Paradă spectaculoasă a motocicliștilor, de Ziua Națională, pe străzile Constanței, în sprijinul orfanilor din centrele de copii (GALERIE FOTO+VIDEO)

sursa video si audio: Dark KnightsA devenit deja tradiție. În fiecare an, de 1 Decembrie, Asociația motocicliștior „Dark Knights” sărbătorește Ziua Națională a României organizând o paradă pe străzile Constanței. Numărul participanților crește de la an la an. Celor de la Dark Knights li s-au alăturat, între timp, și alte echipe din comunitatea moto pe două roți din Constanța. 

Deja tradiționala parada moto organizată de Dark Knights a demonstrat "Că-n aste mâni mai curge un sânge de roman", au transmis motocicliștii. În seara zilei de 1 Decembrie, ei se adună la clubul Doors din oraș, unde își continuă activitatea cu un eveniment caritabil. Ca de fiecare dată, echipa Dark Knights adună fonduri pentru copiii din centrele Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

 Este nevoie de cadouri pentru copii, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, dar, cu banii strânși de la donatori, pregătesc și o petrecere de Crăciun pentru cei mici. La evenimentul caritabil, donatorii de sânge intră gratuit. 

Comunitatea motocicliștilor din Constanța și-a propus, de altfel, să organizeze periodic, asemenea evenimente de caritate. La fiecare trei luni, cu concerte si alte surprize, spun cei de la Dark Knights. Partenerii care le suportă „nebunia” sunt Direcția de Sănătate Publică Constanța, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, Club Sportiv Municipal Constanța, Școala de inot Razvan Florea și „lista rămâne deschisă pentru doritori”.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Săptămâna Verde a început pentru elevii Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanța

27 Feb 2024 510

Gala Dark Knights 2024 la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța (GALERIE FOTO)

03 Feb 2024 757

Patru polițiști din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Județului Constanța fac parte din Asociaţia DARK KNIGHTS MIB (GALERIE FOTO)

16 Dec 2023 738

Activități organizate de asociația DARK KNIGHTS MIB de Ziua Națională a României și Crăciun

14 Nov 2023 745

Asociația motocicliștilor Dark Knights a început o nouă campanie de donare de sânge. Iată beneficiile donatorilor (FOTO+VIDEO)

08 Mar 2023 1685

Universitatea Ovidius din Constanţa se alătură campaniei umanitare „Donator de zâmbete și sânge“

22 Feb 2023 958

Gala asociației Dark Knights Mib, la Constanța, alături de prefectul Silviu Coșa și directorul DSP Cristina Schipor

27 Jan 2023 3188

Direcția de Sănătate Publică Constanța organizează o campanie atipică de donare de sânge

13 Jan 2023 3404

Constanța Polițiștii de la Imigrări s-au jucat, de 1 Iunie, cu copiii din Ucraina (GALERIE FOTO)

01 Jun 2022 1336