O firmă din Ploiești care a vrut să facă deratizare şi dezinsecţie la Constanța, hocus-pocus cu contestațiile la CNSC. Vizată este o licitație de la aeroport

 
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a luat act de renunțarea la contestația formulată de Coral Impex SRL, în contradictoriu cu entitatea contractantă SN Aeroportul Internațional de Mihail Kogălniceanu Constanța SA
  • Era vizat contractul de achiziție publică având ca obiect „Prestări servicii de dezinfecție, dezinsecție și deratizare”

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a luat recent act de renunțarea la contestația formulată de Coral Impex SRL, în contradictoriu cu entitatea contractantă SN Aeroportul Internațional de Mihail Kogălniceanu Constanța SA.
Inițiat, societatea  cu sediul în Ploiești a depus contestația nr. 4433/26.06.2020, înregistrată la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor cu nr. 25575/29.06.2020, , reprezentată legal de Badea Alexandru, în calitate de asociat și administrator unic, și convențional prin avocat Laurențiu Veteleanu, împotriva documentației de atribuire, elaborată de către SN Aeroportul Internațional de Mihail Kogălniceanu Constanța SA , în calitate de entitate contractantă, în cadrul procedurii simplificată, desfășurată online, organizată în vederea atribuirii contractului de achiziție publică având ca obiect „Prestări servicii de dezinfecție, dezinsecție și deratizare”.
Coral Impex  a solicitat Consiliului admiterea contestației și, pe cale de consecință suspendarea procedurii de atribuire a contractului, în temeiul art. 22 alin. (1) din Legea 101/2016, până la soluționarea contestației, obligarea autorității contractante la emiterea unui act prin care să adopte măsuri de remediere a documentației de atribuire și la publicarea unui anunț tip erată la anunțul inițial, care să cuprindă modificările aduse informațiilor publicate inițial și documentele prin care sau dispus măsurile de remediere și obligarea entității contractante la decalarea termenului de depunere a ofertelor și la plata cheltuielilor ocazionate de soluționarea contestației.
Ulterior, societatea a decis să renunțare la contestația formulate.
 

Coral Impex SRL, în datele Registrului Comerţului  


Firma înfiinţată în anul 1993 are sediul social în municipiul Ploieşti. Capitalul social subscris, de 500.000 de lei, integral vărsat, este compus din 50.000 de părţi sociale. Alexandru Badea este asociat unic şi administrator al firmei care desfăşoară activităţi de curăţenie.
  
Societatea a mai atacat la CNSC în 2018 și contractul de deratizare şi dezinsecţie atribuit de Primăria Constanţa societăţii Allchim Co SA.

Citește și:

DNA Persoane de la SC Coral Impex SRL Ploieşti ar fi oferit mită în mai multe judeţe
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Coral Impex SRL a câștigat la Curtea de Apel Constanța procesul cu Municipiul Constanța și Wasval SRL. Decizia este definitivă

18 Mar 2024 623

Primăria Municipiului Medgidia cumpără servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare (document)

24 Jul 2020 3994

Contestaţia formulată de Coral Impex SRL împotriva Primăriei Constanţa, respinsă de CNSC. Iată motivul!

11 Jun 2018 2720

DNA Persoane de la SC Coral Impex SRL Ploieşti ar fi oferit mită în mai multe judeţe

08 Oct 2015 2369