Ovi-Protect SRL, firma controlată de Primăria Ovidiu, are un nou administrator



 
  • Ion Stere, Mihai Pîndichi și Nicolae Lupaşcu au fost revocați din calitatea de administratori ai Ovi-Protect SRL.
  • În locul celor trei, a fost numit în calitate de administrator al Ovi-Protect SRL, pe o perioadă de 4 ani, cu puteri depline, Adrian Suster, din Botoşani.
 
Schimbare de administratori la Ovi-Protect SRL, firma controlată de Primăria Ovidiu! Unitatea Administrativ Teritorială Oraşul Ovidiu, persoană juridică de drept public, cu sediul în oraşul Ovidiu, str. Sănătăţii, asociat unic al societăţii Ovi-Protect SRL, prin reprezentant legal, primar, George Scupra a decis reducerea numărului administratorilor societăţii de la trei la unu.
 
Mai precis, se revocă din calitatea de administratori ai Ovi-Protect SRL Ion Stere, Mihai Pîndichi și Nicolae Lupaşcu.
 
Totodată, a fost numit în calitate de administrator al Ovi-Protect SRL, pe o perioadă de 4 ani, cu puteri depline, Adrian Suster, din Botoşani. Acesta a mai figurat în Eluna Com 2004 SRL, cu sediul în Ovidiu, Constanța, în prezent radiată.
 
Decizia a fost luată la data de 12 iulie 2022 și publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3377 din data de 09 august 2022. 
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 12 august 2022, Ovi-Protect SRL a fost fondată în 2016 și se ocupă de protecţie şi gardă.
 
Asociat unic este Unitatea Administrativ Teritorială Orașul Ovidiu.
 
Pentru anul trecut, cu 23 de angajați, Ovi-Protect SRL a declarat o cifră de afaceri de 1.333.991 de lei, cheltuieli de 1.282.546 lei, iar profitul net a fost de 52.693 de lei.

 
PRECIZĂRI:
 

 Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
O comunitate fără infracționalitate
Ovi Protect SRL, deținută de Consiliul Local Ovidiu, un factor de siguranță pentru locuitorii orașului (galerie foto)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

S-a majorat numărul de administratori ai firmei Ovi-Protect SRL

19 Apr 2022 1530

Au fost revocați mai mulți administratori ai firmei Ovi-Protect SRL, din Ovidiu

23 Feb 2021 1883

Primăria Ovidiu, anunț de interes general – „Prin înțelegere și colaborare, toți locuitorii din oraș vor primi Lumina Sfântă a Paștelui“

16 Apr 2020 2252

Structura Consiliului de Administraţie al Ovi-Protect SRL, firmă deţinută de Primăria Ovidiu, modificată

27 Jan 2020 2030

O comunitate fără infracționalitate Ovi Protect SRL, deținută de Consiliul Local Ovidiu, un factor de siguranță pentru locuitorii orașului (galerie foto)

26 May 2018 3811