O nouă firmă pe piața de PR din Capitală, fondată de doi constănțeni

  • Fondatori sunt constănțenii Cristian George Farauanu și Constantin Alexandru Manda, dar și Andrei Nicolae Popa, din Alba, numele tuturor celor trei regăsindu-se și în compania înființată la începutul acestui an Quartet Consulting, alături de cel al lui Alexandru Bajdechi și Georgian Marius Ghincea.
 
O nouă societate care se va ocupa de consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării a fost înființată în București, printre fondatori aflându-se și constănțeanul Cristian George Farauanu, cel care, la începutul acestui an, a mai pus bazele unei societăți, activitatea acesteia fiind în domeniul consultanței în management, fiindu-i alături, și atunci, ceilalți doi membri fondatori ai noii companii.
 
Noua firmă de PR din Capitală se numește Quartet Solutions și are sediul social în București, Sectorul 2, Aleea Hobița nr. 6, bloc 302 Bac, informațiile privind înființarea societății fiind publicate în Monitorul Oficial din data de 23 septembrie 2022.
 
Fondatori sunt constănțenii Cristian George Farauanu și Constantin Alexandru Manda, dar și Andrei Nicolae Popa, din Alba, numele tuturor celor trei regăsindu-se și în compania înființată la începutul acestui an Quartet Consulting, alături de cel al lui Alexandru Bajdechi și Georgian Marius Ghincea.
 
Așa cum arătam în edițiile anerioare, Alexandru Bajdechi, președinte atunci al Asociației Elevilor din Constanța, partenerul lui Cristian George Farauanu solicita în instanță dizolvarea Consiliului Local Constanța, pe motiv că acesta nu se întrunise timp de două luni consecutiv, în anul 2014.
 
Solicitarea sa a ajuns inclusiv pe masa judecătorilor de la Curtea Constituțională, dar a fost respinsă în instanță.
 
În prezent, Alexandru Bajdechi este avocat în cadrul Baroului București.
 
În ce privește noua societate înființată de Farauanu, Manda și Popa, Quartet Solutions, aceasta îi are ca administratori pe cei trei, iar durata sa de funcționare este nelimitată.
 
Numele lui George Cristian Farauanu figurează și în societățile Sensation Albums, Sensation Prom și Sensation Camp, din Constanța, în care acesta deține câte 5%, firmele fiind înființate în 2018.

 
Numele lui Constantin Alexandru Manda se regăsește doar în cele două societăți, la fel ca cel al lui Andrei Nicolae Popa.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Fiul unui fost lider UNPR a mai pus bazele unei firme cu profil de restaurant. În trecut, Ioniță senior a făcut business cu liberali de top
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3405

Firme Constanța Quartet Consulting SRL, fondată de constănțeanul Alexandru Bajdechi, a fost preluată de un asociat unic

20 Nov 2023 1098

Licitații publice. Ce firmă se va ocupa de dezinfecția exterioară în municipiul Constanța (DOCUMENTE)

01 Aug 2023 1465

Nova Company SRL trebuie să facă PUD dacă dorește supraetajarea imobilului din Mamaia

06 May 2023 1286

Jurnalista constănțeană Steliana Bajdechi împlinește 61 de ani. Drumul de la inginerie la cariera în presă

21 Jan 2023 2360

Un cunoscut restaurant din Constanța, scos la vânzare pentru 2 milioane de euro

08 Jan 2023 5730

Constanța culturală Steliana Bajdechi și Angelo Mitchievici, masă rotundă despre tradiție și emoție la Biblioteca Județeană „I.N. Roman“ Constanța

23 Jun 2022 1385

Constanța culturală Silviu Măcrineanu lansează volumul „Pași în penumbră“

22 Jun 2022 1454

Masă rotundă Jurnalistul cultural Steliana Bajdechi în dialog cu Angelo Mitchievici la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța

20 Jun 2022 1201

Lansare de carte la Biblioteca Județeană Constanța! Silviu Măcrineanu își lansează cel mai recent volum "Pași în penumbră"

19 Jun 2022 1264

LIVE VIDEO+TEXT Volumul „Agatha Nicolau - Din Dragoste“, lansat la Biblioteca Județeană IN Roman din Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

18 Jun 2022 2105

Volumul „Agatha Nicolau - Din Dragoste“, lansat la Biblioteca Județeană IN Roman din Constanța

15 Jun 2022 1616

Elevul care a cerut în instanță dizolvarea Consiliului Local Constanța este acum avocat și și-a deschis o firmă

03 Feb 2022 2872

Ce firmă se va ocupa de dezinfecția autobuzelor CT BUS Constanța (DOCUMENTE)

21 Dec 2021 3052

S-a luptat și la CNSC și a câștigat. Allchim DDD CO va igieniza autobuzele CT BUS

21 Apr 2021 2877