O nouă inaugurare la Spitalul Judeţean Constănţenii vor beneficia de tratament cardiologic intervenţional (galerie foto)

spitalul_judetean_-_inaugurare_1.jpgSpitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a inaugurat, ieri, Centrul de Chirurgie Intervenţională „Cardiolife", o investiţie privată de un milion de euro.

Ieri, în jurul prânzului, preşedintele Nicuşor Constantinescu şi prefectul Bogdan Huţucă, au participat la inaugurarea Centrului de Chirurgie Intervenţională din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Printre invitaţi s-a numărat şi directorul DSP, Constantin Dina, rectorul Universităţii Ovidius, prof. univ. dr. Dănuţ Tiberius Epure, dar şi familia lui Nicuşor Constantinescu: soţia şi fiica Smaranda. Inaugurarea centrului a început cu o slujbă religioasă, oficializată de Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie. „Sărbătorim două evenimente: inaugurarea Centrului de Chirurgie Intervenţională, care va salva zeci de vieţi, dar şi prezenţa printre noi a prefectului judeţului Constanţa", a declarat managerul Spitalului Judeţean, dr. Dănuţ Căpăţînă.

spitalul_judetean_inaugurare_1.jpg „Dezvoltarea acestui centru este un plus de imagine pentru spital şi un plus de încredere pentru pacienţi", a declarat prefectul Bogdan Huţucă. Preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, a precizat că la Constanţa a fost înfiinţat un Departament al Inimii.„La Constanţa nu se va mai muri cu zile, aşa cum se întâmpla în trecut. Avem un triunghi al inimii, format din: Secţia de Chirurgie cardiovasculară, Clinica de Chirurgie şi Centrul de Chirurgie Intervenţională. La Centrul din cadrul UPU vor lucra trei specialişti din Timişoara, care sunt printre cei mai buni din Europa. De asemenea, vom introduce judeţul Constanţa în Programul Naţional al Inimii, pentru a putea salva cât mai multe vieţi", a subliniat preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Spitalul Județean Constanța investește în servicii de prelucrare date (DOCUMENT)

12 Apr 2024 444

Investiție de 3,2 milioane de euro la Spitalul Județean Constanța! Licitație deschisă pentru un sistem robotic dedicat intervențiilor ortopedice (DOCUMENT)

12 Apr 2024 504

Licitații publice CJC O companie din Craiova va promova „Departamentul Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța“

06 Apr 2024 602

Cumpărări directe Constanța Spitalul Județean Constanța, asigurat prin Omniasig Vienna Insurance Group SA (DOCUMENT)

31 Mar 2024 578

Se fac angajări la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța

30 Mar 2024 1223

Locuri de muncă Constanța Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” angajează. Detalii

25 Mar 2024 1058

Ședință CLM Constanța Aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

24 Mar 2024 528

Ședință CJC Se aprobă costurile proiectului „Construire Corp nou - Urgențe - Traumatologie din cadrul SCJU Constanța" (DOCUMENT)

24 Mar 2024 514

Bolile de rinichi, a opta cauză de deces la nivel mondial. Atenționările medicilor de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța

14 Mar 2024 826

Scandal în holul Unităţii de Primiri Urgenţe din Spitalul Judeţean Constanţa! S-a lăsat cu o trimitere în judecată, după șase ani de anchetă

13 Mar 2024 1101

Licitații publice CJC organizează o nouă achiziție pentru reabilitarea bazinelor de tratament de la secția de Balneologie din Eforie-Sud

12 Mar 2024 667

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei”, Constanța, scoate la concurs un post vacant. Iată ce trebuie să faci

11 Mar 2024 1113

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța cumpără oxigen medical lichid. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)

06 Mar 2024 707

Concurs de angajare la Spitalul Clinic Județean de Urgența „Sfântul Apostol Andrei” Constanța. Cine poate participa

05 Mar 2024 1583

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei”, Constanţa angajează. Ce post este scos la concurs

05 Mar 2024 953