O nouă amendă pentru familia Caceandone, proprietara terenului de pe care au fost tăiaţi 15 copaci sănătoşi!

Proprietarul terenului de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, Elena Caceandone, a fost amendat din nou de Poliţia Locală. La aproape trei săptămâni de la crima ecologică săvârşită pe terenul unde au fost tăiaţi 15 copaci, proprietarul nu a binevoit să cureţe locul deşi a primit de la Direcţia Generală Poliţia Locală Constanţa atât somaţie, cât şi o amendă de 400 de lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Valentina Chiriţă, Poliţia Locală va aplica o nouă contravenţie în valoare de 400 de lei, de această dată fără termen pentru degajarea zonei de material lemnos şi resturi vegetale rămase în urma tăierii celor 15 copaci.
Vă reamintim că terenul este situat pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 171, în dreptul blocului S3.
Precizăm că nici până la ora actuală Garda de Mediu nu a avut vreun punct de vedere în legătură cu tăierea copacilor sănătoşi.

Oamenii care locuiesc în zonă şi care în ultimii ani s-au luptat în instanţă cu mai mulţi investitori ce construiesc pe bulevard susţin că au ajuns la capătul puterilor. În sprijinul lor au sărit şi ONG-urile care militează la Constanţa pentru un mediu sănătos.

Aşa cum arătam în ediţiile anterioare, potrivit Oficiului Registrului Comerţului, proprietara terenului mai este unic asociat şi administrator al SC Casimcea SRL, o societate înfiinţată în 1998, al cărei domeniu de activitate principal este cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase.

Caceandone este născută pe 1.04.1968, în comuna Stejaru, judeţul Tulcea, trăieşte, după propria sa declaraţie, în comuna Casimcea şi are o firmă cu sediul social în municipiul Constanţa şi cu punct de lucru în localitatea de domiciliu. Anul trecut, firma femeii, care are patru angajaţi, a avut un profit de 781.522 de lei.
   
Citeşte şi:

Bătaie de joc! Proprietarul terenului de pe bulevardul Lăpuşneanu, amendat cu 400 de lei de Poliţia Locală

Riscă o amendă de 800 de lei Proprietarul terenului de pe bulevardul Lăpuşneanu unde au fost tăiaţi 15 copaci, somat de Poliţia Locală să cureţe zona!

Răspuns şocant al proprietarului terenului de pe Lăpuşneanu unde au fost tăiaţi cei 15 copaci! Primăria oferă informaţii pe jumătate în acest caz. Unul dintre PUZ-uri este suspendat! (galerie foto + documente)

Constănţeanul supărat Copaci puşi la pământ pe bulevardul Lăpuşneanu din Constanţa pentru a face loc altor betoane! (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ecaterina Caceandone a preluat în totalitate firma Seti Edukart SRL din Constanța

05 Mar 2024 701

Bătaie de joc! Proprietarul terenului de pe bulevardul Lăpuşneanu, amendat cu 400 de lei de Poliţia Locală

14 Aug 2018 4066

Răspuns şocant al proprietarului terenului de pe Lăpuşneanu unde au fost tăiaţi cei 15 copaci! Primăria oferă informaţii pe jumătate în acest caz. Unul dintre PUZ-uri este suspendat! (galerie foto + documente)

08 Aug 2018 9129

„Simona Halep e clar mai frumoasă decât Şarapova” Campioana din Constanţa a petrecut la nunta fiicei lui Panait Trantu (Galerie Foto)

11 Nov 2016 25769