashion Luxury Events are ca domeniu de activitate „activităţi suport pentru interpretare artistică (spectacole)”.

Florina Aimee Mirea mai apare ca asociat în Fashiontv RO SRL, alături de acelaşi Ion Mirea, care e şi administratorul firmei, precum şi în Authentic Art SRL. Şi în această din urmă firmă Ion Mirea ocupă funcţia de administrator.

Potrivit Registrului Comerţului, Ion Mirea este asociat unic şi în SC FTV RO SRL, societate înfiinţată pe 16 iulie 2007 şi care are ca domeniu de activitate difuzarea programelor de televiziune.

Interesant este că, în luna februarie a acestui an, SC FTV RO SRL (Constanţa) a solicitat CNA retragerea licenţei audiovizuale acordate pentru serviciul de programe de televiziune cu difuzare pe satelit cu denumirea Fashion TV România. Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a acordat, pe 23 octombrie 2008, o licenţă audiovizuală prin satelit Fashion TV România, un post care înlocuia televiziunea Fashion TV în grilele operatorilor de cablu din România.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primele concluzii ale OMD Mamaia Constanta, după WTM Londra (FOTO)

14 Nov 2023 838

Târgul de Turism WTM Londra - Stațiunea Mamaia, în competiție cu marile destinații din Europa

09 Nov 2023 820

OMD Mamaia – Constanța a finalizat materialele de promovare pentru Târgul de Turism de la Londra

30 Oct 2023 809

OMD Mamaia – Constanța promovează litoralul românesc la Târgul de turism internațional WTM Londra

10 Oct 2023 1038