Omul de afaceri Sterică Paris, cooptat în Teragas & Oil SRL! În ce firme mai apare tulceanul


 
  • Sterică Paris controlează Gazzo Premium SRL - fostă Kargo Trans SRL!
  •  Gazzo Premium SRL are patru puncte de lucru: primul în Târgoviște, din iulie 2022 până în 2027,  al doilea în Prahova - Filipeștii de Pădure, și alte două în Constanța.
  • Primul este în City Park Mall, contractul fiind valabil în perioada martie 2021 – 2026, iar al doilea punct de lucru este pe bulevardul Tomis 103 , Constanța- spațiu comercial și demisol (Mio Caffe – zona Sala Sporturilor).
  • Sterică Paris este asociat și în Panoramis Caffe SRL, cu sediul în Constanța!
  • În trecut, în firmă a figurat și Economu Dumitrache care a decedat în 2017, iar moștenitorii acestuia, soția și cei doi copii, au cesionat părțile sociale (potrivit Monitorului Oficial al României nr. 3247/11.09.2017) către Paris Sterică și Mihalache Dan.
 
Modificări în societatea comercială Teragas & Oil SRL, cu sediul în Bucureşti, strada Vidin! Asociatul unic al societăţii, Florin Ifrim, a majorat capitalul social al societăţii prin cooptarea ca asociat în societate a lui Sterică Paris, din Tulcea, domiciliat în Constanța, care va veni cu un aport în numerar în cuantum de 2.000 lei la capitalul social.  
 
Ca urmare a aportului adus de asociatul cooptat, capitalul social se majorează de la 500 lei la 2.500 lei, fiind împărţit în 250 de părţi sociale, fiecare în valoare nominală de 10 lei, şi va fi deţinut de asociaţi astfel: Florin Ifrim va deţine o cotă de 20% din capitalul social, reprezentând 50 de părţi sociale, fiecare în valoare nominală de 10 lei, în valoare totală de 500 Iei, participare la profit şi pierderi în cota de 20%. Asta în timp ce Sterică Paris va deţine o cotă de 80% din capitalul social, reprezentând 200 de părţi sociale, fiecare în valoare nominală de 10 lei, în valoare totală de 2.000 lei, participare la profit şi pierderi în cota de 80%.
 
Totodată, a fost modificat durata mandatul administratorului societăţii, în sensul că durata mandatului administratorului Florin Ifrim este de zece ani.
 
Prezenta decizie a fost adoptată la data de 22 august 2022 şi publicată în Monitorul Oficial al României partea a IV-a cu numărul 3707 din data de 02 septembrie 2022.
 
Potrivit vrajitorul.eu, platformă consultată la data de 12 septembrie 2022, SC Teragas & Oil SRL a fost consultată în baza cererii nr. 350133 din data de 08.10.2014, de Florin Ifrim, asociat unic și administrator.
 
În prezent, conform Confidas.ro, SC Teragas & Oil SRL este inactivă fiscal, se ocupă de comerțul cu combustibili și are punct de lucru în Prahova , Mănești, parcela CC219, contract de concesiune.  
 
Florin Ifrim apare ca asociat unic.
 

Acesta mai este asociat și administrator al SC Herbal Terapia SRL, cu sediul social în București, alături de Elena Ancuța Ifrim, care mai are calitatea de împuternicit Omniasig Vienan Insurance Group SA.
 
Potrivit surselor publice deschise, Herbal Terapia SRL are ca activitate cultivare condimente, plante aromatice, medicinale și a plantelor de uz farmaceutic, iar pentru anul trecut, fără niciun angajat, a raportat o cifră de afaceri de 122.278 de lei și un profit de 52,218 de lei.

 
Sterică Paris figurează ca asociat și administrator în Gas Port Oil SRL, alături de Dan Mihalache.
 
Gas Port Oil SRL are sediul în Constanța, pe strada Ștefan Mihăileanu, și se ocupă de comerțul cu amănuntul al altor bunuri, în magazine specializate.
 
De menționat că cei doi mai sunt asociați, cu procente egale, și în Panoramis Caffe SRL, cu punct de lucru pe bulevardul Aurel Vlaicu, din Constanța. Pentru anul trecut, cu șapte angajați, Panoramis Caffe SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 2.289.427 de lei și un profit de 66.394 de lei.
 
În Natura Gas SRL, Sterică Paris este asociat cu Maronca Paris. Firma are sediul tot în Constanța, tot pe strada Ștefan Mihăileanu, și se ocupă de comerțul cu ridicata combustibili solizi, lichizi, gazoși și produse derivate.
 
Natura Gas SRL are punct de lucru pe Cișmelei - contractul de închiriere fiind recent încheiat (27.06.2022) fiind valabil până la data de 27 iunie 2029.
Pentru anul trecut, Natura Gas SRL a declarat o cifră de afaceri de 407.429 de lei și un profit de 2.575 lei. Toate acestea cu trei angajați.
 
Mai precizăm că Sterică Paris controlează Gazzo Premium SRL - fostă Kargo Trans SRL, acesta fiind asociat unic și administrator. 
 
