O firmă din Spania preia acționariatul de la GVU Building SRL. O constănțeancă se retrage

  • Acționarii din GVU Building SRL s-au retras din firmă
  • O societate din Spania a preluat integral părțile sociale
  • Unul dintre acționari este constănțeanca Antoanela Virginia Comșa, care a fost suspendată și din funcția de reprezentant al firmei care administra anterior societatea GVU Building SRL
 
În Monitorul Oficial al României, a fost publicată recent hotărârea societății GVU Building SRL, luată în urma ședinței Adunării generale a Acționarilor din data de 20 mai 2021.
 
Asociații firmei sunt Antoanela Virginia Comșa, din Constanța, Hisparom Capital SA, Recons Real Estate Consultancy and Construction SRL, Duna Capital Invest SRL. A mai participat la ședință entitatea Madaria HC Real Estate SL, firmă din Spania.
 
Asociații firmei doresc să cesioneze toate părțile sociale către Madaria HC Real Estate SL, firmă din Spania, așa cum menționam anterior. Celelalte entități care făceau parte din acționariatul firmei au decis să se retragă din societate. Administratorul societății, Comaco Consulting Management & Construction SRL a fost revocat și s-a făcut descărcarea de gestiune pentru activitățile desfășurate pe întreaga durată a mandatului său.
 
Administratori al societății a fost numită firma din Spania – Madaria HC Real Estate SL, pentru o perioadă de 20 de ani, cu puteri depline.
 
Dintre cei trei reprezentanți ai administratorului persoană juridică – Comaco Consulting Management & Construction SRL, se aprobă revocarea doar a reprezentantului persoană fizică – Antoanela Virginia Comșa, iar ceilalți doi reprezentanți – Jose Aguinaga Cardenas și Francisca Ana Garrigues Aldrich să rămână în continuare în funcție în calitate de reprezentant al noului administrator.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și

Epsilon Residence SRL, absorbită de Maritimo Residence SRL. Date din procesul de fuziune

 
Gran Via Varianta SRL a devenit Maritimo Residence

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

File de retrocedare Gran Via Varianta SRL a devenit Maritimo Residence

16 Sep 2014 6123