O nouă firmă în Constanța. Se va ocupa de imobiliare. Cine sunt administratorii

  • A fost înființată o nouă firmă la Constanța
  • Asociații au primit, printr-o altă firmă, recent, un certificat de urbanism pentru o investiție imobiliară
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicat extrasul rezoluției din data de 10 august 2021, prin care se constituie, se înregistrează și se înmatriculează societatea Noir Apartments SRL.
 
Sediul social al firmei va fi pe strada Păpădiei, din municipiul Constanța, iar activitatea principal a societății, conform codului CAEN, va fi „dezvoltare imobiliară”. Totodată, capitalul social va fi de 300 de lei, cu un număr de 30 de părți sociale, iar fondatori sunt Cristian Alexandru Bâlă, Ovidiu-Mihai Suciu-Micu și Bogdan George Bâlă. Toți trei vor avea și funcția de administrator. Durata de funcționare a firmei este nedeterminată.
 
Amintim că tot în august, Noir Estate SRL a obținut un certificat de urbanism pentru modificara unui imobil în curs de execuție în municipiul Constanța, pe strada Salviei.
 
Prin CU 2458 din data de 18 august  2021, SC Noir Estate SRL, prin Bâlă Bogdan George a cerut modificarea proiectului autorizat cu AC 1459/22.10.2020 „Construire imobil de locuințe P+4-5E+etaj tehnic, locuințe collective, împrejmuire teren și organizer de șantier” prin modificări parter și etaj ethnic, schimbare destinație parter și etaj tehnic, schimbare destinație parter dintr-o zonă a casei scării în birou și schimbare destinație etaj tehnic în locuințe colective; suplimentare locuri de parcare și regim final de înălțime de P+4-5-6E”.



Valabilitatea documentului este de 24 de luni, iar imobilul este amplasat pe strada Salviei nr. 9.
 

Despre Noir Estate SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2021, cu sediul social pe aleea Murelor, din municipiul Constanța. Capitalul social este de 200 de lei. Asociați în firmă sunt Nicoleta Bâlă și Viorica Micu, ambele cu 50% din capitalul social. Administrator sunt Ovidiu-Mihai Suciu-Micu și Bogdan George Bâlă. Firma are ca principală activitate „dezvoltare imobiliară”.
 
PRECIZĂRI

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Blocul ridicat de Noir Estate SRL, în Constanța, va fi supraetajat
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobiliare Constanța Bloc de 7 etaje pe strada Salviei, din municipiu! Decizie, ieșită de la APM

01 Feb 2024 810

Noir Estate SRL modifică blocul de pe strada Salviei, din Constanța

03 Dec 2022 1670

Autorizație de construire pentru supraetajarea unui bloc în Palazu Mare! Cine este investitorul

18 Mar 2022 2337

Blocul ridicat de Noir Estate SRL, în Constanța, va fi supraetajat

20 Aug 2021 1888