Firma are sediul sociat în Constanța, pe strada Ștefan Mihăileanu și se ocupă de fabricarea de produse obținute din fabricarea țițeiului.
 
Gazzo Premium SRL are patru puncte de lucru: primul în Târgoviște, din iulie 2022 până în 2027,  al doilea în Prahova - Filipeștii de Pădure, și alte două în Constanța.
 
Primul este în City Park Mall, contractul fiind valabil în perioada martie 2021 – 2026, iar al doilea punct de lucru este pe bulevardul Tomis 103 , Constanța- spațiu comercial și demisol (Mio Caffe – zona Sala Sporturilor).
 
Pentru anul trecut, cu 31 de salariați, Gazzo Premium SRL a raportat o cifră de afaceri de 23. 860.314 de lei și un profit de 452.581 de lei.
 
Primăria și-a dat acordul! Ce va fi construit la City Park Mall Constanța
 
Sterică Paris este asociat, cu 50%, și în Panoramis Caffe - fostă Mir Speed SRL, fostă Panoramis Buiding SRL, pe care o și administrează.  Celălalat asociat este Mihalache Dan.
 
Panoramis Caffe are sediul în Constanța, pe strada Ștefan Mihăileanu.
 
În trecut, în firmă a figurat și Economu Dumitrache care a decedat în 2017, iar moștenitorii acestuia, soția și cei doi copii, au cesionat părțile sociale (potrivit Monitorului Oficial al României nr. 3247/11.09.2017) către Paris Sterică și Mihalache Dan.
 
Panoramis Caffe se ocupă de baruri și alte activități de servire băuturi și are două puncte de lucru, în Constanța la Mall Vivo din 2019 (spațiul A55 și Terasă), și în București , din martie 2022, până în 2027, pe str Mihai Bravu.
 
Pentru anul trecut, cu zece angajați, Panoramis Caffe a raportat o cifră de afaceri de 1. 671.698 de lei și un profit de 439.391 lei.
 
În continuare, Sterică Paris apare ca asociat (cu 50%) și administrator în Fabri Gaz SRL (fără actvitate), celălalt asociat fiind Marinescu Petre. Și această firmă are sediul social în Constanța, pe strada Ștefan Mihăileanu. Fabri Gaz SRL se ocupă de comerțul cu ridicata combustibili solizi, lichizi, gazoși și produse derivate
 
Sterică Paris și Paris Maronca controlează și Grancafe Espresso SRL (baruri), cu sediul tot pe strada Ștefan Mihăileanu.  Firma nu are activitate 
 
Sterică Paris a mai figurat în trecut în Danimex Trading SRL și în Stenor SRL, radiate în prezent.
 
Paris Maronca mai este administrator la firmele Gazzo Distribution SRL și Gazzo Gap Imobiliare, unde asociați unici sunt Dan Norbert Paris și George Alexandru Paris.  
 
Gazzo Distribution SRL îl are ca asociat unic pe Paris Dan Norbert și administrator pe Paris Maronca.
 
Gazzo Distribution SRL se ocupă de comerțul cu amănuntul al altor bunuri, în magazine specializate și are patru puncte de lucru, două permanente și două temporare: a). Tomis 103, et 1 - contract de vânzare cumărare, b). Aurel Vlaicu 186, c). Portul Turistic Tomis , construcția T15 și d). Galați - unitatea E90 cu tersă exterioră, aceasta fiind valabil din 2021 până în 2026.
 
Pentru anul trecut, cu 19 salariați, Gazzo Distribution SRL a raportat o cifră de afaceri de 4.272.434 de lei și un profit de 116.799 de lei.
 
În Gazzo Gap Imobiliare SRL asociat unic de Paris George Alexandru și administrator Paris Maronca.
 
Pentru anul trecut, cu cinci salariați, Gazzo Gap Imobiliare SRL a raportat o cifră de afaceri de 117.647 de lei și profit de 1003 de lei.
 
Paris George Alexandru mai este asociat alături de Ignat Cristian și în societățile Ignaris Retail SRL și Ignaris Prime SRL, ambele cu activitate comerț online, iar ultima societate cu cifră de afaceri pe anul 2021 de 14.663.137 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Undă verde de la Primăria Constanța
Imobil de patru etaje, în Mamaia, zona hotel Select

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gas Port Oil SRL, răspuns negativ privind supraetajarea unui bloc din Mamaia!

11 Nov 2022 1454

Gas Port Oil SRL ridică un apart-hotel în Mamaia! Câte etaje va avea și unde va fi situat

20 Jul 2022 1609

Ce se construiește Bloc de șapte etaje în Mamaia Nord. Investitori sunt trei firme sonore din Constanța

17 Jan 2022 7040

Undă verde de la Primăria Constanța Imobil de patru etaje, în Mamaia, zona hotel Select

25 May 2019 2503

Gas Port Oil SRL ridică un bloc de trei etaje pe strada Safirului din Constanţa

28 Apr 2018 3027