Părintele Ștefan Nuțescu, din Schitul românescde pe Sfântul Munte Athos, invitat la Podcast-ul lui Septimiu Bourceanu (VIDEO)

Foto: Podcast Septimiu BourceanuSenatorul PNL de Constanța și lider al Organizației Municipale PNL Constanța, Septimiu Bourceanu a realizat un nou podcast al cărui invitat este părintele Ștefan Nuțescu, starețul Chiliei Buna Vestire din Schitul românesc Lacu de pe Sfântul Munte Athos.

„Un duhovnic în adevăratul sens al cuvântului și un înțelept desăvârșit. Asta mi-a transmis discuția cu părintele Ștefan Nuțescu, starețul Chiliei Buna Vestire din Schitul românesc Lacu de pe Sfântul Munte Athos. Vă invit să urmăriți o ediție specială din Podcastul lui Septimiu, o ediție care o să vă îmbogățească sufletește și o să vă încălzească inimile“ - a transmis Septimiu Bourceanu în prezentarea discuției avute cu părintele Ștefan Nuțescu. 

„Am descoperit Techirghiolul cu ajutorul unui prieten care acum patru ani a insistat să venim la Techirghiol la tratament. Adăugăm la tratament și treburi care trebuie rezolvate“ - a precizat părintele Ștefan Nuțescu, starețul Chiliei Buna Vestire din Schitul românesc Lacu de pe Sfântul Munte Athos.


Acesta a vorbit și despre credincioșii care caută alinare la Sfântul Munte. 

Omul caută pacea și liniștea. Vin la slujbă, se spovedesc, se împărtășesc 

Părintele a vorbit și despre cum a ales drumul preoției.

„După terminarea liceului am făcut armata, apoi am lucrat cam un an la o fabrică de mobilă ce s-a desființat și dintr-odată a venit o chemare irezistibilă să merg la mănăstire. Jucam fotbal cu băieții și deodată m-am oprit. Toți se întrebau ce am pățit. Am plecat la mănăstire. Asta a fost chemarea. Așa am simțit“ - a precizat părintele Ștefan Nuțescu, starețul Chiliei Buna Vestire din Schitul românesc Lacu de pe Sfântul Munte Athos


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Podcastul lui Septimiu, un nou episod. Invitat Dr. Emilian Negrilă, directorul Stațiunii de Cercetare Agricolă Teleorman (VIDEO)

11 Dec 2023 804

Podcastul lui Septimiu, un nou episod. Invitat Părintele Pimen de la Muntele Athos (VIDEO)

11 Aug 2023 1361

Podcastul lui Septimiu, un nou episod. Invitat prof Dr. Mircea Penescu (VIDEO)

04 Jul 2023 1207

Senatorul PNL de Constanța, Septimiu Bourceanu, realizator de podcast Ce spune invitatul Constantin Chiriac despre obținerea de drepturi de autor la Constanța (VIDEO)

28 Mar 2023 1402

Ce cafea bea Patriarhul Daniel? O să fiți surprinși cât costă suta de grame! (VIDEO)

20 Feb 2023 7970

Senatorul Nicoleta Pauliuc, la Podcast-ul lui Septimiu Bourceanu „Povestea mea este a unui om obișnuit. A unui om care și-a dorit să își îndeplinească misiunea în viață“ (VIDEO)

17 Jul 2022 1648

ZIUA LIVE. „Podcastul lui Septimiu“ sau aventurile unui senator constănțean printre youtuberii consacrați (VIDEO)

08 Jul 2022 1860

ZIUA LIVE Senatorul Septimiu Bourceanu, despre podcast-urile lui. „Oamenii au crezut prima dată că e o platformă politică” (VIDEO)

07 Jul 2022 1906

ZIUA LIVE. Politicianul care a devenit competitor serios pe piața podcasturilor!

06 Jul 2022 1660

Senatorul PNL de Constanța, Septimiu Bourceanu, realizator de podcast. Cine a fost primul invitat (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Feb 2022 2044

Cristian Leana, Domnu’ Puzzle, a realizat portretul ÎPS Teodosie din cuburi Rubik. Cât timp și câte cuburi i-au trebuit (video)

20 Feb 2021 2461

Păzea, că Niște Oameni vin în Club Doors!

06 Feb 2020 4304

Situație alarmantă pentru Simona Halep Avertisment teribil primit de nr. 1 WTA

14 Nov 2018 1784