Partener de afaceri cu Sorin Strutinsky, revine în forţă Cristian Bărhălescu, unicul deţinător al SC Coltrane Consulting

Cristian Gheorghe Bărhălescu, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi partener de afaceri al cunoscutului Sorin Strutinsky, a preluat controlul total asupra firmei Coltrane Consulting SRL. Potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial din 29 octombrie, în urma unei hotărâri luate de asociaţii firmei la data de 27 august, din societate s-a retras Cristina Ionescu, cedând cele 20 de părţi sociale pe care le deţinea în favoarea lui Cristian Gheorghe Bărhălescu, care avea doar o parte socială şi care, astfel, devine unicul asociat al societăţii unde era şi administrator.

Noul cartier general al firmelor lui Bărhălescu - un apartament de pe strada Pescarilor

Totodată, în urma acestei decizii, sediul social al firmei se mută într-un apartament de pe strada Pescarilor nr. 26, unde funcţionează şi firmele Icar Tours SRL şi Icar Trips SRL. Anterior, firma a funcţionat pe strada Oituz, tot în Constanţa, activând în domeniul „activităţilor de consultanţă pentru afaceri şi management“.
Firma Coltrane Consulting SRL din Constanţa apare în calitate de asociat persoană juridică în alte trei afaceri: Icar Trips SRL, Icar Tours Constanţa SRL şi Direct Turism SRL, toate trei firmele fiind controlate de Cristian Gheorghe Bărhălescu. Aceeaşi Cristina Ionescu a fost revocată din funcţia de administrator al SC Icar Trips SRL, locul său fiind luat anul acesta de acelaşi Cristian Gheorghe Bărhălescu, care, astfel, devine administratorul societăţii deţinute de soţia sa, Mihaela Luminiţa Bărhălescu.

Legăturile cu „veşnicul“ Sorin Strutinsky

Şi în Icar Tours au fost operate, recent, schimbări. Astfel, potrivit datelor din partea a IV-a a Monitorului Oficial din 6 octombrie, capitalul social al firmei Direct Turism SRL Constanţa a fost majorat la 273.010 lei, ca urmare a cooptării în calitate de asociat în aceeaşi firmă Coltrane Consulting SRL. Aşadar, capitalul social, câştigul şi pierderile sunt suportate în solidar de asociaţii SC KLD Service SRL (firmă reprezentată de Mihaela Elvira Gherasim Tănase), ce are o cotă de 15%, Mihaela Luminiţa Bărhălescu - soţia lui Cristian Bărhălescu - care deţine 84% dintre participaţii şi Coltrane Consulting, cu 1% din numărul părţilor sociale. Nu mai puţin interesantă este şi implicarea cunoscutului „trezorier al tripletei de aur“, Sorin Strutinsky, apropiatul lui Radu Mazăre şi al lui Nicuşor Constantinescu în Icar Torus Constanţa SRL. Acesta este asociatul majoritar în KLD Services, unde apare alături de Mihaela Elvira Gherasim Tănase, care deţine funcţia de administrator.

Cristian Bărhălescu apare, în calitate de administrator, şi în Relax Bicaz SRL, înfiinţată în 2005, la Botoşani, în prezent radiată, şi reînfiinţată în judeţul Neamţ. Bărhălescu mai figura ca asociat în câteva firme, dar s-a retras, iar unele dintre cotele de participare au fost preluate de Mihaela Luminiţa Bărhălescu. El mai este asociat şi în Doctor IT & Communciation SRL, din Medgidia, şi în firma Icar Evenimente SRL, cu sediul în Iaşi, unde este implicat alături de fratele său, Florin Gabriel Bărhălescu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.