O universitate din Constanţa se extinde. Un pavilion va „creşte“ de la parter la patru etaje (document)

Universitatea Maritimă din Constanţa vrea să extindă, să reabiliteze, să modernizeze şi să echipeze corpul B - Baza Nautică (strada Cuarţului nr. 2).
 
Destinaţia actuală a pavilionului B este aceea de spaţii destinate învăţământului universitar, cu regim de înălţime parter. Beneficiarul doreşte extinderea, modernizarea, reabilitarea şi echiparea infrastructurii educaţionale pavilion/corp B la un regim maxim de înălţime P+4 etaje. Pe fiecare nivel se vor amenaja săli de curs, săli de seminare, laboratoare, departamente didactice, sală de conferinţe, spaţii auxiliare, suprafeţe utile, holuri, grupuri sanitare şi scări de acces.
 
În acest sens, va fi organizată o licitaţie pentru atribuirea contractului „Servicii de elaborare a documentaţiilor tehnico-economice pentru realizarea lucrărilor de intervenţii la construcţii existente - Extindere, reabilitare, modernizare şi echipare infrastructură educaţională universitară Corp B - Baza Nautică“, în valoare estimată fără TVA de 130.000 de lei.
 
Prin serviciile de elaborare a documentaţiilor tehnico-economice, pentru realizarea lucrărilor de intervenţii la construcţii existente ce fac obiectul prezentei achiziţii se urmăreşte realizarea etapelor I şi II din hotărârea nr. 907/2016 respectiv: etapa I - notă conceptuală + tema de proiectare; etapa a II-a - doar faza DALI - documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii.
 
Documentaţiile solicitate de autoritatea contractantă vor fi elaborate de către operatori economici sau persoane fizice autorizate care prestează servicii de proiectare în domeniu. În acest sens, ofertantul va prezenta atestatele/autorizaţiile emise de autorităţile competente privind dreptul şi calitatea, cu nominalizarea tuturor persoanelor care vor participa la întocmirea documentaţii lor. La întocmirea ofertei se vor lua în calcul orice alte categorii de activităţi, servicii, aprobări considerate necesare în vederea unei prestări complete, de calitate şi conforme de către ofertant.
 
Documentaţiile tehnice vor fi elaborate de personal de specialitate (arhitect, proiectanţi de specialitate, experţi tehnici etc.) autorizaţi în condiţiile legii şi vor fi predate beneficiarului avizate/aprobate conform prevederilor legale în vigoare.
 
Termenul-limită de depunere a ofertelor este 7.02.2018, ora 14.00, la sediul Universităţi Maritime din Constanţa. Contractul va fi adjudecat în baza criteriului „preţul cel mai scăzut“, cu respectarea tuturor cerinţelor minime specificate în documentaţia de atribuire.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza anunţul de participare la această licitaţie.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firma care a mobilat Administrația Prezidențială, contract câștigat la Constanța! (DOCUMENT)

22 Dec 2022 2181

Contract atribuit de Universitatea Maritimă Constanța. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)

25 Jun 2022 1286

Universitatea Maritimă din Constanța cumpără sistem de supraveghere video și sistem de alarmare antiefracție (document)

24 Jun 2020 1969

Ce societate va furniza energie electrică pentru Universitatea Maritimă din Constanța. Ce valoare are contractul (document)

04 Apr 2019 2052

Universitatea Maritimă din Constanţa cumpără căşti cu bluetooth (document)

04 Feb 2019 1845

Universitatea Maritimă din Constanța caută firmă pentru paza obiectivelor unității de învățământ (document)

08 Oct 2018 2073

Cât plăteşte UMC pentru servicii de asistenţă tehnică la calculatoare şi 75 de abonamente de telefon

20 Dec 2016 1899

UMC cumpără software pentru simulatoarele de navigaţie Transas (document)

17 Dec 2015 1894