O tânără din Constanța își caută mama biologică. "Mă simt singură și a nimănui. Mama mă așteaptă să o găsesc"

Mădălina Balaban, foto: Facebook/ The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României

O tânără din municipiul Constanța, care acum se pare că locuiește în Madrid, Spania, își caută mama biologică. Postarea a fost publicată pe un grup de Facebook dedicat acestor căutări.

Mădălina Balaban s-a născut la data de 4 februarie 1989 în Constanța și tot ce știe despre mama sa biologică este numele acesteia, Ileana Balaban, faptul că i-a dat naștere la vârsta de aproximativ 17 ani, iar acum femeia ar avea circa 50 de ani.

„Numele meu la naștere a fost Balaban Mădălina și m-am născut la data de 4 februarie 1989 în Constanța.
Sunt aici în căutarea mamei mele biologice despre care știu că se numea Balaban Ileana, că acum ar avea în jur de 50 de ani și mai știu că mi-a dat naștere la o vârstă foarte mică, cred că avea în jur de 16..17 ani”, se arată în postare. 


Potrivit postării, Mădălina Balaban a fost adoptată la vârsta de 4 ani dintr-un orfelinat din Constanța. Destinul tragic a făcut ca, atunci când a împlinit 8 ani, mama adoptivă să se stingă din viața, ea fiind crescută doar de tatăl adoptiv, acum decedat și el. 
 

„La numai 4 luni am fost adoptată în Constanța de la un orfelinat din Constanța, din păcate la numai 8 anișori destinul a fost din nou crunt cu mine deoarece am rămas și fără mama adoptivă. Am fost crescută numai de tatăl adoptiv, care nici el acum nu se mai află printre noi”, mai scrie Mădălina Balaban.


Ea mai povestește că mama sa biologică ar fi venit la Constanța ca să-i dea naștere, ea locuind în alt oraș.
 

„Îmi amintesc că într-o zi tatăl adoptiv îmi povestea despre mama biologică, că era foarte tânără când mi-a dat naștere și că era din Ploiești sau Pitești si că ar fi venit intenționat la Constanța pentru nașterea mea. Sincer nu știu ce să cred, posibil ca mama mea să fie tot din Constanța, tata niciodată nu mi-a spus nimic concret, dar poate mi-a spus așa de teamă să nu o găsesc”, a adăugat ea.


Constănțeanca face apel la utilizatori și îi roagă să distribuie postarea acesteia pentru a o ajuta să își găsească mama.
 

„Acum nu numai că mă simt singură și a nimănui, dar oriunde aș fi și orice vârstă aș avea simt tot mai mult în sufletul meu că mama mă așteaptă să o găsesc iar eu la rândul meu sper să o pot îmbrățișa și să-i povestesc totul despre viața mea.
 
Indiferent de vârstă și împrejurări, aștept cu nerăbdare acea zi, dintotdeauna emoțiile pun stăpânire pe noi atunci când după o viață de om reușești să o găsești pe mama care ți-a dat viață.

De aceea am nevoie de voi oameni cu suflet bun, să distribuiți anunțul meu deoarece simt că o să ajungă și la mama mea.
Vă mulțumesc tuturor!”


 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gest nobil la Adăpostul public de animale abandonate Constanța Doi căței și-au găsit familia mult dorită. Care sunt obligațiile legale în cazul preluării unui câine

28 Sep 2022 375

Evenimentele zilei Ziua Internaţională a Pisicii. Câte pisici au fost sterilizate anul trecut la Constanța

08 Aug 2022 726

Adoptă un cățel! Ce trebuie să știe constănțenii iubitori de animale. Condiții pentru adopție

12 Jul 2022 567

Ciufi își caută familie! Persoanele interesate pot veni la adăpostul din Constanța (FOTO)

14 Jun 2022 1008

Apel la iubitorii de animale să adopte câini din adăpostul public de animale abandonate din Constanța. "Fiecare suflet merită să aibă un cămin”

23 May 2022 909

Constanța. Peste 230 de căței așteaptă să fie adoptați

18 May 2022 728

Ce trebuie să știi dacă vrei să adopți unul din cei 238 de căței din Adăpostul pentru animale abandonate din Constanța

11 May 2022 603

Ce pași sunt necesari pentru adoptarea unui cățel. 50 de pui își așteaptă stăpânul în adăpostul de animale din Constanța

03 May 2022 811

Jandarmeria Română oferă un cal pentru adopție. De ce i se spune "Șarlatan"

27 Apr 2022 968

Adoptă în mod responsabil un cățel! Modificări în programul Adăpostului public de animale abandonate Constanța

21 Apr 2022 816

Constanța. Ce condiții trebuie să îndeplinească cei care doresc să adopte un animal

13 Apr 2022 883

Avantajele adopției unui animal de companie adult. Unde se află adăpostul public pentru animale abandonate din Constanța

11 Apr 2022 766

Constanța. Aproape 200 de câini așteaptă să fie adoptați

04 Apr 2022 766

Apel tulburător al unui tânăr de 27 de ani adoptat în străinătate, care își caută familia în Constanța. "Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc mama, frații și toate rudele apropiate"

29 Mar 2022 2287

Ce trebuie să știe constănțenii care vor să adopte un câine. Ionuț Rusu, viceprimarul municipiului- „Atunci când îți alegi un cățel, îți alegi un prieten”

17 Mar 2022 784