O nouă benzinărie Rompetrol în Georgia, în localitatea Borjomi



Grupul KMG International a deschis recent o nouă stație Rompetrol în Georgia, în apropierea stațiunii turistice Borjomi – celebră pentru marca de apă minerală exportată în peste 40 de țări.

Situată în centrul Georgiei, unitatea se înscrie în noul concept al stațiilor de distribuţie carburanţi Rompetrol din România și regiune – Republica Moldova și Bulgaria, definit de noile elemente de identitate vizuală ale brandului, arhitectura modernă, calitatea materialelor și a finisajelor alese.

Stația din Borjomi este prevăzută cu pompe de ultimă generație, dotate cu sisteme multimedia și care asigură un consum redus de energie, precum și cu sisteme moderne de protejare a mediului (senzori de monitorizare și control în timp real pentru rezervoarele de carburanți, sistem de recuperare vapori la pompele de alimentare).

Pe lângă serviciul de plată la pompă Fill&Go Card, aceasta oferă gamele de carburanți Efix și EfixS produse de rafinăria Petromidia, care permit o creștere a performanţelor automobilului, a randamentului și fiabilităţii motorului. În plus, carburanții EURO 5 conțin și un amestec de componenți activi pentru protecția motorului, asigurând o bună funcționare a acestuia.

“În contextul crizei generale cauzate de Covid 19, principala prioritate a companiei a fost protejarea angajaților și clienților noștri, reușind în același timp să ne continuăm investițiile, cu un impact major în susținerea bugetelor locale și centrale, dar și în crearea de noi locuri de muncă. În acest an am reușit să deschidem șase noi benzinării în Georgia și intenționăm să finalizăm alte patru unități în perioada următoare", declară Zamanbek Mirzayanov, directorul general al Rompetrol Georgia.


Înființată în 2005, Rompetrol Georgia este binecunoscută pe piață locală ca un distribuitor de carburanți de înaltă calitate și una dintre cele mai importante companii petroliere.

Subsidiara Grupului KMG International operează pe plan local o rețea de 85 benzinării si 2 depozite de carburanți. Compania desfășoară și activități en gros prin depozitul din Portul Batumi (28.500 metri cubi), precum și prin depozitul Tbilisi - care a fost complet modernizat, crescând capacitatea de stocare de la 6.500 tone la 10.000 tone.

Despre apă mineral Borjomi

Izvoarele Borjomi au fost descoperite în anii 1820, fiind alimentate de apă care se filtrează de pe ghețarii care acoperă vârfurile munților Bakuriani, la altitudini de până la 2.300 m.


Este o apă minerală de origine vulcanică și conform standardelor naturale, are o vechime de peste 1.500 de ani. Aceasta se ridică la suprafață de la adâncimea de 8-10 km, îmbogățindu-se „pe drum” cu circa 60 de minerale găsite în straturile de roci ale Munților Caucazului.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Acţionarii Rompetrol Rafinare SA, convocați în Adunare Generală Ordinară! Pe ordinea de zi sunt zece subiecte

26 Mar 2024 577

Rompetrol Rafinare SA anunță noi investiții pentru care a solicitat acord de mediu de la APM Constanța

17 Mar 2024 498

Rompetrol Rafinare SA, reclamant într-un dosar aflat pe rolul Curții de Apel Constanța

12 Mar 2024 708

​Rompetrol Rafinare a început revizia generală a rafinăriei Petromidia de la Năvodari

08 Mar 2024 588

Investiții pe Platforma Rompetrol Rafinare în interiorul instalației de Hidrofinare Petrol Reactor

06 Mar 2024 641

Rompetrol Rafinare SA a solicitat acord de mediu pentru construirea unei conducte de racordare la Făclia, județul Constanța

01 Mar 2024 650

Constanța Reparații la instalația MHC, efectuate de Rompetrol Rafinare. Documentația, depusă la Mediu

15 Feb 2024 610

Trei localități din județul Constanța, fără apă la robinete din această noapte din cauza unei avarii

11 Feb 2024 3668

RAJA Constanța Consumatorii din Eforie Nord, Lazu și Agigea, fără apă la robinete

11 Feb 2024 698

Atenție, se oprește apa în localitățile Eforie Nord, Lazu și Agigea!

09 Feb 2024 665

Trei localități din județul Constanța, fără apă la robinete la începutul săptămânii viitoare

08 Feb 2024 4269

Curtea de Apel Constanța Rompetrol Rafinare câștigă, pe fond, procesul cu Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili

06 Feb 2024 479

Mandat limitat Alexandru Stavarache, numit director economic interimar al Rompetrol Rafinare SA!

01 Feb 2024 875

Imobiliare Constanța Iulian Antonache, patronul celei mai mari firme de jocuri de noroc din Olt, ridică unitate de cazare la Vama Veche

30 Jan 2024 1198

Firme Constanța Alexandru Stavarache, noul administrator unic al Rompetrol Petrochemicals SRL

26 Jan 2024 667