Pantaloni 7/8 de damă - la ce silueta se pot potrivi?

Acest model de pantaloni de dama este diferit, datorită lungimii lor. Scopul pantalonilor 7/8 este ca tivul să se oprească deasupra gleznelor, cam la câteva degete distanță. Nu contează ce stil vestimentar ai, fiindcă poți găsi o grămadă de astfel de produse.

Când se pot purta pantalonii 7/8?

Trebuie să știi că acest model de pantaloni 7/8 îl pot purta atât persoanele slăbuțe, cât și cele mai plinuțe. Doamnele slabe pot merge pe variantele ușor mulate și strâmte, care să se așeze perfect pe picior. Iar femeile mai plinuțe pot încerca modelele mai elegante, care să fie puțin mai largi în zona șoldurilor, cât să se producă un confort în timpul mișcărilor. 

Poți crea un outfit senzațional doar cu o pereche de pantaloni de damă 7/8 de orice culoare. Încearcă să fii creativ! Alege să porți în partea de sus un tricou alb cu decolteu în V, iar în partea de jos, mizează pe o pereche de sneakers negri sau gri. Fii propriul tău designer vestimentar! 

Acesta a fost doar un exemplu de ținută care te poate face să arăți extraordinar și care îți poate oferi totodată un o stare de bine. Cu toate aceste nu trebuie să te rezumi doar la un exemplu.

Modelul de pantaloni 7/8 poate fi adăugat oricărei ținute în orice anotimp. Datorită varietății de produse, poți găsi multe modele mai groase sau mai subțiri, care se pot purta atât în perioadele reci, cât și în cele călduroase.

Deseori iarna, femeile aleg să includă în outfit-urile lor pantaloni 7/8 din stofă puțin mai groasă, și să completeze partea de sus cu un pulover, o jachetă sau cu ceva care să le mențină căldura corporală. Iar vara, se merge adesea pe perechi de pantaloni mai largi, confecționați din diferite materiale subțiri. Aceștia se pot combina foarte ușor cu tricouri, malete sau topuri.

Cu ce asortezi pantalonii 7/8?

Atunci când te pregătești să creezi o ținută trebuie să ai în vedere pașii pe care trebuie să îi urmezi. Designerii de modă recomandă acestor persoane să înceapă cu hainele, după care să se focuseze pe încălțăminte și pe accesorii. Gândește-te în primul rând la ce culoarea de pantaloni 7/8 vrei să porți. Dacă vrei să mergi la sigur, orientează-te spre paleta de nonculori. În cazul în care te știi o persoană mai neîndemânatică alege să porți negru, iar dacă ești o fire mai atentă poți opta să porți și alb. Continuă cu partea de sus, unde poți adăuga o bluziță colorată care să te scoată în evidență. Următorul pas este unul foarte important. După cum am spus, după vestimentație urmează încălțămintea. Aceasta trebuie să fie de calitate, fiindcă astfel te vei simți confortabil în ei ore în șir, fără să simți diferite dureri. Te sfătuiesc să te orientezi spre gama variată de încălțăminte pe care o oferă magazinul MODIVO. Nu amâna momentul și comandă chiar acum orice pereche de sneakers de pe „https://modivo.ro/c/femei/incaltaminte/sneakrsi” care să ți se potrivească. Cu siguranță vei descoperi o gamă variată, astfel nu vei mai pierde timpul prin alte magazine până vei găsi ceva care să-ți placă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.