Online Casino Poker în România Cum alegi un site sigur și corect?

  • Industria jocurilor de noroc online evoluează pe zi ce trece și multitudinea de site-uri și de cazinouri cu astfel de jocuri poate fi copleșitoare, în special pentru o persoană nouă în domeniu. Din acest motiv, ne-am hotărât să îți venim în ajutor cu acest articol, pentru că este important să alegi mereu cea mai sigură variantă, chiar și atunci când este vorba despre site-ul pe care alegi să joci Poker.
 
Nu te lăsa înșelat
Când vine vorba despre vechea expresie ”e prea frumos ca să fie adevărat”, aceasta este valabilă în orice domeniu, chiar și atunci când vine vorba despre cazinouri online. Un site care oferă bonusuri ireale, este menit să îți fure ochii, și nu numai. Dacă pare prea frumos, de obicei doar pare și este menit să te înșele. O mulțime de scammeri caută să înșele cât mai mulți oameni de bună credință, încercând să le promită luna și soarele, ca mai apoi să dispară, în cel mai bun caz, doar cu investiția inițială a credulilor, dacă nu și cu sume frumoase extrase fără acordul proprietarilor de pe cardurile acestora. Aveți mare grijă unde și cui oferiți datele cardurilor voastre bancare.
 
Citiți recenzii
Înainte să luați decizii și să creați conturi pe diferite site-uri de cazino online, documentați-vă cât mai bine de pe cât mai multe surse. Clienții, în general, atât cei mulțumiți, cât și cei nemulțumiți, au tendința să împărtășească cu oamenii experiențele proprii. Așadar, citiți cât mai mult și aflați cât mai multe opinii. Site-ul înșelătorie.ro are o listă uimitoare de site-uri de cazinouri sigure și corecte, ca 888Poker.
 
Reguli importante de verificat la cazinouri online
Dacă în urma recenziilor tot nu știți ce site-uri sunt sigure, noi vă dăm o pistă de urmat. Există câteva reguli foarte importante de verificat la cazinouri online, pentru a vă convinge de veridicitatea acestora și de bunele lor intenții.
 
  1. Să fie licențiate și, deci, legale. Un cazino online care nu a primit licență de lucru este un cazino online ilegal. Există două motive pentru care un cazino fără licență este extrem de periculos. În primul rând, nu plătește taxe la stat, ceea ce înseamnă că să jucați în cadrul acestui cazino devine ilegal și pentru voi, nu doar pentru proprietar, pentru că veniturile câștigate, dacă vă vor fi oferite, vor fi bani neimpozitați și, deci, bani ilegali.
 
Al doilea motiv pentru care un cazino ilegal este un foarte mare pericol pentru jucătorii care îl aleg este acela că, nefiind contat nicăieri, în cazul unui câștig pe care refuză să vi-l ofere, organele de justiție nu vă pot ajuta să îl recuperați. Practic, nu doar că sunteți parte din problemă din cauza jocului în sine, dar vă și expuneți pe voi înșivă unor pericole și riscuri pe care le-ați putea evita ușor jucând în cazinouri legale. Organul a cărui insignă trebuie să o căutați pe pagina principală a oricărui cazino online din România este ONJN.
 
  1. În lipsa insignei ONJN, puteți căuta alte insigne și vă puteți documenta voi înșivă asupra veridicității acestora pe paginile organelor de justiție respective. Fiecare organ de justiție oficial care se ocupă de acreditările cazinourilor online vor avea suficiente informații despre ceea ce fac și modalitățile în care se ocupă de siguranța oferită de acestea pe site-urile proprii, așa că documentați-vă cât mai mult posibil.
 
  1. Verificați cine este furnizorul de jocuri de noroc al cazinoului în cauză. Chiar dacă cazinoul respectiv are licență, puteți fi extra grijulii și să verificați cine este furnizorul de jocuri de noroc. Rolul acestui furnizor nu este doar de a aduce jocurile pe site, dar și de a aduce jocuri care aleg numerele în mod aleatoriu, pentru a oferi egalitate în șansele de câștig pentru toți jucătorii. Un furnizor care aduce jocuri măsluite este un furnizor care caută să vă înșele. În general, orice cazino online de bună credință verifică el însuși veridicitatea fiecărui furnizor în parte, însă o puteți face și voi, pentru o liniște psihică sporită.
 
Un ultim sfat din partea noastră este să vă documentați cât mai mult despre orice temă vă interesează, cu atât mai mult cu cât este vorba despre un site. În spatele ecranelor se poate ascunde oricând o persoană cu rele intenții care vrea să vă fure, așa că orice nelămurire aveți, documentați-vă. Chiar mai de încredere decât recenziile-care pot fi uneori false- sunt site-urile specializate în domeniul respectiv, site-uri care vă pot oferi informații reale și de încredere pe orice subiect.
 
În general, acest tip de site-uri au și varianta de contact cu publicul, așa că orice întrebare și orice nelămurire aveți, puteți oricând să trimiteți un mail sau să aveți o conversație live cu unul din operatorii lor speciali, pentru a primi răspunsurile dorite și avizate ale unei persoane cu pregătire în domeniu. Informați-vă cu cât mai mult cu putință!

Sursa foto: pexels.com 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.