Paul Anghel, ANPC „Canalul care face legătura dintre Siutghiol și Lacul Tăbăcăriei din Satul de Vacanța-Mamaia, focar de infecție“ (VIDEO)

Foto+video: Facebook/Paul AnghelDirectorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC), Paul Anghel atrage atenția asupra mizeriei care se regăsește în canalul care face legătura dintre Siutghiol și Lacul Tăbăcăriei din Satul de Vacanța-Mamaia.

„De ani de zile atragem atentia și de fiecare data suntem apostrofați ca fiind cei care “alunga” turiștii din stațiunile litoralului românesc. Constructii și Șantiere in plin sezon, Beach baruri și edificați fără autorizații pe plaja, gunoaie, decibeli peste orice limita de suportabilitate, mâncare congelată și revândută in Weekend atunci când mai ajung câțiva pe la cluburi in nord sau in vama, picamăre și bubuieli de la 7 dimineata, cascarabete autorizate ca unități de alimentație publica, apa plina de verdeața, prețuri ca pe riviera franceza, japca generalizată. Fug turiștii sau nu vin?! Pai unde?si de ce? P.S. NU CANDIDEZ NICĂIERI doar constat iar azilurile au deschis o cutie a pandorei pe care noi(ANPC) am tot prezentat-o de-a lungul ultimilor ani si am fost etichetați sau blamați….“ - a precizat Directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC), Paul Anghel printr-o postare pe pagina de Facebook. 



Citește și: 

Operatori economici din Satul de Vacanță, sancționați de OPC. Ce nereguli au fost constatate (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Litoralul pentru toţi Canalul care traversează Satul de Vacanţă, focar de infecţie. Imagini înspăimântătoare. Ce spun autorităţile (galerie foto)

24 Jul 2018 11384